icon

Potrat v 6.-7.tt. Jak poznám, že těhotenství odchází?

maminka2020
2. lis 2019

Zdravím,bohužel se těhotenství nevyvíjelo a já už 2týdny čekám jestli ,,to,,odejde samo nebo bude revize.V pondělí jdu na utz a tam se rozhodně.Bublina byla prázdná a o týden menší než měla být.Musím nějak extra krvácet nebo mít bolesti?nebolí mě nic,cítím se velmi dobře i když je mi smutno.Asi 4dny slabě špiním.Děkuji všem

Strana
z2
martiniquest
10. lis 2019

@maminka2020 Drzim pesti. Jestli chces, precti si muj pribeh o samovolnem potratu - najdes v mem profilu. Jsem za tu zkusenost a rozhodnuti revizi odmitnout moc rada a fandim kazde zene, ktera jde v souladu se svym telem, pokud je to bezpecne - tedy pokud nema krece nebo zvysenou teplotu.

vitezove
10. lis 2019

@jituli84 nemusí. Vždy mi doktoři řekli, že klidně hned po první ms.

maminka2020
autor
10. lis 2019

Ahoj holky,tak jsem viděla v záchodě nějaký kousek sraženiny nebo co,mohlo to být ono?krvácím stále,bolesti jsem zaspala ale ještě trošku břicho pobolívá.

jituli84
10. lis 2019

@maminka2020 asi to bude ono, stejně ještě určitě pujdete na kontrolní ultrazvuk, jestli je děloha čistá

martiniquest
10. lis 2019

@maminka2020 Ano, v takto rane fazi je potrat v podobe silne menstruace, takze bych ocekavala vice tlanu nez obvykle, silnejsi krvaceni a vetsi bolestivost. Hlidej si jen tu teplotu. Kdyby lezla nahoru, radeji jed do nemocnice, ale bude to dobry. Cim drive tehotenstvi skonci, tim jednoduseji se s tim telo prirozene vyporada

maminka2020
autor
10. lis 2019

@martiniquest četla jsem Váš příběh,ale to už by bylo na mě moc.V takové fázi bych neriskovala a šla na revizi,omlouvám se za svůj názor.

maminka2020
autor
10. lis 2019

@jituli84 jj pujdu na kontrolní utz, po ukončení krvácení.

martiniquest
10. lis 2019

@maminka2020 Nemate se za co omlouvat. Na rozdil od jinych sdelujete nazor slusne a nechcete me upalovat ma hranici 🙂 Kazdy to mame nastaveno jinak. Ve druhem trimestru bych k tomu pristupovala jinak, ale v prvnim to mam takto.

maminka2020
autor
11. lis 2019

Tak odpoledne jsem si musela vzít prášek,opravdu víc silnější ms,nestačím pomalu měnit vložky..břicho po prášku už bolí méně,stále odchází pidi černé sraženinky-sliznice.V pondělí mám kontrolu,tož snad nám dá potom zelenou 🙂

jituli84
11. lis 2019

Mě dr doporučila tři měsíce počkat, neposlechla jsem

maminka2020
autor
12. lis 2019

Po samovolném se mužeme snažit hned,po revizi většinou až po 3měsících,ale muj dr.říkal že záleží jak se cítím..no počkala jsem na první ms a byla hned těhule 🙂Jsem ráda,že jsem počkala..revize jsem se šíleně bála..

mhpraha
13. lis 2019

po SP jsem se ptala své doktorky, kdy je možné znovu otěhotnět. řekla mi, že by počkala 3 měsíce určitě nebo i 6 měsíců (to jsem neměla revizi). to mi přijde hrozně dlouho. četla jsem různé informace a přijde mi, že při SP bez revize není problém se snažit i dříve, když se cítíš dobře. takže doporučení jsem s přítelem nedodržela.. uvidíme, co z toho bude.. 🙂 cítila jsem to takto, samozřejmě to má každý jinak..

vineta
13. lis 2019

@maminka2020 Jak jsi na tom?

jituli84
13. lis 2019

@mhpraha mě dala taktéž doporučení tři měsíce, ale nedodržela jsem, zatím se zdá bejt všechno v pořádku 🙂

maminka2020
autor
13. lis 2019

@vineta Ahoj,děkuji za optání...ted už snad lépe...padali ze mě velké kusy sraženiny(ve vel.pomeranče a pak malé,silné krvácení,kontrakce slabé,pálelo mě šíleně v kříži..dnes jsem volala gyndařovi,ten mi řekl že je to normální a do konce týdne by to mělo zkončit..poslala mi kapky na recept.V po utz.Hruza...

vineta
14. lis 2019

@maminka2020 Tak hlavně, abys to už měla za sebou 😘. Držím palce, ať se to dobře dočistí. Mně pak dr. ještě píchnul oxytocin, protože tam trošku něco zbylo, ten trochu pomohl a vše pak dořešila MS. Tak ať už je líp 😘

maminka2020
autor
14. lis 2019

@vineta děkuji,dnes to vypadá už lépe tak snad jsem si vytrpěla dost a fakt vše odchází,abych na tu revizi nemusela.Jsem naštvaná jak dlouho to trvalo a jak to bolelo,ale zase mám radost že jsem nešla na výškrab.

maminka2020
autor
14. lis 2019

@vineta za jak dlouho jsi měla tu ms?

jituli84
14. lis 2019

@maminka2020 já potratila třeba v dubnu, v květnu první ms a další už nepřišla 🙂

vineta
14. lis 2019

@maminka2020 Dorazila cca 40 dnů po začátku potratu. Držím palce, já taky byla moc ráda, že jsem to zvládla bez revize. Raději jsem pak ještě se snažením počkala po té první MS, kdy už bylo jisté, že je děloha vyčištěná a připravená.

maminka2020
autor
14. lis 2019

Tak uvidíme,děkuji všem za komentáře 🙂Dnes je mi skvěle,žádné bolesti ,krvácení malinko slabší...zvládla jsem i sedět 2hodiny u stroje a ušít dětem oblečení pro panenky 🙂Dám v pondělí vědět co na utz.

Strana
z2