icon

Svědění a výrůstky na děložním čípku v 13tt

mladamamina98
18. čer 2017

Omlouvám se za intimní dotaz
Ahoj potrebovala bych radu sem v 13 tt a od úterý me trápí svědění tam dole , ne zlepšuje se to je to snad stále horsi . A když už sem se tak skrabala tak sem narazila na čípek na kterém jsou takové malé vyrustky a a kolem toho jestli to mužů nazvat tak debilne otvoru když se projela prstem tak sem cítila ze je to jakoby i uvnitř (vím ze se tam vůbec sahat nemá,ale nedalo mi to ) tak prosím komentáře typu ze sem blba si nechte 🙂 K mému dotazu . Co by to mohlo byt ? Muže to ohrozit miminko? A setkali jste se stim některá ?
Dekuji za radu 🙂

kacireksro
•
18. čer 2017

a nejsou to spise takove nabehnute zily? ja to mela,jsou to Varixy.ale to me teda nesvedilo,jen to ta proste bylo.po porodu to asi za 14 dni samo zmizelo.

mladamamina98
autor
•
18. čer 2017

@kacireksro je to jako pupinky

arnostek
•
19. čer 2017

Mě by zajímalo, jak si tam dosáhneš 😀? Když vemu jakou sílu musí vyvinout doktorka, aby teď před porodem zjistila jeho stav, tak sama bych to fakt nezvládla.A navíc je to fakt nepříjemný.

arnostek
•
19. čer 2017

Abych nebyla offtopic, mohou to být např. zbytky panenské blány, které se pak různě modifikují ve spojitosti s pohlavním životem. Neboj, žádná žena nemá pohlavní ústrojí zcela hladké, bez různách hrbolků a záhybů,

ivet1987
•
19. čer 2017

@arnostek ja si na čípek dosáhnu bez problémů , jsem malá 😀

@mladamamina98 jako fakt až v čípku dírku,vstup do děložního hrdla? Tu mají spíš ženu po porodu, ale malá jamka ok a vidím to u tebe na klasické kvasinky. A výrůstky jsou normální, to ti každý rok kontrolovala gynekolozka ne? Takže kdyby byl problém tak to bude řešit.

mladamamina98
autor
•
19. čer 2017

@ivet1987 no na gyndu chodím teprve půl roku a dr mi ještě čípek nekontroloval říkal ze sem ockovana tak ze to nebudeme ještě hrozit ze az za rok což vychází někdy na únor dalšího roku

ma_jo
•
19. čer 2017

@mladamamina98 to bude asi spis posevni vchod nez delozni cipek, ne?

mladamamina98
autor
•
19. čer 2017

@ma_jo tak myslím ze poznám čípek dosáhnou si na něho poměrně snadno jeden ze mam velký ruce ale i sem malá :D

ivet1987
•
19. čer 2017

@mladamamina98 tak ale myslím že při vstupní prohlídce určitě zkontrolovala, nebála bych se. Pro mimčo nic nehrozí a jinak skoč do lékárny pro mastičku a čípky, tam ti poradí. Ja měla kvasinky poprvé až teď ve 30 ale vzhledem k těhotenství jsem šla k doktorce protože jsem nevěděla co můžu koupit co ne a skoro mě seřvala že s takovou prkotinou chodím že mam jit do lékárny 😀