Suchost v pochvě v těhotenství, co zabralo?

mari90
12. zář 2017

Ahoj, uz pres mesic me trapi tento proble plus tedy neprijemne svedsni. Jsem z toho uz naprosto zoufala. Kdyz me to zacalo trapit, byla jsem hned u lekare, ten mi dal Atb krem s tim, ze to vypada na bakterialni infekci. Ten jsem dobrala a zlepseni zadne. Nasadila jsem ihned lactobacily a to i do pochvy a stale bez efektu suchost a svedeni mam neustale. Vcera jsem tedy volala lekari a sestra me odbyla s tim, ze mam jeste vydrzet. Je tu nekdo, kdo zazil neco podobneho, co vam zabralo a muze to nejak ohrozit plod?

annasmyckova
12. zář 2017

měla jsem to téměř celé těhotenství, je to hormonama -pomohlo mi až porodit... (jediné, co trochu víc pomáhalo byly boraxové globule na předpis) a omezit cukr -v tom se ty kvasinky dost množí....(zkus si koupit fungicidin -ten je volně dostupný, na úporné svědění dočasně pomáhal)

terezia10
12. zář 2017

fungicidin a rosalgin vyplachy doporučiji

mari90
autor
12. zář 2017

@annasmyckova a nemel by byt u kvasinek spis vytok? Ja nemam zadny s hlavne od lekare jsem mela Clotrimazol a nepomohl, tak spis tipuji nejakou hormonalni nerovnovahu, jako cetla jsem ze to v tehu byva, ale co na to...

annasmyckova
12. zář 2017

výtok nemusí být, může být naopak pocit sucha a svědění..clotrimazol je na prd, mě taky nepomohl -to víc ten fungicidin, je navíc s lanolinem, na to sucho mi přišel dobrý...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru