Špinění ve 3. trimestru
Ahoj děvčata, mam menší problém dnes jsem z ničeho nic špinila, dala jsem si sprchu a špinění pořád mám jen mín, dávám foto snad nikoho neurazí. Bojím se tak prosím o radu jestli je to normalní nebo mam jet do nemocnice? jsem ve 33 tt. Děkuji

bolesti nemám, ale asi poslíčci se mi dnes od rána objevují, tvrdnutí a píchání v podbříšku... zítra dr neordinuje, ale zajedu na pohotovost.. a máš to špinění stejné nebo víc? já právě zjistila do obědě, před obědem jsem to na prádle ještě nic neměla, tak jsem si dala sprchu a pak pár kapek... na čistým prádle... bojím se aby to nebyla ta zátka nebo tak... ale přijde mi to dost tmavý... tak snad to jic nebude... ještě mam doma utrogestan, tak si na noc možná jeden vezmu
já měla ráno na slipovce do růžova, pak na papíru při utření, v nemocnici samozřejmě nic 😀 klasika. teď odpol malinko a opět růžovo-hnědá. ne jasná krev naštěstí. jinak nález na dva prsty ale hrdlo dlouhé a tuhé a nic se nechystá. může jít o zátku. u tebe bych neřekla, je to moc tmavé. ten Utrogestan bych asi klidně dala, podle mě tím nic nezkazíš
aha, tak ja slipovku neměla, protože jsem nepotřebovala. Ale mám to tmavý, dám utroš a zítra uvidím... člověk nikdy neví, hlavně pro klid duše 🙂
já mám celý tohle těhotenství vcelku výtok, čirý nezánětlivý, tak slipovku nosím pro sichr, i když je to opruz 😉 zas občas plaším jestli to není plodovka, to je ten MK, člověk čte a čte a pak vymýšlí katastrofické scénáře, že .. 🙂 budu držet palce, ale myslím osobně, že to bude ok. mně doktorka řekla, že je to prostě dole už hodně prokrvený, proto to občas špinit může a přijde mi to i logický. tak to bude určitě i u tebe.
snad ano, děkuju. Já měla vodnaté výtoky ze začátku a ted vůbec
@azalka123 urcite si zajed nekam na gynekologickou pohotovost, nejlepe asi do porodnice, me se toto stalo za tehotenstvi nekolikrat, synek je vymodleme dite, tak jsem poradne plasila a vzdy to bylo uplne v poradku... nakonec jsem prenasela... ALE muze to byt z placenty a to bys potom musela byt v porodnici, kde by Te pohlidali do terminu porodu...a vse by bylo take ok, dulezite ale je nechat se prohlednout gynekologem, drzim palce, bude to v poradku
@kackakastanka děkuju, ráno tam zajedu 🙂snad to kic nebude
Ahojte, chtela jsem zeptat jestli s tim mate nekdo zkusenost. Praskla mi plodova voda kde jsem ihned jela do porodnice. Nechali si me tam dva dny, kde plodova voda nebyla prokazana. Byla jsem v 35 tt a za dva dny budu v 36 tt. Ted mam taky problemy s tvrdnutim bricha, vytokem a bolesti zad. Mate s tim vsim nekdo zkusenosti a jak se darilo diteti, ktere se narodilo kolem 36 ty.
Dobry den, chtěla bych se zeptat, zda ma nekdo podobnou zkušenost.... Jsem 32tt.V pondeli před půlnoci ze me vypadla mensi srazenina tak jsme radeji jeli k apolinari, tam vse v poradku, udelali mi vaginalni kontrolu jelikož mam placentu previa dole v rodidle (2.stupen) plus je dvojta, jakože mam přídavnou placentu. No ale jde o to, ze po navratu jsem zacala spinit, dr rikala ze muzu spinit az dva dny po vag. vyšetření ... No a taky ze jo, dokonce treti den jsem zaspinila tak moc,ze ze me vypadla skoro hrstka hlenu hnědého... Humus .. Tak jsme jeli raději zas, opravdu me to vydesilo, melo to spineni mizet ale naopak sililo... No a na pohotovosti me opět zkontrolovali a vse v poradku a rekli mi jen, ze hold budu spinit.... Ze pokud je to hnede a nee červená a cítim pohyby, tak dobrý. Mam trosku přesto strach, ze by bylo normální neustále spinit? A tak, ze ze me padaj kousky? Jsem rizikové tehu a uz jednou jsem potratila, tak jsem dost neklidna. Vim ze u apolinare jsou schopny lékaři ale.... Proste zacinam magorit. Cele těhotenství se mi neco deje.... Do toho mam cukrovku a přísnou dietu, jsem skoro furt hladová. Mate nekdo podobnou zkusenost? Stále spinit ikdyz je vse s mimcem ok? Snad se mi podaří diskuzi obnovit. Děkuji. :? :roll: :nevim: :mavam
Ahoj holky chci se zeptat je normální spineni na začátku těhotenství Děkuji
@isabelagrassleova u některých žen to normální je u některých ne. U mě to bohužel 2x nedopadlo. Začátek je vždy “buď a nebo”. Hlavně se nestresuj, nejsou to věci, které by jsi mohla ovlivnit :( zkus odpočívat. Držím palce 🙂
@veronikanemcova20 podle výpočtu doktoru jsem na 6+4 těhotná a spinim
@isabelagrassleova pořad to je začátek, bohužel 1. trimestr je pořád rizikový

@azalka123 ahoj, jsem na tom podobně, jen jsem o fous před tebou. Dnes ráno jsem špinila a jela jsem, vše ok, prý se to asi pomalinku chystá ale nic moc neviděla ... asi bych radši jela anebo zašla ráno na gyndu, jinak žádný bolesti nemáš?