icon

Revize dělohy a zkušenosti s ní

evuliss
28. črc 2009

Ahoj holky,jsem tu nová a chci se zeptat jestli mi prosím napíšete vaše názory!!
Jsem 5 den po revizi dělohy po zamlklém těhu 😢 a chci se zeptat jak bylo vám které máte tuto špatnou zkušenost?Snad nevadí že to připomínám je to citlivé téma.
Mě první dva dny skoro nic nebylo jen pobolívalo břicho a včera jsem začala mírně krvácet jako by slabá MS.Volala jsem pro jisotu do Caru a řekly mi že je to normální,děloha se čistí,pokud to nebude moc silné a nebudou veliké bolesti tak by to krvácení mohlo trvat tak 3 dny.Mě to vylekalo,myslela jsem že je nějaký problém.Taky mi poradily at piju citronádu že to zastavuje krvácení....Tak to zkouším a upíjí vodu s citronem 😖...
Pokud se můžete podělit o zkušenosti po revizi,budu moc ráda za vaše příspěvky-jak jste se cítily,jestli jste měly nějaké problémy nebo to bylo dobré a jestli jste taky krvácely?
Děkuju Evuliss

llenka_li
9. led 2017

@vanilopka27 je mi to strašně líto 😔 posílám hodne síly, at to mas hlavne brzy za sebou ❤️

simi1510
9. led 2017

@llenka_li uvidíme no... bojím se zklamání stejně... ačkoliv tomu případně nevěřím... jen to absolutně vážně nechápuuuuuu

vanilopka27
9. led 2017

@simi1510 snad máš pravdu simi ,Já budu očekávat vše asi stejně výkon ovulku všechno je to moc těžký tohle ale zařekla jsem se ze to nikdo nebude vědět dokud to nepůjde vidět....
Jinak držím moc pěsti ať se štěstí dostaví co nejdříve a jak píše llenka dej vědět 🙂 budu Mít i naději že to jde....

simi1510
9. led 2017

@vanilopka27 všechno jde hele, jen to chce pak čas... Holčina, resp. paní, která šla na revizi o pár dní později, už je teď těhotná a vše vypadá v pořádku oproti těhotenství ze srpna... 🙂 Bude dobře! Věř hele! 😉 Taky musím věřit...

vanilopka27
10. led 2017

@simi1510 zbavit se strachu je těžší než věřit...
Ale mám přítele který mě drží ačkoli to nemá lehkého semnou ale je silnější než Já a s tím Mám pocit že mužů být slabá a to je hodně...

simi1510
10. led 2017

@vanilopka27 ja vim... ona je to i zkouška vztahu a je skvely, kdyz mas o koho se opřít a ze te v tom nenechá...

Co ja tu delala nez jsem sla na revizi? A obcas po ni? Strach byl obrovský, psychika ne moc nejlepsi po tom co to rekli...

katiex
10. led 2017

@vanilopka27 je mi to tak líto... Vím, jak je to těžký a jak to bolí...a to čekání, to je hrozný... Dneska je to 16dní a lepší se to... Bolí to, ale pomalu to začínám přijímat... Je to teprve na začátku, ale slibuju, že po pár dnech otupíš a bude to trochu lepší....hlavně plač, nedrž to v sobě... Dělej co cítíš, to k truchlení patří.... Píšu to a sama pláču... Drž se ❤🍀

llenka_li
11. led 2017

I ja jdu zitra na revizi s punkci, připadne laparoskopii. Hcg 1600, primář v děloze nic nenašel....😖😢😢😢😢

swizz
11. led 2017

já byla na revizi v listopadu 2015 - zamlklé t. v 9 týdnu. Tělo se vzpamatovalo velmi rychle, ale ty myšlenky.... také jsem dost plakala ale přítel - dnes již manžel mi byl velkou oporou. Zkusili jsme to znovu až za půl roku, dřív jsem na to neměla pomyšlení a vyšlo to hned. Za cca tři týdny bych měla rodit. Nebojte se, vše dobře dopadne a dočkáte se miminek...držím palce!

meyryen
11. led 2017

Holky,neřešila jste některá zánět dělohy po revizi?

vanilopka27
13. led 2017

Ahoj holky, tak jsem po kyretáži 😢
Zjistila jsem v nemocnici že mám stejnou krevní skupinu jako přítel nevím proč ale napadlo mě zda to při početí nijak nevadí nebo jestli to nedělá neplechu...

soyevita
13. led 2017

@vanilopka27 No nemyslím si,moji rodiče mají oba 0 a vše v pohodě.V tom by problém být neměl.ZT a nebo samovolný potrat mělo hodně z nás.Vím,jak se teď cítíš,ale bude to dobré,uvidíš....Taky jsem to oplakala,dost mě to vzalo a 2měsíce po revizi jsem byla těhotná znovu a teď tu vedle mne spinká můj andílek.
Drž se,ať jsi brzy v pořádku

vanilopka27
14. led 2017

@soyevita Děkuji za radu a podporu moc doufám že také spatřím svého andílka

vanilopka27
14. led 2017

Holky Prosím mam dva dny po revizi a po špinění se najednou objevilo krvácení máte takovou zkušenost? 😔

swizz
14. led 2017

ano mám, myslím že je to v pohodě....mě se podobné krvácení objevilo myslím i týden po revizi, taky mě to vylekalo ale vše bylo v pořádku, děloha se dočišťuje....

simi1510
14. led 2017

@vanilopka27 ja krvacela a spinila na stridacku celých sest nedel

simi1510
14. led 2017

@vanilopka27 deloha se stale čistí a dava dohromady po zakroku. Jen pro jistotu - Pokud bys mela bolesti, ktere prekracuji bolesti pri ms, prokrvacela více nez 3 vlozky za hodinu, popr horečka, tak sup k doktorovi! 😉

vanilopka27
14. led 2017

@simi1510
@swizz
Děkuji holky jsem klidnější břicho mě nebolí a možná proto mě to překvapilo z ničeho nic v klidu a Já byla jak prokoplý necky 😔

naty2017
16. led 2017

naty2017
Ahoj mám dotaz budu ráda když mi poradíte ve čtvrtek mi končí šestinedělí po porodu potratu ve 21.tt a byla i revize dělohy první menstruace už také proběhla přesně po 4 týdnech silně sem krvacela Teda trvala 5dni ale obden slabé spinim není to furt jen třeba dvakrát za den pak nic pak třeba den v pořádku a pak zase spinim žádné bolesti nic takového sem neměla na kontrole sem Byla minulý čtvrtek a vše prý je v pořádku akorát mi doktor tedy nedělal ultrazvuk jestli sem vycistena nevím asi ví co dělá ale mám takový pocit divný jestli je vše jak má být měli sme s přítelem už sex v sobotu jestli třeba z toho spinim máte někdo zkušenosti prosím o radu děkuji chceme se hned snažit o miminko tak jestli je to normální děkuji předem

soyevita
16. led 2017

@naty2017 To špinění je normální,jen nechápu,proč Ti neudělal ultrazvuk,když jsi byla na kontrole.Tělo se potřebuje pořádně vyčistit.Uvidíš po další menstruaci.Já pila po revizi čistící čáj od bylinkáře.Snažit bych se začala až po další menstruaci.Držím pěsti,ať brzy najdeš dvě čárky a ať je vše v pořádku.

naty2017
17. led 2017

@soyevita ahoj moc děkuji za odpověď doufám že to je normální protože mi končí šestinedělí tak mi to přišlo divné možná to je ještě k menstruaci první končila mi to sem si teda myslela 11.ted ale je možné že to je ještě ono silné sem krvacela pak po 5 dnech nic a pak sem zacla spinit ale není to furt třeba den v pořádku nic a pak je to třeba třikrát za den co spinim možná ještě menstruace nic mě nebolí tak sem v klidu ale vrtá mi hlavou víš nevím můj gynekolog je jiny jen mi dělal kontrolu že jsem zavřená a citologii stery Toť vše naposledy mi dělali ultrazvuk 10.12.2016kdyz mě pouštěli z nemocnice jinak pak už ne no mi se chceme snažit už teď přišli sme o dvojčata holčičky jednovajecne a byli to první.. . . . Děkuji za odpověď

bredda
30. led 2017

Ahoj holky, byla jsem na revizi 5.1. Břicho mě bolelo cca týden. První den jsem hodně krvácela a pak už jen malinko špinění. Po týdnu přišlo silné krvácení, které trvalo cca 2 hodiny asi třikrát denně. A teď už dlouho nic žádné špinění, ale pořád mě píchá na levé straně a cítím jakoby horkost nevím jak to popsat líp 😵 Taky mi všichni řekli, že mě měl doktor prohlédnout a udělat utz. Ten mi nedělal ani on a ani v nemocnici když mě pouštěli. Teď mám strach ☹

llenka_li
30. led 2017

Ja si myslim, ze silné krvácení normalni neni a uz vubec ne po sestinedeli a urcite bych si došla na kontrolu, připadne do nemocnice, kde UTZ udělají urcite. Jsem po revizi a laparo, odebrání pravého vejcovodu a krvácení žadne...jasne, ze to spis nic nebude, ale jistota je jistota, aby tam neco nezůstalo a nebyla nutná dalsi revize 😏
On je taky urcite rozdíl, jestli je revize v 8tt nebo az ve 21tt- to to čištění trva asi mnohem déle.

simi1510
30. led 2017

@bredda ja po revizi behem sestinedeli krvacela, spinila, cisto na stridacku. Kolikrat jsem si uz rikala, ze to bude ms a nebyla...

Ale pokud se bojis, tak si skoč do nemocnice nebo k doktorovi

simi1510
30. led 2017

@llenka_li jak jsem psala ja o příspěvek výše. Ja revize v 9tt kdy byl jen prázdný gestacni vacek a krvacela jsem na stridacku po celou dobu nez došla porevizni ms

nisneli
30. led 2017

Ahoj holky, take jsem byla na revizi delohy 7.12.2015 v 8tt, obrecela jsem to a byla psychicky dost na dne, ale jak tu mnoho maminek pise, proveri to vztah s partnerem pokud Vas podrzi tak je to ten pravy 🙂 no a dnes mam vedle sebe dvoumesicni holcicku. Musite verit a nevzdavat to!! Hodne sil

llenka_li
30. led 2017

@nisneli 😍 krasny, otehotnela jsi druhy měsíc po revizi? Kolik bylo MS od revize? Obrovská gratulace k miminku 🍀

nisneli
30. led 2017

@llenka_li - dekuji 🙂prosinec jsem tak ruzne prokrvacela a MS jsem mela 2x , a nejak ke konci unora jsem otehotnela. Ze zacatku jsem tomu ani neverila, ze to tak rychle slo.

llenka_li
30. led 2017

@nisneli super 👏🏻

anettak
1. únor 2017

Ahojky holky doufám že mi poradíte, zítra ráno jdu na revizi, dali mi antibiotika mám si vzít prášek před zákrokem na který jdu ráno v 7, jenže sestra mi řekla že od 24.00 nesmím nic jíst ani pít, tak mě napadlo kdy si mám vzít ten prášek??ráno nebo než půjdu spát??děkuji za odpověď , moc mi to pomůže

Strana