Slabé krvácení v 5. týdnu. Máte zkušenost, že bylo vše v pořádku?
Ahoj, chci se zeptat, zda má někdo zkušenost. Jsem teprve v 5.tydnu, vše šlo v pořádku až do včerejšího večera, kdy jsem na toaletním papíru objevila trochu slabé krve. Od te doby nic, břicho mě nebolí. Předpokládám, ze k doktoru jeste nemá cenu chodit, protoze by stejne srdíčko neslyšel. Máte prosím někdo podobnou zkušenost a bylo pak vše v pořádku? O první mimco jsme přišli v druhém trimestru, tak se ted dost bojim
Nemá cenu chodit k dr.? Ale jo, má to cenu jít k němu..Nebo alespoň mu zavolej ať o tom ví a možná ti dá udělat opakovaný odběr hcg.
Taky bych Dr volala, ještě když mas za sebou už jednu ztrátu 🙏🏻
Já krvácela hodně a byl to prasklý hematom. Bylo to někdy v 6tt myslím. Srdíčko už bylo
@hopsalina tak může se stát mne to trápilo do 14tt pak opět když jsem vysadila Ascorutin.
Zavolala bych Dr ..ona ti řekne . Kór po ztrátě . Někdo má srdíčko v tomhle týdnu někdo až třeba 9tt ..to je velmi individuální tím se neříd že někdo měl neměl . Ale o tom krvácení by Dr měl vědět. Já měla dva hematomy a nakonec vše ok a za chvíli rodim .
@hopsalina o první miminko jsem přišla ve 24tt, takže všechny další těhotenství jsem byla div živá. Při posledním těhotenství jsem v 5tt krvácela opravdu hodně, hematom byl velký a krvácení se pak i opakovalo. Ale syn teď oslavil už páté narozeniny. Moc, moc ti držím palce, ať je vše v pořádku 🍀
Ahoj, nejpravděpodobnější příčina zakrvácení může být skutečně nějaký hematom. Pokud to bylo slabé a jednorázové, tak to ještě nemusí nic znamenat. Většinou se ty hematomy samy vstřebají. Až na silné krvácení se dává ascorutin. Na špinění a udržení těhotenství se pak dává nějaký progesteronový lék, třeba utrogestan. Vzhledem k tomu předchozímu potratu to pak prober se svým OG při kontrolní návštěvě, co dál 😉
Dostala jsem progesteron a další kontrola příští týden, tak snad bude vše v pořádku

Sla bych na odber hcg do laborky + za dalsi 2 dny znovu, zda se hcg aspon zdvojnasobi