icon

Svĕdĕní bez vyrážky 😕 3. trimestr. Co to je?

edit17
12. únor 2021

Dobry den maminky, jsem 39+2 v uplnylych 14 dni dnech máme za sebou covid, v pondeli jsem byla v poradne monitor, moč vse se zdalo byt okod utery v noci silene stavy nemam na sobe ani pupinek a muzu se udrbat. ☹ jeto uz k nesneseni na covid mi dali antibiotika protoze jsem se dost dusila probiotika sem brala je tohle následek ?
Gynekolozka me dala uz do pece porodnice kam mam jet v pondeli, u obvodaka jsem byla ten me poslal do laboratore na krev tu se dozvim zitra...mam strach hlavne o malou..ctu na internetu cpsi o jaternich testech a mam strach abych nejednala nejak prilis pomalu...:-/ diky za kazdou radu, typ nebo zkusenost...:-/

cikitkapb
•
12. únor 2021

A kde všude tě to svědí? Ono třeba na břiše, zadku a bocích je to normálka, protože tělo tím reaguje na zvětšující se plochu kůže.

kafr
•
12. únor 2021

Taky mě strašně svědila pokožka a bylo to z toho, jak se natahovala. A svědila mě kdekoliv, přibrala jsem všude trochu, ale pro tu kůži i trochu je moc. Pořádně namazat.
Jinak nevím, snad to nebude nic vážného. 😘

amazonkajanik
•
12. únor 2021

Taky můžu potvrdit,že jsem se mohla udrbat na břiše,stehnech,bocích a pak ještě chvíli po porodu...

moly001
•
12. únor 2021

Můžou to být zvýšené jaterní hodnoty, určitě to nepodceňovat, je dobře, že jsi šla na krev

drep
•
12. únor 2021

Ano, obvykle je to normální, ale taky to může být těhotenská cholestáza nebo Hellp syndrom, takźe odběry jsou rozhodně na místě

19jaja84
•
12. únor 2021

@edit17 já měla tehotenskou cholestazu asi ve 38.týdnu a to mě svedily hlavně dlaně a chodidla...vyvolávali mi kvůli tomu porod