Probdělé noci. Co by to mohlo být?
Ahoj holky měla jste to taky tak některá,jakkoliv jste si lehly nebo sedly jak v noci tak přes den poslední týdny před koncem těhotenství.Jako by se vám sevřel hrudník a nemohli jste dýchat,nebo jste se začaly dávit jak jste se nemohli nadechnout a rozdychat nešlo.Jako bych měla něco v krku (branici) co mi brání dýchat.Ja už sem s toho vážně nešťastná,nevím jak mam nabrat sílu energii na porod.Mam strach že to neudychám.Nevite co by tak pomohlo?
@verca46 Ano, ja to mela a ne jen ke konci, zhruba od 8. mesice. Mela jsem to i kdyz jsem sedela na zidli. Musela jsem vydrzet, bohuzel. Proste jak je miminko uz vetsi, tak utlacuje co se da, vcetne branice. 😁 Ja jednou z toho zacala i panikarit, najednou mi bylo, jak kdybych se uz nikdy nemela nadechnout. A vis co pomohlo? Mala pidi sklenicka piva. 😂 Dala jsem si 2 deci desitky a bylo mi fajn. 😁
Ja taky nemuzu ani sedet, nejlip je mi v leze na boku, coz samozrejme nejde cely den. Pomaha mi casto menit polohu, trochu chodit. A to jeste ani nejsem v 9. mesici 😬
Konec je náročný, já už odpočítávala dny, ale věř, že starost o mimčo je 2x tak náročná. Zkus třeba polštář pro těhotné, ten je prý na spaní hodně pohodlný. Třeba ti to uleví 🙂

Nesmíš lezet na zadech, doporucuje se levý bok, hodne podlozenou hlavu a hrudnik.