icon

Revize dělohy a zkušenosti s ní

evuliss
28. črc 2009

Ahoj holky,jsem tu nová a chci se zeptat jestli mi prosím napíšete vaše názory!!
Jsem 5 den po revizi dělohy po zamlklém těhu 😢 a chci se zeptat jak bylo vám které máte tuto špatnou zkušenost?Snad nevadí že to připomínám je to citlivé téma.
Mě první dva dny skoro nic nebylo jen pobolívalo břicho a včera jsem začala mírně krvácet jako by slabá MS.Volala jsem pro jisotu do Caru a řekly mi že je to normální,děloha se čistí,pokud to nebude moc silné a nebudou veliké bolesti tak by to krvácení mohlo trvat tak 3 dny.Mě to vylekalo,myslela jsem že je nějaký problém.Taky mi poradily at piju citronádu že to zastavuje krvácení....Tak to zkouším a upíjí vodu s citronem 😖...
Pokud se můžete podělit o zkušenosti po revizi,budu moc ráda za vaše příspěvky-jak jste se cítily,jestli jste měly nějaké problémy nebo to bylo dobré a jestli jste taky krvácely?
Děkuju Evuliss

mateta888
3. říj 2009

Ahojda 😀
gejbule : tady je taky super, a dost fouká takže jsme byli pouštět draka a lítalo to ostošest 😎 . Jo jo ta moje beruška od září chodí na 4 hodky do školky a moooooc se jí tam líbí, nedělám si iluze, že otěhotním a nebo si najdu práci ale za zkoušku nic nedáš když to nezkusíš. Takže kdyby náhodou pan buh dal a já dostala někde místo tak nebude problém ji tam nechat i odpoledne jinak do prosince mám RD ale to je docela oničem 3800 😠 . No necháme se překvapit. Tady je s prací špatně normálně a kde jsem se ptala tak spíš budou zase propouštět protože dorazila dobíhající druhá krizová vlna 😠
O nachlazení mi nevykládej mi jsme se z toho teprve dostali, ale čekám, že ze školky zase něco dotáhneme no jo s tím musí člověk počítat 😵

szedivka
3. říj 2009

Ahoj holky, tak po dlouhé době se přidávám na Koníka, první těhu jsem prožila ve společnosti Květnovek 07 a teď jsem v 9TT (plod odpovídá 7TT) bez srdeční akce (teda spíš ani nebyl vidět, jen váček) ☹ Ve čtvrtek jdu na UTZ - Dr. doufá že začnu sama od sebe krvácet, jinak v pátek nastupuji na revizi. Našla jsem tuto diskusi, tak jsem si říkala že se podělím. Ten týden totiž budu muset nějak "přežít" v nejistotě. Nevíte jestli můžu ještě doufat že bylo mimi někde schované?

gejbule1
3. říj 2009

szedivka doufat samozřejmě musíš 🙂 Já měla ale podobný případ a bohužel jsem na revizi skončila 😠 .Ale třeba je miminko mladší než 7tt.Držím ti palce 🙂
mateta s penězi na mateřské je to šílený.Hrozný je že nám to nestačí ani na nájem ☹ .takže být sama s prckem je hodně náročný ☹.Moje práce co jsem na mateřské taky skončila tak se už nemám kam vrátit.Vůbec se na to netěším 🙂
Třeba budeš mít štěstíčko a seženeš práci i otěhotníš.To tak bývá 🙂 .

marlin3
3. říj 2009

Ahoj holky,tak bych se k vám taky "ráda" přidala....Koníka čtu od roku 2007, ale až teď jsem se zaregistrovala... no nějak potřebuji spřízněné duše se stejnými starostmi.
Revizi jsem podstoupila dvakrát-letos v lednu a teď v září znovu,takže nic moc. Teď jsme objednaní do Gennetu do Liberce,tak uvidíme co se bude dít.
Jinak-je nás teda fakt docela dost,co řešíme takové hnusné věci....

mateta888
3. říj 2009

No to se mi zdá ☹ další do klubu? Fakt je nás nějak moc vůůůůbec se mi to nelíbí, co takhle kdyby konečně někdo napsal, že těhu a dopadlo super 😉

Vítám vás holky a je mi to mooooc líto. Koukám, že je nás i dost co jsme letos zvládli ne jednu, ale hned dvě revize. No tak budeme věřit a že příští rok budeme mít supr dupr jak říká to moje užvatlaný dítě a budeme mít krásnoučký a zasloužený miminka 😀 . To vyjde , ne že musí prostě to vyjde a basta 😎

mateta888
3. říj 2009

gejbule : o práci mi chvilku povídej 😠 . Já sice zaměstnaná jsem, dělala jsem v herně obsluhu což znamená dvanáctky denní a noční, takže nehrozí, že bych se tam vrátila, protože to bych malou vůůůůůbec neviděla tak sháním schůdnější práci už ted 😠 . no uvidíme.
Ted jsem koukala, že ty máš ještě prdoulku tak máš dost času, do té doby to bude stejně zase všechno jinak. . . .doufejme že líp 😉

marlin3
3. říj 2009

No, nemáme to lehké,ale...teď jsem četla téma "Ptrat v 31tt" a to je MAZEC!!!
Jsem z toho nějaká přepadlá.
mateta:je fajn,že už jedno dítko máš, je to tím určitě o něco málo snažší, ale nemělo by se to samozřejmě stávat vůbec.
Tak nějak bych potřebovala,aby už byl ten prosinec a byla tady zase nějaká naděje na změnu-DOBROU ZMĚNU.

gejbule1
3. říj 2009

Ahoj marlin je fakt že ty měsíce po revizi se neuvěřitelně vlečou.Jak dlouho jste se snažili než jsi otěhotněla?Taky jsem to éma četla -potrat 31tt.hrůza.a co se stalo tobě jestli ti nevadí o tom psát?

marlin3
3. říj 2009

gejbule:ahoj, poprvé jsme se snažili rok a podruhé to bylo fajn-jen čtyři měsíce snažení. U mě to prostě jen tak skončí...první UTZ na začátku 7tt dobrý-teda ještě bez srdíčka,ale doktorka říká,že být ještě nemusí a pak vždy 9+něco začnu špinit a do týden příjde smršť-krev,křeče a akutní odjezd do nemocnice a revize.

gejbule1
3. říj 2009

takže jdete na genetiku?Mě taky čeká vyšetření v reprodukční poradně.Na genetice už jsme byli a taky v Gennetu ale v praze 😒

marlin3
3. říj 2009

gejbule: jj jsme objednaní na 12.října-tak uvidíme. A jak vám vyšla ta genetika? A co s váma bude teď té poradně?

gejbule1
3. říj 2009

genetiku máme v pořádku.Naštěstí.Docela jsem se toho bála aby nám třeba neřekli že spolu nemůžeme mít zdravé miminko 🙂 Před Luckou jsem totiž 3xpotratila a Letos zase 2x tak proto jdeme do té poradny.Je to pro páry co nemůžou otěhotnět nebo co neudrží těhotenství.Ale co přesně s námi budou dělat nevím.Určitě se bere krev ale jaké jiné testy dělají nevím.Pak ti dám vědět 🙂

lendaw
4. říj 2009

Holky, jak dlouho jste po revizi špinily nebo krvácely? Já už jsem 17.DC a pořád slabě krvácím. Jeden den to bylo jen špinění, ale včera zase slabé krvácení. Doktorka mě vyšetřila, UTZ v pořádku, ale pořád opakuje, že krvácet už bych neměla 😒 Po revizi v lednu jsem takové problémy vůbec neměla, do týdne jsem byla bez špinění 😒

dablikolik
4. říj 2009

lendaw já po první revizi krvácela asi dva dny a pak týden špinila, teď po druhé revizi jsem slabě krvácela skoro 14 dní. Nevím 17 dní mi přijde už dost dlouho. A tak ať jěště udělají nějaký vyšetření zda tam něco nenechali.

Jinak holky já každým dnem čekám 1.MS a pak jěště dva měsíce.

Manža se mě ptal jaký je rozdíl mezi revizí a jít na potrat. mě to přijde to samé

marlin3
4. říj 2009

Ahoj holky,pěknou neděli..
No já po revizi v lednu už ani nešpinila v nemocnici, prostě vůbec nic. A teď jsem byla 17.9. a tak ten týden jsem malilinko krvácela-spíš špinila. Teď už vůbec nic. Takže mám klid.
lendaw:asi by jsi se měla zeptat u gyndr-ale myslím,že v šestinedělí je možne cokoli.
Už se nemúžu dočkat alespoň konce října...to může být už alespoň sex,ale lepší už by byly vánoce.
dablikolik:tak ať MS brzy příjde, pak už ty dva měsíce utečou...
Podle mě je revizni zákrok to samé,co by se dělo při potratu.

mateta888
4. říj 2009

Ahojky koníkovky 🙂
teda vás dočíst zážitek 😉 , potrat je vlastní vypuzení nebo že ti to vezmou a revizi udělají tak i taky je to dočištění dělohy aby tam nic nezůstalo a nedělalo neplechu. 🙄 . Jsem bombardovala dr vším možným i nemožnýmm tak jsem chytrá jak rádio 😀

markee
4. říj 2009

ahojky holky,vítám ve smutném témátku další dvě dušičky ☹
Holky,dvakrát je to opravdu moc a já to mám za sebou taky ☹ Nevím,opravdu letošní rok těhu moc nepřeje.
Těm co jo,tak držím pěsti ať je vše OK po celou dobu těhu.
U nás už sexík byl s kondomem a dobrý,nic nebolelo,ale těším se až bude příště,pže si to snad víc užiju 😖 teď to bylo takové testovací,zda mě něco nebude bolet a tak(no prostě ta absence sexíku byla už znát 😅 )

maendy
4. říj 2009

já jsem 3 týdny po revizi a teprve ted jsem přestala špinit.tak nevím a ko u mudr vpátek ok 🙂
přesně tak už aby byly vánoce 😒 to už tomu necháme volný průběh 😉

holiska
4. říj 2009

Ahoj holky. Hlásim sa do "klubu". V piatok som podstúpila na Podolí revíziu, bola som v 7tt+5. 😢 Hned som si naordinovala kortyhel a dúfam, že čoskoro budeme v poriadku...

mateta888
4. říj 2009

maendy a holiska : vítám vás do klubu ☹ , zase bude dobře. Mám dotaz na co je kontryhel ? To mi nějak uniká 😅. Doufám, že vám to příště holky vyjde. Tady to máme skoro všichni zasebou už dvakrát je to docela nářez. . . .. fuj je nás víc a víc 😢

holiska
4. říj 2009

kortyhelový čaj (alchemilkový po slovensky) pomáha obnovovať sliznicu v maternici po kyretáži...
Po akej dlhej dobe sa vám podarilo otehotnieť?

marlin3
4. říj 2009

ahoj holiska, no poprvé po roce a podruhé po čtyřech měsících. A jak to bylo u tebe?

gejbule1
4. říj 2009

Ahoj holky a vítej holiska,já jsem teď špinila skoro 10/8tt/dni a bylo mi sděleno v nemocnici že na čištění může být i měsíc podle toho v jakém jste týdnu.Čím víc tím déle.Předtím jsem špinila jen 3dny a to jsem byla 5tt.Kontryhel je prima ale mě vůbec nechutná ☹

mateta888
4. říj 2009

aha díky tak to zkusím 😉 . Já jsem k malé přišla k slepý k houslím, podruhé (první potrat) po 9měsících snažení a podruhé 6 měsíců (druhý potrat), ale je fakt že po prvním jsem špinila v kuse 4 měsíce a musela jsem si dát HA na srovnání. 😒

holiska
4. říj 2009

toto bolo moje...resp. naše prvé tehotenstvo, v máji som vysadila HA a v auguste som zostala tehotná...veľmi, veľmi sme sa tešili. Išla som na kontrolu ku svojej doktorke a tá mi povedala, že plod od minulej kontroly nenarástol 😔 Poslala ma UTZ na Podolí a potom už to malo rýchly spád... ☹

mateta888
4. říj 2009

takže zamlkinka ☹ , to jsem ted naposledy a docela mě točí, že nikdo neví proč se to dějě a jak se tomu dá předejít. 😠 Na všechno možný dělají výzkumy ale tohle to ne 😠

holiska
4. říj 2009

som na pochybách, či sa do druhého pokusu pustiť hneď alebo máme počkať 3 mesiace...

pet.s
4. říj 2009

Ahojky Holiska mě dr řekla, že od potratu by se mělo čekat 3-6.měsíců.

marlin3
5. říj 2009

Dobré ranko,
no já (respektive) moje doktorka je taky min. pro tři měsíční pauzu. Mimule jsme se raději taky tak čekali. Těžko říct,někdo otěhotní bez pauzy a je vše OK, ale za mě raději trochu počkat-než si pak něco třeba vyčítat.
takže u nás taky čekáme až na prosinec.

mateta888
5. říj 2009

Ahojda koníkovky 😀
Koukám, že jste načali věčně téma 😵 . Mi jsme to z holkama tady probírali asi tak týden zpátky a co dr to názor a co tělo a psch to je originál a došli jsme k tomu, že tohle si musí pořešit každá sama kdy se na to cítí a už tak nespolíháme že se to hned povede a začínat na tu chvilku do snažilkovaní HA to taky není úplně ideální. 😵

Jinak u nás je pěkně hnusně a zima to snad dneska nejdem pouštět ani toho draka jestli se to nevybere. Doufám, že u vás je líp 😉

Strana