icon

Padání vlasů v těhotenství. Jak to řešit?

natali.m
1. dub 2008

Ahoj holky, od doby co jsem otěhotněla mi začaly hodně padat vlasy.denně si jich vyčešu plnou hrst a vůbec nevím jak to řešit, máte některá podobný problém?

many
•
1. dub 2008

ahoj,možná je to obdobím 😉 mně hodně padají na jaře a na podzim 😉 jinak se říká,že v těhu se zlepšuje kvalita vlasů a nehtů 😒

natali.m
autor
•
1. dub 2008

no taky jsem se uklidňovala, že je to tím jarem, ale přijde mi to už alarmující.bojím se hlvně proto, že sestřenka těsně po porodu přišla o spoustu vlasů, nerada bych tak dopadla... ☹

many
•
1. dub 2008

tak si skoč pro jistotu na kožní 😉 😉

natali.m
autor
•
1. dub 2008

myslíš, že s tímhle na kožní?no možná na tom něco bude.....dík..

slunickooo
•
1. dub 2008

Natali - ahoj

tak já teda před 10 lety když jsem byla těhu prvně tak v těhu vlasy OK, ale po porodu - děs , hrůza, chodila jsem s tím na kožní, dávali vše možné ale přišlo mi , že nic nepomáhá,,,, prostě se to pak časem srovnalo, ale je fakt, že mi hrozně zřídnuly... ale pak se to nějak zase obnovilo a je to v poho...

natali.m
autor
•
1. dub 2008

ahoj slunickooo....no tak asi to budu muset taky nějak přečkat nebo co...přemýšlela jsem ještě o nějakých vitamínech, ale nevím jestli jsou vůbec nějaké, co se můžou brát v těhu, asi ne... 😒

many
•
1. dub 2008

tak můžeš brát calibrum pro první trimestr 😉 pokud už ho nebereš 🙂 ale k té kožní bych šla,dá ti třeba nějakou vodičku a pomůže ti 😉 neboj to se chodí s takovýma věcma na kožní 😉

natali.m
autor
•
1. dub 2008

já zatím zobu listovku jodid a magnesko co mi dal doktor, no a v tom druhém trinestru už se chci vrhnout na calibrum.to máš přavdu, aspoň můžu vyzkoušet nějakou vodičku co mi napíše, není to vnitřně, tak to škodit nemůže, co?

smahulinka
•
4. lis 2008

ahoj!