icon

Suchý dráždivý kašel ve 12tt, poraďte

podkolka
14. srp 2015

Dobry den, tak to prislo i na me prvni bolest v krku a za tri dny na to kasel bolest průdušek. Chtela jsem se zeptat zda mate taky nektera takovy problem jsem ve 12tt a uz se me to drzi 4 dny den i noc ☹ beru jitrocelovy sirup ale nezabira mi to nevim jak dlouho se me to muze drzet na antibiotika to neni nemam horecku. Uz me boli cele telo z toho ☹ piju 2 az 3 litry xaje denne se zazvorem a citronem stridam to... Dekuji za jakoukoliv radu. Hezky den

xuxie
14. srp 2015

To bude nejspíš ze změn teplot, klimatizace ☹ bronchitida žel možná i bez teploty.
Mně i dětem zabírá ten hnus z cibule a medu 🙂 a Vincentka, kloktat, pít a prostríkávat nos.
A vlhký vzduch na spaní (třeba mokrý ručník hoď na noc na věšák a pověs do pokoje)

Ale návštěvu doktora bych ti nerozmlouvala 😉 drž se

rencatupa
20. srp 2015
Uživatel rencatupa je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od rencatupa.

Já mávám takové odbobí několikrát v roku, přesně takového suchého kašle, jdu se zadusit a měla jsem to i teď jako těhotná, pomáhá mi cucat šalvějové nebo i jiné bonbony, jako aby v krku nebylo sucho a taky zvlhčovač vzduchu případně i s nějakým vonným olejem na noc do pokoje 🙂