konik_testuje
10. pro 2019
742 

Ohřívač láhví Canpol babies testovaly maminky: Jaké je hodnocení?

Když už miminku nestačí mateřské mléko, přicházejí na řadu příkrmy. Mezi 4.-6. měsícem života dítěte začíná doba poznávání nových chutí. Obvykle se začíná zeleninovými příkrmy. Maminky začínají dávat dětem zeleninové příkrmy a postupně zkoušejí jednotlivé druhy zeleniny. Pak následuje maso a ovoce. Pomocníkem v tomto období je pro maminky ohřívač láhví Canpol babies, který zvládne ohřát pokrmy i tekutiny.

liduskabalanova

Čtyři maminky z Modrého koníka dostaly k vyzkoušení tento ohřívač láhví a k tomu i stylovou lahvičku se širokým hrdlem. Shrnuli jsme pro vás všechny jejich postřehy a hodnocení. Podívejte se, jak produkty obstály v testu přímo v jejich domácnostech.

Ohřívač láhví Canpol babies

+ Předností tohoto ohřívače láhví je jednoduché a intuitivní ovládání, které zvládnete levou zadní a bez zdlouhavého studování návodu.

+ Velikost ohřívače je tak akorát, design je jednoduchý a příjemný a kabel ohřívače je přimeřeně dlouhý, takže dosáhne bez problémů do zásuvky.

+ Při ohřívání pití nebo jídla v ohřívači nehrozí, že obsah převaříte, jako se vám to může stát při ohřívání na sporáku. Díky funkci udržení teploty udržíte příkrm teplý delší dobu a nemusíte ohřívat víckrát.

+ Ohřívač láhví má také funkci rozmrazování. Takže třeba mražené borůvky rozmrazí za 15 minut.

"Výhodou ohřívačky je, že nepřevaříte. Takže pokud se zapomemete jako já v ložnici u přebalování, protože tu roztomilou prdelku prostě musíte samou láskou opusinkovat, tak se vám s ohřívačkou nestane, že byste jídlo prevařili nebo se vám vyvařila voda. Určitě bych ji právě proto doporučila pro ohřívání mateřského  mléka, kde je důležité teplem nezničit to dobré," píše ve své recenzi msusnova .

Hodnocení přidává i liduskabalanova : "Ohřívačka je skvělá pomocnice, pracuje se s ní velmi jednoduše, vypadá nenápadně a hodí se jak pro období úplného novorozeňátka, tak pro větší děti na příkrmy."

– Když maminky porovnávaly čas ohřevu v ohřívačce a na plotně, jsou časy skoro stejné a čas ohřívačky láhví možná o něco delší.

Miska na příkrmy, která je v balení, má menší obsah. Nevejde se do ní dostatečné množství příkrmu pro větší miminko. Mladšímu miminku však obsah bude stačit.

– Mistička je průhledná a bezbarvá a rychle se zabarví od příkrmů.

– Maminky by uvítaly možnost zapojit ohřívač například přes USB do auta, protože se jim ohřívač hodí i na cestách.

– I když má ohřívač jednoduché ovládání, hodil by se maminkám časovač a ukazatel teploty.

"Musím říct, že čaj byl ohřátý na skoro nejvyšší stupeň za asi 4 minuty, což mi přijde jako stejný čas, když jsem čaj uvařila a čekala až vystydne," píše maminka makynaeliska.

makynaeliska

Canpol babies Láhev se širokým hrdlem

+ Láhev z nové kolekce Jungle seženete s potiskem plaměňáků a opičky. Oba designy jsou velmi pěkné a líbí se testujícím maminkám a hlavně jejich dětem!

+ Dětem se lahvička dobře drží v ruce.

Jediným minusem je to, že se nevejde do některých termoobalů, protože je buclatější.

"Lahvička je nádherná s růžovými plameňáky. Tu si dcera oblíbila hned po vybalení. Dobře se jí drží a asi první půl hodinu ji nechtěla dát z ruky. Obsah láhve je 240 ml. Je to ten baculatější typ láhve, takže se vám do některých užších termoobalů nemusí vejít," chválí lahvičku maminka msusnova.

kacvac

Kolik bodů získal ohřívač láhví?

Všechny 4 testující maminky hodnotily ohřívač láhví Canpol babies na stupnici od 1 do 10. Průměrně ohřívač získal krásných 7,25 bodů z 10. Podívejte se na jednotlivá bodování:

"Celkově bych ohřívačku hodnotila velmi kladně. Má sice nějaké rezervy, ale myslím, že pokud bych hodnotila poměr ceny a výkonu, který za to dostanete, tak za mě spokojenost. Na stupnici 1 - 10, kdy 10 je nejvíc, bych ohřívačce dala 8 bodů."

"Kdybych měla ohřívačku zhodnotit, tak vzhledem k ceně, od ní člověk asi nemůže očekávat žádné superfunkce.  Zatím vypadá, že opravdu něco vydrží. Ovládání je velice jednoduché, takže se na ní nemá nejspíš co zkazit. Dávám 8 z 10."

"Hodnotila bych číslem 9 z 10."

"Kdybych měla hodnotit na stupnici 1-10 (10 by bylo nejvíc), za nás by ohřívačka dostala bohužel jen tak 4 body z 10."

Všechny recenze na Canpol babies najdete v naší záložce Testujeme a na průběh testování se můžete podívat pod #test_canpolbabies 

#finalni_recenze

Začni psát komentář...

Odešli