Virus Zika, máte strach?
Ahoj... je to tady.. zajímalo by mě zda těhotné máte strach?co si o tom myslíte?do kterého tt to vadí?prvnich 12tydnu?nebo 20´...30... nebo až do porodu?za chvíli začnou lítat komáři a mě se to moc nelíbí... příjemný to není i když u nás zatím nic ,co když až se oteplí ? :(
Podle mě je to jen a pouze nafouknutá bublina a média z toho těží a snaží se lidi děsit tak jako s Ebolou, prve se o ní všude strašně psalo a moc se řešila a pak najednou to velmi utichlo.
Nafouknuta bublina a ucinky ockovani na tehotnych zenach. Nic jineho.
Dokud jsou ti nakažení lidé, co si to přivezli odněkud, tak bych se nestresovala... Až v případě, že se objeví zde nakažení komáři, což podle všeho zatím nehrozí, tak bych se začala bát... nejlepší ale je, jak to média dávkujou po kouskách - nejdřív nebezpečí jen pro těhotné a přenáší to pouze komáři, pak přišli s tím, že na to umřelo několik dospěláků a že se to přenáší pohlavním stykem a krví 😖
stejný povyk jako prasečí chřipka? 😝 😝 čím tříve se přestaneme dívat na zprávy tím lépe.....at už se to týká čehokoliv - tam stejně jen uslyšíme co máme slyšet.....nic víc nic mín

Přesně takhle se šíří panika.
Pokud se něčeho obávám, zjistím si o tom informace - výskyt, šíření, riziko nákazy, co to vůbec způsobuje... A pokud nebudu čerpat jen z televize, Blesku a novinek.cz, nebudu muset plašit.
😖