icon

Migréna jako příznak ZT?

val333
20. črc 2018

Holky, dnes je to 5. den co mám migrénu... Tak čtu různě po internetu a dočetla jsem se, že by to mohla být známka zamlklého potratu 😕 tak nevím, zda mám raději jet na pohotovost... Máte někdo zkušenost?

frndafrrr
•
20. črc 2018

Spíš bych se migrénu snažila zaspat, obávám se, že na pohotovosti by si klepal na čelo. Pokud chceš mít klid v duši zajdi spíš v pondělí ke svému gynekologovi.

priefi
•
20. črc 2018

@val333 a ve kterem jsi tydnu? Priznak to muze byt ve forme blizici se ms, nektere zeny to tak maji, ze pred ms maji migrenu nebo bolest hlavy a tim padem u nich to pak muze znamenat i sp. Jinak asi ani ne. Ale u Tebe to muze byt jen,.ze malo pijes, blokla krcni pater atd.

val333
autor
•
20. črc 2018

@val333 jo a jsem ve 12tt

lachtanice86
•
20. črc 2018

@val333 migreny mám v průběhu těhotenství. Jsem 22tt a srdce bije stále

priefi
•
20. črc 2018

@val333 tak to se zt nebude mit nic spolecneho. Protazni se, hlavne at protahnes podpazi a krcni pater, vypij velkou sklenici vody a do hajan. Pokud bude hlava bolet tak,.ze nezvladnes usnout, vem si paralen.

misa357
•
20. črc 2018

@val333 Na tu pohotovost jeď, dají ti kapačku a bude dobře. Jen pak nemůžeš řídit, tak si zajisti odvoz. Jako, 5 dní migréna? To fakt není ok! Já jezdím na kapačky, když to trvá dýl, než 24 hodin a nikdy si nikdo neťukal na čelo!

letadylkokane
•
20. črc 2018

Ja bych ty internety zakazala... 🙂