Železo GlobiFer v těhotenství
Ahoj, ráda bych se zeptala, jestli máte některá zkušenost s železem s názvem GlobiFer forte? Doporučila mi ho moje lékařka, protože mám velmi málo železa. Měla by to být nějaká novinka, přírodní železo, které nedělá zácpu a nebývá po něm zle. Děkuju za každou radu
Ja brala pri obou tehotenstvich sorbifer a se zacpou teda problem nebyl ani mi nebylo zle 😉 V tomhle tehu mi taky doporucovala globifer,ale vzhledem k tomu,ze jsem mela doma jeste jedno cele nenacate baleni sorbiferu,tak beru zase ten. Jinak bych asi taky zkusila tu novinku... kazdopadne ja ani se sorbiferem nemam problem.
Taky mam ted globifer a musim rict, ze super. V minulem tehotenstvi jsem mela klasicky sorbifer a delal mi hrozne zle. Tohle bez problemu🙂
Moc díky, tak ja to také zkusím, pokud je to bez obtíží, tak nebudu koukat na cenu. Ještě jednou děkuju všem 😊
ano, Globifer forte je super. Ta investice se vyplatí (500 Kč / 40 tablet). Také mi po prvních krevních testech v těhotenství zjistili nižší železo. To syntetické Sorbifer Durules na předpis bylo hrůza. Globifer opravdu zabírá a hlavně ti po něm nebude špatně a tělu bude jen a jen pomáhat 🙂
Globifer mohu jenom doporučit. Moje zkušenost je pozitivní, žádná zácpa, není mi blbě od žaludku. Jsem ráda, že mi ho moje doktorka nabídla.

@ajaz ano, mam, velmi dobrou. V prvnim tehotenstvi jsem chvili brala standartne predepisovany sorbifer durules, ale zpusoboval mi zacpu. Ted ve druhem mi doktorka nabidla Globifer, ktery obsahuje hemove vazane zelezo (jako je napriklad v červeném mase), ktere je metabolizovano jinak nez zelezo nehemove. A proto nema ty nežádoucí účinky jako je zacpa a je je telem mnohem lepe vyuzite. Nehradi ho ale pojistovna, 40 tobolek stoji kolem 500. Ja jsem do sebe teda investovala...