Snížený průtok v pupečníku. Máte něco podobného?

berunda
29. únor 2008

ahoj, chtěla jsem se zeptat zda nemáte někdo podobnou zkušenost. Jeden den jsem necítili žádné pohyby miminka a ten druhy jen minimální. V nemocnici mi udělaly ultrazvuk. Mudr říkal že je snížená disatola, tlak v pupečníku a že si mě tam nechaj. Ještě mi natačely ctg, a ozvy byly v pořádku. Mohlo to prý byt v tom pupečníku zrovna chvilkové. Tak mám přijít za pár hodin na kontrolu. Máte někdo něco podobného? díky moccc 🙂

dashak
29. únor 2008

Ahoj berundo, no já jsem měla minimální průtok, ale měla jsem preeklampsii (to ty snad nemáš, to by ti asi řekli ne?), takže jsem nakonec ještě ten den šla na císaře, ale těch faktorů bylo samozřejmě více.

knobloska
2. bře 2008

Ahoj, já mám jen podezření na nějakou chybu v pupečníku nebo v placentě. Zítra jdu na kontrolu, jestli mimi něco přibralo, jinak mě čeká nemocnice. Je velikostí na spodní hranici normy, ve 36.tt mělo 2,2 kg, ale ctg monitor byl dobrý. Pořád hlídám pohyby, ale po pravdě bych byla asi nejradši, kdyby mi vyvolali porod dřív. Takhle mám strašnej strach, co se s ním v bříšku děje.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru