icon

Výsledky na streptokoka

lenule243
12. bře 2018

Pěkný večer holky, prosim poradí mi někdo jak zjistím co znamená ve výsledcích výskyt na streptokoka a mam tam napsáno četne. Doktorka nic neříkala a na kontrolu jdu až v pondělí. Díky. Ja jen abych věděla co mě čeká. Jsem 37.tyden. Díky

z_kopretinka
•
12. bře 2018

@lenule243 dostanes pred porodem kapacku s atb. Jinak se s tim nic nedela.

barchen
•
12. bře 2018

@lenule243 To je velice časté. Před porodem dostanete kapačku s antibiotiky. Miminko bude v pořádku. Já měla a kapačka nestihla dokapat ani z poloviny a už jsem musela na sál. Všechno v pořádku.

terezak88
•
12. bře 2018

Ja mela taky, behem porodu vykapaly dve kapacky a dcerka je v poradku 🙂

linee
•
12. bře 2018

@lenule243 pro tebe to znamena jenom to, ze pokud ti praskne voda, tak sup hned do porodnice, at ti do kapacky daji atb, aby se pri porodu klasickou cestou nenakazilo i miminko. Je to casty jev, ja to mela v obou tehu. Jinak nic dalsiho te neceka. Take, pokud budes mit kontrakce, tak si u dr. zjisti, kdy mas vyrazit (obvykle drive, nez po klasickych 5 minutach, take kvuli atb).

lenule243
autor
•
12. bře 2018

Jojo tak nejak jsem to cekala jen jsem nevedela co presne znamena ten vysledek.U prvniho nic ale Tohle tehu trpim na vytoky, nic nesvedi neboli ani nepali, ale i tak je to otrava tak jsem cekala ze se tomu asi nevyhnu.. diky moc za info