icon

Těhotenství moc brzo po operaci mimoděložního těhoten.

pajinkaa
7. črc 2008

Ahoj holky,

občas sem nakukuju a čas od času i něco píšu... bohužel toho mám už hodně za sebou...
Miminko zatím žádné nemáme, je mi 29 let a za sebou mám už několik revizí zamlklého těhotenství a poslední těhotenství byl mimoděložní a bohužel kromě vejcovodu mi odoperovali i kousek rohu děložního. Bylo to v únoru 2008 -laparo i řez.
Doporučili 6-12 neotěhotnět... no, stalo se něco totálně neočekávaného a já jsem 4 měs po operaci opět těhotná...5 tt - hrozně se bojím, jak to všechno dopadne a jestli toto těhotenství má vůbec šanci nebo mě pošlou znovu na revizi...

prosím vás, jste tu některá, které se stalo něco podobného a jak to dopadlo? nebo znáte někoho, kdo má podobnou zkušenost?

je mi to hodně líto, že jsme takhle zariskovali, ale bohužel, teď už to posunout nemůžu.
Díky moc.

akras
•
7. črc 2008

Ahoj Paji, já s tím sice zkušenost nemám, ale myslím, že to může být v pohodě. Možná je větší riziko zase mimoděložního, ale já sama jsem měla v únoru revizi - zamlklé těhotenství a znám holky, co do toho praštily hned po 1.MS a je to v pohodě. Já otěhotněla po 3.MS od revize.
O mimoděložním toho moc nevím, ale já věřím tělu, že kdyby na to nebylo připravené, tak by vůbec nedošlo k početí, tak ti moc držím palce, aby bylo vše ok 🙂

pajinkaa
autor
•
8. črc 2008

Ahojky Akrasko,

děkuju moc za odpověď a držení pěstiček! uvidíme, jak to dopadne, zítra jdu k dr.
Hmm, ten únor nebyl moc úspěšnej, co? ☹ Ale i já Ti přeju, aby všechno už bylo ok a neměla jsi žádné další problémy.

já na revizi byla už asi 5x - bohužel - ale teda 3x kvůli jednomu zmlklému, protože pořád jsem krvácela... a pak jsem vždycky 3 měs čekala a otěhotněla cca až za další 3 měs... Ale teď jsme to zkusili po 4 měs s tím, že to určo nemůže hned dopadnout, když mám jen jeden a taková náhoda se stát nemůže... no, a stala! a teď jsem z toho spíš smutná, že jsem nás tak ohrozila ☹.

ale uvidím, třeba to zrovna vyjde! přece jednou se to štěstí musí unavit!!

Měj se hezky a hodně štěstí, P.

miquel
•
9. črc 2008

pajinko, kamarádka otěhotněla 3 měsíce po mimoděložním těhu a v pohodě se jí narodila zdravá holčička 😉
držím palečky aby bylo všechno v pořádku 🙂

mě se první dítě narodilo až na třetí pokus vím že je to těžké když se nedaří, ale nepřestávej věřit , nakonec to dobře dopadně 😉 🙂

fedra
•
10. črc 2008

pajinko ... neboj. Mne po operacii doktor povedal,ze pauza by mala byt min. 2 menstruacie, cize cca. 3 mesiace.
Takze bud v pohode, urcite vsetko bude v poriadku