Střevní chřipka v těhotenství, co vám pomohlo?
Prosim prosim o radu maminky,
Jsem 17.tt
V sobotu prisel pritel z prace s nejakou skaredou nejspis strevni chripkou..
Samozrejme jsem ji od nej chytla..vcerejsi noc jsem celou prozvracela..(jen hleny a zalud.stavy)...
Rano se pridal prujem...po.konzultaci s lekarem jsem uzila Hylak Forte.je po prujmu
Jen mam stale zaludek na vode...boli me...nejsem schopna nic snist...
Co vam pomohlo ? 😖 uz jsem zoufala..od zacatku tehotenstvi trpim.nechuti(prvni 3 mesice jen na piskotech a tehu cajich)...a 6,5 kg zatim dole...
Chci se aspon pred spanim.neceho maleho dobnout(donutit se)..nechci travit zas noc nad kyblikem.. 🤐
Dekujiii
Snedla jsem dneska par piskotu...je blbost dat si ted na vecer aspon banan?
Piškoty suchary přesnídávky kojenecké banan broskvovy kompot, rýže s jablky. Az bude líp tak treba brambiry s tvarohem, rohlík se šunkou. To je to, co zabírá mně. Jinak máme doma od kluků kuliska na regydrataci a taky jsem to používala. Na žaludek mátový čaj, i studeny. Ja prezivam tyto stavy tak, že si koupím dvoulitrovou kolu a za den ji vypiju, uplne to stačí jako kalorický příjem. Ake v těhotenství nevim. Jinak ten hylac, živočišné uhli taky určitě nevadí, protože pak je treva smecta apod. Ale to vy ti poradili v lékárně. Bylo by super, kdyby šlo držet s přítelem karanetnu, bud jeden jit k rodičům apod. Nebo oddělené pokoje aspoň. Na tohle jsem v těhotenství byla dost hakliva, a vlastně jsem pořád... Tak hlavně ať ti je brzy líp!
Začla bych určitě rýží, postupně se zeleninou
Kupte si ve zdravé výživě umeboshi a kuzu

Nejake krekry, polystyrenovy chleba atd?.... pecivo ti nemusi sednout, varenou mrkev