Zdravim, dnes jsem byla na kontrole a doktorka mi rekla, ze neslysi tlouct srdicko a ze ma vacek spatny tvar a ze by mohlo jit o zamlkly potrat. Zitra mam jit na dalsi vysetreni. Stalo se to nektere a dopadlo to jeste treba dobre? Vim ze se nemam nervovat do ukonceni dalsiho vysetreni, ale nejde to a hledam rady vsude.
Ovulace ne izolace omlouvám se za přepis mobilu
pockala bych jeste tyden, mohla byt jinak ovulka
Nejhorsi je ze zejtra se na to koukne doktor a pak uz udela zakrok.
@majklice1711 Pořád máš možnost volby, pokud chceš týden počkat, tak násilím ti nikdo zákrok neudělá...
@majklice1711 nemuze udelat zakrok bez tveho svoleni, stuj za svym a pockej tyden
@majklice1711 Tak zákrok musí udělat s tvým souhlasem přece. Jak dlouhé jsi měla menstruační cykly před otěhotněním?
4-5 dni, pravidelne po 28 dnech..
@majklice1711 Já některé ženské absolutně nechápu, že nemají svůj názor a nechají si vtlouct do hlavy, že zítra už musím na zákrok. Máš snad svůj názor a pocity ne? Nebo se necháš do něčeho natlačit, že Ti to řekl doktor? 😠 Pokud o dítě opravdu stojíš tak ještě vydrž. Držím palečky ať vše dobře dopadne.
Bohuzel, at jsme se bavili s primarem jestli se muze za tyden nebo dva neco zmenit, tak nam sebral vsechny iluze. Tvar delohy je uplne jiny nez ma byt a zarodek od prvni prohlidky nevyrostl ani o kousek, tak jak by mel. ☹
ahoj, já jsem dostala žádanku na revizi v 7.týdnu, vlastně konec 7.týdne. Nešla jsem na zákrok, shodou náhod lékař, který to měl prováděl, zemřel a nová zastupující lékařka si vzala takový ty sluchátka a srdíčko našla - i jsme ho poslouchali 🙂 prostě na uzv nic vidět nebylo. Také jsem měla periodu 34 dní, ovulace na konci, takže jsem de facto měla daleko mladší těhotenství.
Já si myslím, jako holky, že na přerušení máš ještě čas a zašla bych si za jiným lékařem jen tak na konzultaci.
@majklice1711 Pockej minimalne tyden. Spousta zen na zakrok nesla a maji ze "zamlkleho tehotenstvi" deti. Tyden je snad to minimum, co tomu muzes venovat, ne? Navic na zadny zakrok chodit ani nemusis. Mela jsem zamlkle a telo se s tim vyrovnalo samo. Na revizi jsem nesla. Moznosti je vic.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
@majklice1711 měla jsem to podobně a dopadlo to dobře. I srdíčko i tvar. Pokud by se to nezdálo i zítra pockala bych ještě týden simulace mohla být dyl jako u mě...