icon

Placenta praevia, silné krvácení ve 3. trimestru a hospitalizace

lucisuska
30. srp 2017

Jsem 29+4 a od vcerejska jsem hospitalizovana kvuli silnemu krvaceni z placenty praevia. V idealnim pripade me ceka cisar ve 36.tt. Pro jistotu mam ale napichane kortikoidy na plice maleho a uvidi se, co bude dal, jestli porodim nebo vydrzim. Mate zkusenosti? Byly jste hospitalizovane az do porodu nebo vas pustili domu, jak se stav stabilizoval?

smudlinka24
•
30. srp 2017

Pokud si krvacela silne, uz te nejspis nepusti a ani bych ti to nedoporucovala. Mam to za sebou a jsem rada, ze jsem to prezila ja i mala a ve zdravi. Kdybych nebyla hospitalizovana, nepisu to tady.

jitulina81
•
30. srp 2017

Muzu napsat jen zkusenost kamaradky. Silne krvaceni, dva dny hospitalizace. Pak se to zklidnilo a pustili ji dom jen ze bydlela kousicek od porodnice. Po tydnu krvaceni, okamžitě volala PA co ji mela domluvenou, prijezd do porodnice, kde uz pred budovou na ni cekalo luzko a pripaveny operacni sal, akutni cisar v minutr dvanacty. Neni to sranda. 😔

lucisuska
autor
•
30. srp 2017

@smudlinka24
@jitulina81 dekuji za zkusenosti, holky... Ja to mam podobne. Chci domu, ale mam strasny strach z tech komplikaci. Jen nevim, kde budu rodit, mela bych jet na neonatologii do 40km vzdalene nemocnice

smudlinka24
•
30. srp 2017

Zalezi take jakou formu vcestne placenty mas, ja mela tu nejhorsi, proto ten dramaticky prubeh. Jinak ja bydlim take kousek od porodnice a porad jsem chtela domu, ze kdyztak rychle dojedu, ale byla to takova rychlost, ze i 10 min. cesty z pokoje na sal pri priprave SC bylo dlouhych.