icon

V 10tt špiním, může se jednat o potrat?

lenci26
24. led 2016

Maminky jsem v 10 tydnu těhotenství a tzv. "Spinim" muze se jednat o potrat? Dnes i kousek vnitrni kuze nebo jak se tomu rika nemohu najit to spravne slovo na gyndu ju ve ctvrtek mam pockat az do ctvrtka nebo si dojit drive mate s tim nejaka zkusenost? Dekuji

andrejka3741
24. led 2016

Určitě bych došla hned zítra.

backspace
24. led 2016

Muže to byt skutečně cokoliv, ale podle mých zkušenosti a co vím i od kamarádek přesně v tomhle týdnu-to samé co popisujete...byla jsem u doktora a řekl mi, ze to souvisí s roztahovanim dělohy, muže tam byt myom....skutečně těžko říci. Určitě běžte k lékaři, pro klid duše, ale zkuste byt v klidu, alespoň v rámci možnosti, občas se to stává a nic to neznamená.

ppejskova
24. led 2016

No proboha, okamžitě ráno mazejte k doktorovi!!! co si tak myslíte, že tady zjistíte... Akorát Vám případně zbydou oči pro pláč... Tmavá nebo světlá "čerstvá" krev??? Neupadla jste? Případně nezvedala jste něco těžkého? Každopádně pokud máte tu možnost tak ještě teď na pohotovost, nejdyl ráno k lékaři!!!

keny123
24. led 2016

já jsem krvácela i s kouskama cely 6tt a 7 tt a mě dr řekl že je to normální... kdyby to bylo hodně tak jed pro klid duše ale doporučuji jestli máš citrony tak hodne citronu ..třeba cely nebo i dva vymačkat a vypit s vodou zastavuje to krvácení .. a mě to tenkrat kvůli tomu přestalo... žádný prášky mi dr dát nechtel že na to doopravdy nic není jen chemie a čim min tím lip.... tak snad to bude ok.

lucka024
24. led 2016

A nebo pro jistotu ješte dnes na pohotovost.Nekdo muže napsat že to hrotim ale radeji 10x zbytečne než 1x pozde hlavu ti neutrhnou neboj.Taky jsem začala krvacet ve 13tt tak si me nechali na 3 dny pro jistotu na pozorovani ale muže ti jen nařidit klid na lužku.Určite je vše v pořadku ale pro jistotu hlavni je pokud te nic neboli

holubice.petra
24. led 2016

Utikej k dr. a nejlepe hned!

pety91
25. led 2016

Jak to dopadlo ? Doufám, že dobře.