Tvrdnutí bříška nebo boulení miminka ve 22-23tt?

linda288
20. kvě 2015

Ahoj holky. Prosím o vaše zkušenosti. Pár dní mě boulí bříško, v noci a ráno, když se vzbudím někdy cítím vybouleninku, vždy vpravo, která je o něco tvrdší jako ostatné bříško, ale jako kámen to není.. po změne polohy to hned zmizí. Spím na bocích. Nevím jestli je to miminko nebo tvrdnutí. Zaznamenala jsem to pár krát. Není to nepříjemné a celé bříško mi netvrdne. Měla jste některá neco podobné. Magnézko bez efektu.
Dík za každé info.

misar91
20. kvě 2015

já bych to tipovala na tvrdnutí.byla jsem také kolem 22tt když jsme to začli zkoumat a mysleli si že to je miminko ale nakonec mě doktorka řekla že je to tvrdnutí.pokud to není několikrát do hodiny je to prý normální 😉

ronyx
20. kvě 2015

Já bych to zase spíš viděla na mimíska 🙂 Pokud se ti bříško boulí tak jsou to spíš nožky,ručky miminka,při tvrdnutí by se teda mizející boule dělat neměly nevím 😀 Já to mívám taky skoro každé ráno,jsem 25 tt 🙂

zo_ja
21. kvě 2015

Miminko. Často se jim v nějaké části dělohy, v nějaké poloze líbí a natáčí se tak. Tvrdnutí břicha bys nezaměnitelně poznala.

franerka
21. kvě 2015

Mimi.taky se mi boulí 😁

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru