Revize dělohy a zkušenosti s ní
Ahoj holky,jsem tu nová a chci se zeptat jestli mi prosím napíšete vaše názory!!
Jsem 5 den po revizi dělohy po zamlklém těhu 😢 a chci se zeptat jak bylo vám které máte tuto špatnou zkušenost?Snad nevadí že to připomínám je to citlivé téma.
Mě první dva dny skoro nic nebylo jen pobolívalo břicho a včera jsem začala mírně krvácet jako by slabá MS.Volala jsem pro jisotu do Caru a řekly mi že je to normální,děloha se čistí,pokud to nebude moc silné a nebudou veliké bolesti tak by to krvácení mohlo trvat tak 3 dny.Mě to vylekalo,myslela jsem že je nějaký problém.Taky mi poradily at piju citronádu že to zastavuje krvácení....Tak to zkouším a upíjí vodu s citronem 😖...
Pokud se můžete podělit o zkušenosti po revizi,budu moc ráda za vaše příspěvky-jak jste se cítily,jestli jste měly nějaké problémy nebo to bylo dobré a jestli jste taky krvácely?
Děkuju Evuliss
@vanilopka27 Moc mě to mrzí...opravdu hrozně moc...Já to zjistila na pohotovosti přímo v nmocnici, kde mi tu revizi dělali a žádný UTZ už nedělali, jen krevní testy kvůli operaci...
@vanilopka27 me pred revizi vyšetřovali a delali ultrazvuk.
Moc me to mrzi ☹ je to tak časté ted, az z toho jde hruza ☹ drzim pesti, at to zvladas! A kdyby neco, klidne napis. Posílám podporu!
@vanilopka27 To je mi moc líto, ale brzo to přejde. Dejte si tak dva měsíce pauzu a šup zpátky na věc. Vlastně si říkej, že to nebyl žádný tvor, prostě jen ztráta naděje (měla jsem to úplně stejné). Dokud jsem neotěhotněla (bylo to přesně půl roku po revizi), říkala jsem si, jak velké by teď asi moje břicho bylo...
Byla jsem se sama na revizi objednat se žádankou, tam udělali vyšetření a poslali mě domů s termínem nástupu na výkon. V den nástupu jsem byla přijatá nejprve na anesteziologickou evidenci (tam změřili tlak a poučili), večer poslední jídlo, v noci tableta a ráno na výkon. Oběd jsem si vyškemrala, jedla jsem odpoledne. Večer mi manžel ještě přivezl další jídlo, byla jsem hladová. Další den dopoledne mě propustili domů.
@puutalo jenže me treba doktor rekl, ze by byt mnou vubec nečekal, ze nevíš co a jak, kdy te to potká a tak. Ze defakto chtel rict, ze je to dobre, ze to clovek vi a ze zakrok je důležitý. Jinak pak hrozí záněty a nebo bez zakroku ze bych uz nemela nikdy deti... tak si vyber. Ale jasne ze to bylo i driv, jen ne v takovém množství...
@simi1510 Mně doktorka říkala, že toho je pořád stejně, že je to fyziologický proces, takže stejně dnes, jako dříve. Ale prostě se to dřív nedokázalo odhalit, tak o tom nejsou záznamy. Nebylo jak to odhalit. Takže se určitě mohlo stát, že to způsobilo pozdější neplodnost ženy. Já byla rozhodnutá na revizi nejít, snažila jsem se potratit přirozeně, ale tlačil nás čas (odlétali jsme na dovolenou), tak jsem nakonec nastoupila k výkonu.
Ja jsem znovu v nemocnici, mam velké bolesti, tak me přítel naložil a cekam na dr....😢
Našli ho, je v děloze...3,5mm
Je to neuvěřitelny!!! On rikal, ze nevi, proč to ráno nenašli....
@llenka_li ted ctu, ze uz jsi doma. Moc drzim palce. Kdo te mel na starosti? Ja jsem na Kladne lezela skoro mesic a zachranili mi dite, takze na lekare tam vcetne primare nedam dopustit. At je vse v poradku, setri se, co nejvice klidovy rezim a spanek a at vse dopadne dobre az do zdarneho konce!!! A hlavne si tehu uzivej
Jenže je to cemio test... na ktery všechny nadavaji... pred par dny byl ale jeste bily :-/ tak nevim co to je. Test je dělaný jakmile jsem prisla domu, ale nepila jsem par hodin a nebyla ani na wc... ted jsem delala jiny, a ty byly nejspis bily, ale to jsem pila a byla několikrát na wc...
Ale bt je nízká ☹
@puutalo Já si říkám že v téhle fázi jsem to neměla ani vědět ale po sedmi letech zpožděná MS proste mi to nedalo 😔 a nebýt toho utroše odešlo by to přirozeně a Já bych nemusela na revizi... hrozne se bojim v Praze mi zákrokem zneprůchodnili pravý vejcovod a tedy se bojim ze něco pokazí a Já ztratím veškeré naděje na přirozené těhu😢
@vanilopka27 takže nakonec i ty zamlklé kvůli tomu utrouši? ☹
@simi1510 zvládám to jen díky tomu že jsem nic neviděla z pravidla jsem to ani neměla vědět ale děsí mě ten zákrok...moc děkuji za podporu jste moc Hodný
@vanilopka27 já se ho bála hrozně moc, i z toho, že je pod narkózou, pak ty papíry, co vše případně odsouhlasuje člověk... ale ťuk ťuk, super doktor, na fajn klinice... a dopadlo to dobře všechno, sice 6nedělí bylo po celou dobu, ms přišla až potom, přímo na den přesně od zákroku 6 neděl...
@vanilopka27 zvládneš to a vše dopadne dobře, uvidíš!!!

@vanilopka27 tak co???