icon

Revize dělohy a zkušenosti s ní

evuliss
28. črc 2009

Ahoj holky,jsem tu nová a chci se zeptat jestli mi prosím napíšete vaše názory!!
Jsem 5 den po revizi dělohy po zamlklém těhu 😢 a chci se zeptat jak bylo vám které máte tuto špatnou zkušenost?Snad nevadí že to připomínám je to citlivé téma.
Mě první dva dny skoro nic nebylo jen pobolívalo břicho a včera jsem začala mírně krvácet jako by slabá MS.Volala jsem pro jisotu do Caru a řekly mi že je to normální,děloha se čistí,pokud to nebude moc silné a nebudou veliké bolesti tak by to krvácení mohlo trvat tak 3 dny.Mě to vylekalo,myslela jsem že je nějaký problém.Taky mi poradily at piju citronádu že to zastavuje krvácení....Tak to zkouším a upíjí vodu s citronem 😖...
Pokud se můžete podělit o zkušenosti po revizi,budu moc ráda za vaše příspěvky-jak jste se cítily,jestli jste měly nějaké problémy nebo to bylo dobré a jestli jste taky krvácely?
Děkuju Evuliss

simi1510
1. únor 2017

@anettak vezmi si ho než půjdeš spát před tou půlnocí

A držím pěsti! Mrzí mě, že jsi další z nás, která jde na revizi ☹

anettak
1. únor 2017

@simi1510 děkuji ti za radu, jsi moc hodná, já jsem z toho uplně mimo, a zapoměla jsem se sestřičky uplně optat😕 ještě jednou moc děkuji 🙂

simi1510
1. únor 2017

@anettak nemáš zač. Já takhle dostala čípek s desinfekcí před zákrokem od doktora, tak jsem zaváděla právě těsně před půlnocí, jak jsem šla spát. A před půlnocí si dej třeba ještě kus rohlíku, ať ti není špatně pak.

anettak
1. únor 2017

@simi1510 děkuji za radu 🙂

simi1510
1. únor 2017

@anettak hlavně ať to všechno dobře dopadne! 😉

anettak
2. únor 2017

@simi1510 snad ano, vcera vecer jsem nemohla usnout, a ted uz cumakuju, uz 2 noci co nespim, snad pak uz mi to pujde, ale nervy krajou pekne😔

soyevita
2. únor 2017

Četla jsem,že nepovedená těhotenství-zamlklá,samovolný potraty...je příprava těla na další zdravé těhotenství.
Že spousta žen třeba ani neví,že byly těhotné.
Tak hlavu vzhůru,vím,že je to hodně těžké a před tím jsem ani netušila,kolik žen si tímto musí projít,ale bude dobře.Většina holek a známých si tím prošly .Je nás s touto zkušeností opravdu spousta.
Neztrácejte naději a věřte,že se II brzy objeví.Držím pěsti

anettak
2. únor 2017

@soyevita pěkně napsáno, kéž by to tak bylo 🙂

llenka_li
3. únor 2017

@soyevita všechny tady v to hodne doufáme...🙂 Snad je tomu tak i u mimodelozniho tehu 🙂

llenka_li
3. únor 2017

Holky, po jaké době se začínáte zase snažit? Nebo komu se po jaké době postestili // ?

simi1510
3. únor 2017

@llenka_li my se začali snazit od druheho cyklu vic a začínám ted paty, tak snad to nebude tech 11 mesicu co tenkrat ... ale budeme mit kotatko, tak přijdu na jine myslenky a treba to pujde samo

bredda
3. únor 2017

Ahoj holky, za jak dlouho po revizi vám přišla ms? Já už jsem z toho na palici mám strach, že to nedostanu a budu muset na vyvolavacku. Mám z toho depku vůbec si nepřipadám jako ženská 😔

simi1510
3. únor 2017

@bredda já přesně na den 6. týden od revize. Neboj se hele, čím víc se budeš stresovat tím, tím hůř!

bredda
3. únor 2017

@simi1510 Tak to mám ještě čas. Ale doktor mi řekl, že jak to nedostanu do desátého musím přijít na vyvolavacku

simi1510
3. únor 2017

@bredda mě doktor vyloženě řekl, že to dostanu za 6 týdnů od výkonu a dostala 🙂 Říká se, že ještě pak k tomu ten týden je ok případně, protože pro tělo je to záhul...

Tak se neboj 😉

Já bych ale raději tedy čekala, aby se to tělo dalo dohromady, od toho je to taky pak šestinedělí...

bredda
4. únor 2017

@simi1510 Tak dnes ráno jsem to dostala 😉 Je to masakr, ale mám z toho
radost 🙂 Mě zas doktor řekl, že to určitě dostanu dřív než do toho desátého.. nevím podle čeho tak soudil, ale měl pravdu.

simi1510
4. únor 2017

@bredda tak vidíš 😉

llenka_li
5. únor 2017

@bredda možná podle UTZ, viděl, ze uz se neco děje. Hodne jsem tu četla, ze holkam rekl na kontrole po revizi, ze to treba za tyden nebo do 14 dnu dostanou. Ale jak psala uz Simi, 6tydnu je uplne běžné...
Také uz pocitam dny, jsem 24.den od revize 😄🙈

bredda
5. únor 2017

@llenka_li Mě utz nedělal ani mě neprohlídl...☹ Tak ať ti to rychle utíká.

simi1510
5. únor 2017

@llenka_li ono to totiž spíš vypadá na to, že záleží, jak moc toho "odsajou"

bredda
5. únor 2017

@simi1510 to nechápu... Snad "odsávají" všechno. Nebo myslíš podle toho jak byl plod starý?

simi1510
5. únor 2017

@bredda jelikož se revize dělá naslepo, tak u někoho mohou dejme tomu "vyškrábnout" více sliznice než u někoho jiného, pak samozřejmě to záleží i na tom, jak je velký ten váček nebo obsah, který odsávají....

bredda
5. únor 2017

@simi1510 Jo ták. Díky za objasnění.

llenka_li
6. únor 2017

@simi1510 mne ji treba dělali uplne zbytecne, sliznice byla nízká a tehu bylo ve vejcovodu, stačilo, aby prvně udělali punkci pred revizi a ne naopak 😏 Ale rekla, ze uz po vyskrabnou te dělohy věděla dr, ze tam nic nebylo, protoze skoro nic nevyndali...ted teda dlabu co se da, tak jsem zvedava, jestli tu sliznici nakopnu 🙂

rejka123
6. únor 2017

Ja to samy,v 9.tydnu zamlkle tehu,po revizi taky krvaceni,jako ms,to bylo asi 8dni,pak porad spineni jeste asi tyden,hlavni je dodrzovat sestinedeli a byt v klidu,nam se to povedlo hned asi hned po sestinedeli a mame 3mesicni holcicku 🙂 neboj se,vse dobre dopadne,vim ty pocity....drz se!!!myslim,ze je uz nas spousta,jen se o tom nemluvi...

absintka19
6. únor 2017

@rejka123 mluvi se o tom celkem hodne 🙂 je to 'bezne'. Tady na MK je tolik diskuzi o tom.

anettak
6. únor 2017

Ahojky holky dnes jsem 4-ty den po revizi. Otehotnela jsem po Ivf, mela jsem samovolny potrar, mimiskovi presralo bit srdicko☹ byla jsem 7+1, chtela bych se vas vsech tady optat zda, se nejake povedlo otehotnet prirozene po ivf? Dekuji za rady

absintka19
6. únor 2017

@anettak zalezi proc jste sli do ivf, jestli je neco u vas nebo na strane partnera. Ono obecne vzato revize je neco jako 'hnojivo%. Takze sance zde je, ale neznam vasi anamnezu.

anettak
6. únor 2017

@absintka19 pritel ma spatny spermiogram, s pritem stejne tomu moc neverime ze by se povedlo prirozene, nastesti mame jeste 2 mrazacky, ja se ptam zda se nekomu postestilo🙂

absintka19
6. únor 2017

@anettak no ono se spermiogramem je to mozna na delsi dobu, ale jsou pro chlapy lepsi preparaty a bez hormonu 🙂 takze muzete vyskozset.
u nas zen to casto bez hormonu nejde 🙂 ale i motyka nekdy vystreli 🙂

Strana