icon

Plod je nízko. Mám se čeho obávat?

spravnamamca
1. bře 2010

Ahojik
jsem v 18 tt. a u doktora mi bylo řečeno že plod je nízko umistěny v děloze.Nemate s tim nekdo zkušenosti a vůbec mam se neceho obávat???Děkuji

andulka4
•
1. bře 2010

musíš ležet na posteli podložené špalky, nic nezvedat, nenamáhat se a vlastě pořát jen ležet

spravnamamca
autor
•
1. bře 2010

Děkuji,ty s tím maš zkušenost??,Mě ani doktor nic nerikal. Mysliš že mi hrozí potrat??,No ležet....tak to asi dost dobre nepujde mam doma 20 měsíčního raubíře,ale i tak dekuji moc
😒

jajinka80
•
1. bře 2010

A neměl na mysli placentu? Je tady diskuze Poradna porodní báby (nevím přesně název), ale je to porodní asistentka a odpovídá na dotazy.

m.o.n.i.k.a
•
1. bře 2010

spravnamamca- mě dr. taky říkala, že se mi zkracuje čípek a že je plod hodně uložený dole-říkala mi to ve 28tt a že můžu porodit dříve i kvůli tomu čípku, každou ko mě strašila a že mám klid na lůžku, ale taky mám už jedno dítě, takže jsem to moc nemohla dodržovat, krom školky, hlídání nemáme. A za 9 dní mám termín, otevřená jsem na špičku prstu už 3týdny- tím, že mě tlačí malá dolů , ale ven se jí zatím nechce a to už funguji, chodím na dlouhé procházky atd. Být Tebou se pořádně dr. zeptám jaké jsou rizika a jestli musíš ležet. Ale jednou jsem četla jak na porodnici.cz pan dr. Koucký ptal, že je nesmysl jenom ležet, že žádný klid na lůžku neovlivní před. porod.

m.o.n.i.k.a
•
1. bře 2010

"psal"

spravnamamca
autor
•
2. bře 2010

Děkuji vam všem moc za odpovedi.

leyly
•
10. říj 2014

Ahoj, 27.8.14 jsem měla naposledy menzes, včera jsem byla u lékaře a potvrdil těhotenství, akorát se mu nezdál plod, že je uloženy nízko, než tam, kde by měl být, trochu naznačil i potrat, ale dal mi léky na podporu plodu s kyselinou listovou... nemáte někdo nějaké podobné zkušenosti a jak Vám to nakonec dopadlo..??