icon

Pocit na zvracení a černo před očima ve 23tt

verushe20
28. dub 2014

Ahojky, jsem ve 22tt+2 a dneska se mi udělalo zle, nejdřív mi bylo na zvracení a potom se mi zatočila hlava a černo před očima... no kdyby mi přítel nepomohl asi to semnou sekne.. nemáte někdo podobnou zkušenost? Mám strach aby se to neopakovalo znova a to sem za celou dobu ani jednou nezvracela a ani mi nebylo nijak špatně. 😖

molly1987
•
28. dub 2014

Netrpíš na nízký tlak? Mně se tohle stává, je to takový pocit před omdlením. Polije mě studený pot, udělá se mi zle od žaludku, černo před očima a padám 🙂

monkapa
•
28. dub 2014

Aby to nebylo tlakem,zajdi si at ti změří tlak...

lucifereeek
•
28. dub 2014

to je nízký tlak, toto mívám i když nejsem těhotná

jarkalada
•
28. dub 2014

Jj, nízký tlak. Ihned sednout nebo lehnou, nejlépe nohy trochu nahoru. A než něco namáhavějšího dělat, tak se najíst 🙂

makosova
•
28. dub 2014

Ahoj 🙂 taky jsem to dneska mela.. byla jsem u mamky tak mi hned merila tlak a ten byl naprosto v poradku... nejspis to bylo ze zmeny tlaku... jak se najednou zmenilo pocasi... taky na tohle trpim 🙂 a opravdu si staci lehnout 🙂 😅

speedygon
•
28. dub 2014

Při těchto stavech to chce více pít, občas colu nebo kafe, také pomůže sem tam červené vínečko....měla sem také nízký tlak a toto mi bylo doporučeno....

verushe20
autor
•
28. dub 2014

Jo díky holky, právě já sem nikdy nízký tlak nemívala ale člověk nikdy neví,ale je pravda,že dneska byl hnusný vzduch