icon

Předčasné odtékání plodové vody a porod ve 36. týdnu. Máte zkušenost?

lucaaaaaaqa
29. čer 2025

Ahoj holky chci se zeptat.
Je tu někdo komu odtykala pomalu plodová voda a musel ležet v nemocnici? Řekli mi ze 36tt se už muže rodit takže sem to pochopila tak ze mi to vyvolají? Je to tak? Prý kvůli infekci kdyby byla nebo co. Jinak mam vše v pořádku nic mi není jen po troskách teče voda. Domu me samozřejmě už nepustí. Doktorku sem uz 2 dny neviděla tak me zajímá jestli to tak někdo ma? Nemam se koho zeptat. 36tt by to bylo super protože ležet tu do 40 tak se tu zblázním. Dekuju

1pomnenka
29. čer 2025

Moc bych s vyvoláním nepočítala, alespoň ne zítra. Miminko nezůstane na suchu.

lucaaaaaaqa
autor
29. čer 2025
@1pomnenka

Moc bych s vyvoláním nepočítala, alespoň ne zítra. Miminko nezůstane na suchu.

@1pomnenka neee zitra ne ja jsem teprve 33 týden takže za 3 týdny by vyvolali. Rikala ukončeny 36 tak me jen napadlo jestli to mel někdo stejne nebo tomu nerozumí jestli to tak je nebo me nechají az do konce

palja
29. čer 2025

@lucaaaaaaqa já jsem to nezažila. Ale ano, většinou čekají do 36tt až je miminko zralé a pak vyvolají nebo císař. Před tím dají ještě vykapat infuze na dozrani plic. Ano, je to kvůli hrozící infekci. Ta voda může odtekat pomalu a zase se doplňovat. Kdyby bylo úplně na suchu, tak ho tam nenechají. Držím palce ať všechno dobře dopadne ❤️🍀