Revize dělohy a zkušenosti s ní
Ahoj holky,jsem tu nová a chci se zeptat jestli mi prosím napíšete vaše názory!!
Jsem 5 den po revizi dělohy po zamlklém těhu 😢 a chci se zeptat jak bylo vám které máte tuto špatnou zkušenost?Snad nevadí že to připomínám je to citlivé téma.
Mě první dva dny skoro nic nebylo jen pobolívalo břicho a včera jsem začala mírně krvácet jako by slabá MS.Volala jsem pro jisotu do Caru a řekly mi že je to normální,děloha se čistí,pokud to nebude moc silné a nebudou veliké bolesti tak by to krvácení mohlo trvat tak 3 dny.Mě to vylekalo,myslela jsem že je nějaký problém.Taky mi poradily at piju citronádu že to zastavuje krvácení....Tak to zkouším a upíjí vodu s citronem 😖...
Pokud se můžete podělit o zkušenosti po revizi,budu moc ráda za vaše příspěvky-jak jste se cítily,jestli jste měly nějaké problémy nebo to bylo dobré a jestli jste taky krvácely?
Děkuju Evuliss
Četla jsem,že nepovedená těhotenství-zamlklá,samovolný potraty...je příprava těla na další zdravé těhotenství.
Že spousta žen třeba ani neví,že byly těhotné.
Tak hlavu vzhůru,vím,že je to hodně těžké a před tím jsem ani netušila,kolik žen si tímto musí projít,ale bude dobře.Většina holek a známých si tím prošly .Je nás s touto zkušeností opravdu spousta.
Neztrácejte naději a věřte,že se II brzy objeví.Držím pěsti
Holky, po jaké době se začínáte zase snažit? Nebo komu se po jaké době postestili // ?
Ahoj holky, za jak dlouho po revizi vám přišla ms? Já už jsem z toho na palici mám strach, že to nedostanu a budu muset na vyvolavacku. Mám z toho depku vůbec si nepřipadám jako ženská 😔
@bredda mě doktor vyloženě řekl, že to dostanu za 6 týdnů od výkonu a dostala 🙂 Říká se, že ještě pak k tomu ten týden je ok případně, protože pro tělo je to záhul...
Tak se neboj 😉
Já bych ale raději tedy čekala, aby se to tělo dalo dohromady, od toho je to taky pak šestinedělí...
@simi1510 mne ji treba dělali uplne zbytecne, sliznice byla nízká a tehu bylo ve vejcovodu, stačilo, aby prvně udělali punkci pred revizi a ne naopak 😏 Ale rekla, ze uz po vyskrabnou te dělohy věděla dr, ze tam nic nebylo, protoze skoro nic nevyndali...ted teda dlabu co se da, tak jsem zvedava, jestli tu sliznici nakopnu 🙂
Ja to samy,v 9.tydnu zamlkle tehu,po revizi taky krvaceni,jako ms,to bylo asi 8dni,pak porad spineni jeste asi tyden,hlavni je dodrzovat sestinedeli a byt v klidu,nam se to povedlo hned asi hned po sestinedeli a mame 3mesicni holcicku 🙂 neboj se,vse dobre dopadne,vim ty pocity....drz se!!!myslim,ze je uz nas spousta,jen se o tom nemluvi...
@rejka123 mluvi se o tom celkem hodne 🙂 je to 'bezne'. Tady na MK je tolik diskuzi o tom.
Ahojky holky dnes jsem 4-ty den po revizi. Otehotnela jsem po Ivf, mela jsem samovolny potrar, mimiskovi presralo bit srdicko☹ byla jsem 7+1, chtela bych se vas vsech tady optat zda, se nejake povedlo otehotnet prirozene po ivf? Dekuji za rady
@anettak zalezi proc jste sli do ivf, jestli je neco u vas nebo na strane partnera. Ono obecne vzato revize je neco jako 'hnojivo%. Takze sance zde je, ale neznam vasi anamnezu.
@absintka19 pritel ma spatny spermiogram, s pritem stejne tomu moc neverime ze by se povedlo prirozene, nastesti mame jeste 2 mrazacky, ja se ptam zda se nekomu postestilo🙂
@anettak no ono se spermiogramem je to mozna na delsi dobu, ale jsou pro chlapy lepsi preparaty a bez hormonu 🙂 takze muzete vyskozset.
u nas zen to casto bez hormonu nejde 🙂 ale i motyka nekdy vystreli 🙂

@anettak vezmi si ho než půjdeš spát před tou půlnocí
A držím pěsti! Mrzí mě, že jsi další z nás, která jde na revizi ☹