Problémy s kostrčí v těhotenství

darxie
13. srp 2016

Ahoj děvčata, říkala jsem si, že víc hlav víc ví - jsem v 32 tt a po celé těhotenství(ale občas i před ním) se mi pořád častěji stává, že mi jakoby "vyskočí" kostrč - nevím jak to nazvat, prostě třeba sedím, pak si lehnu a jakoby ten kloub nebyl ve svojí jamce - hooodně to bolí a musím se různě kroutit a natahovat aby doslova zapadl kam má - pak to hned přestane bolet. Mám pocit, že čím jsem v těhotenství dál, tím složitější je dostat kostrč(teda předpokladam, co jineho by to bylo:D) na svoje místo a je to častější. Není to nic zásadního, ale jen by mě zajímalo co to je a proč to dělá:D Nezažily jste to některá?

konekokira
14. srp 2016

Ahoj, já mám šílené problémy a kostrci, jdu v nejbližší době na mobilizaci kostrče, ono to pak může dělat problémy u porodu 🙂

hz
14. srp 2016

@konekokira a doporuceni dostanete na gynekologii, nebo kde? ja mam zase problem asi s plotynkama-takovy houser na prave strane, bolest neskutecna.asi jak mi roste bricho a tezkne. V leze to neboli, jen pri jakemkoli pohybu. Zitra to chci rict na gynde, snad to doktorka nezlehci..

konekokira
14. srp 2016

@hz určitě to řekni na gynde nebo obvodní, někam tě pošlou. Já jdu od PA k její známé

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru