jitulkabobulka
    29. bře 2020    Čtené 570x

    Recenze Nivea

    Co se mi vybaví, když se řekne NIVEA? Je to dětství, modrá plechovka s bílým nápisem. Používala ji nejen moje maminka, ale i babičky. A nás jako děti s ní pravidelně promazávaly.

    A když jsem se já stala mámou sáhla jsem po kosmetice Nivea. Tuto kosmetiku používám již u třetího dítěte. A proto jsem naší modrou rodinu s radotí obohatila o nové produkty. 

    Všichni synové, i já, jsme atopici s velmi citlivou pokožkou. Dávám velký pozor na jakoukoliv novou kosmetiku a málo co se nám osvědčí.

    Byla jsem velmi zvědavá na tyto novinky. Náš tester byl roční Jonášek, ale namazala jsem i prostředního. Ten má pusinku jak struhadýlko a tak to byla hodně velká výzva. A Nivea obstála.

    Co se testovalo?

    NIVEA BABY MICELÁRNÍ GEL

    - velmi jemný k dětské pokožce, nedráždí a neobsahuje ethylalkohol

    - moc nepění

    - příjemná vůne

    Prodává se v láhvi s punpičkou o obsahu 500 ml za průměrnou cenu 109 ,-.

    Oceňuji, že se dá použít na tělo i vlasy.

    NIVEA BABY MY FIRST CREAM 

    - vhodný na celé tělo

    - obsahuje mandlový a slunečnicový olej

    - hutnější, ale velmi dobře roztíratelný

    - příjemná vůně

    Prodává se v pleché krabičce o obsahu 150 ml za průměrnou cenu 79,- Kč.

    Osobně velmi oceňuji plechovou krabičku, která se dá vymazat úplně. 🙂 Velmi dobře promazává.

    S produkty NIVEA jsem byla velmi spokojena a značka NIVEA mě opět nezklamala. 

    Produkty můžu jen doporučit a u nás si své místo udělaly.

    petuzen
    29. bře 2020    Čtené 412x

    Naše voňavé testování

    Má první věta obsahuje velké díky za možnost testovat Nivea produkty pro děti. Přiznávám se, že jsme doposud za těch dva a půl roku, co mam syna, zkoušeli pouze Nivea krém do zimy a větru. Teď mě to dost mrzí.

    Testovanými produkty byly micelarni gel a krém pro děti. Tedy především pro děti, u nás testovala ale celá rodina. Hlavně zmiñovaný gel. Neboť je perfektní! Krásně voní, takže každá vana a mytí byla jedině s ním. Je prima, že má dávkovač a synek ho nevyleje do vany rovnou celý 😂 Krém on moc neocení, nesnáší mazání (to má po mamince 😱). Ale párkrát se zadařilo i to. Testovala jsem zda dětem nebude tato kosmetika vadit skrz ekzémy, ale ani náznak alergie. Krém má opět přijemnou vůni i konzistenci a dobře se roztírá. Není přehnaně mastný. Nicméně to chce mazat 2x denně susší kůži miminka, neboť k ránu už měla dcerka nožky opět suché. Což nemusí být každý případ.

    Celkově hodnotím produkty velice kladně a určitě si je opět pořídíme, hlavně micelární gel.

    drnkla
    28. bře 2020    Čtené 856x

    Modrá klasika: Nivea baby

    Já a moje děti jsme byli vybráni na testování produktů značky Nivea. Byli jsme nadšení a tímto moc děkujeme.

    Nejdříve představím moje dva malé testery -

    Matěj (téměř 3 roky) - neustále špinavý malý brebenta, od malička moc nemusí koupání a mytí vlasů je jakk souboj matky lvice a něčeho jako malého čtyřhlavého draka.

    Amálie (téměř 5 měsíců) - absolutní prototyp jemného pohlaví, miluje koupání a prostě plná vana teplé vody, to je vrchol dne. Je to ženská 😊.

    Bohužel obě mé děti mají velmi suchou pokožku, Matěj až se sklony k ekzému. Máme doma dost nízkou vzdušnou vlhkost a tvrdou vodu, takže mažeme mažeme mažeme.

    Jako první jsme testovali Nivea baby micelarní gel. Vůně je velmi příjemná, dávkování pomocí pumpičky je super praktické. Obzvlášt, když držím na jedné ruce Amálku a tou druhou prostě jen pumpnu 😁. Gel mě velmi překvapil a to z toho důvodu, že mám i jiný mycí přípravek Nivea baby a tak mohu porovnat. Ten testovaný micelární je lepší a pokožka je po něm pěkně vláčná.

    Druhý testovaný produkt je Nivea baby My first cream a jsem z něj absolutně nadšená. První dojem byl příjemné překvapení co se týká konzistence. Čekala jsem, že bude hutnější, tak jako klasická Nivea v plechovce. Ten pro děti je jemnější, ale stále krásně hydratuje, rychle se vsákne a na pokožce nezůstane mastný film. Velmi pěkně se roztírá a pokožka je po něm vláčná. Příjemně voní a mazali jsme s ním tvář i celé tělo. A já si s ním chodím mazat ruce, je super 😊.

    S testováním jsme byla velice spokojena, oba produkty mě velmi mile překvapily. Krém v plechovce bych určitě koupila znova. Pokud bych měla najít nějakou výtku, tak snad jen to, že plechovka se snadno otlapká a krém rychle mizí. 😁 Ale je to Nivea - takže kulatá plechová dóza k tomu neodmyslitelně patří!

    Oba produkty rozhodně doporučuji všem dětem a maminkám, které si rádi užívají společné hýčkání. 

    denny27
    27. bře 2020    Čtené 781x

    Kosmetiku NIVEA, zná i moje rodina

    Co se Vám vybaví, když se řekne NIVEA? Mně rozhodně tmavě modrá plechová dózička, ve které se skrývá krém na celé tělo. Používaly ho nejen naše maminky, ale i naše babičky, ba dokonce i prababičky.

    Nenechte se však zmást, tato plechová dózička původně nebyla vůbec modrá, ale žlutá se zelenými lístky. Až někdy kolem roku 1925 se její podoba změnila a získala modrý design, který přetrvává i teď, ve 21.století.

    Historie kosmetiky NIVEA sahá až do roku 1911, kdy farmaceut a vizionářský podnikatel Dr. Oscar Troplowitz objevil možné využití Euceritu, emulgátoru vyvinutého chemikem Dr. Isaacem Lifschützem.

    Dnes má NIVEA na trhu více než 500 produktů pro všechny věkové kategorie. Jak pro ženy a děti, tak i pro muže.

    Můj syn Tobiasek měl tu možnost otestovat NIVEA BABY MICELÁRNÍ GEL a NIVEA BABY MY FIRST CREAM.

    NIVEA BABY MICELÁRNÍ GEL

    • k pokožce děťátka je velmi šetrný, protože neobsahuje ethylalkohol a byl vyvinut ve spolupráci s dermatology a pediatry.
    • má moc příjemnou vůni
    • má mýdlovou konzistenci a tolik nepění
    • díky pumpičce si můžeme nadávkovat, kolik potřebujeme
    • obsah 500ml
    • cena ā 109 Kč

    O Tobiaskovi je známo, že je to vodní živel. Zbožňuje vodu. Od narození ho myji každý den. NIVEA BABY MICELÁRNÍ GEL je vhodný na tělo i vlásky. Vlásky po něm zůstávají voňavé, hebké a tím, jak se Tobiaskovi vlásky vlní, tak po koupání má nádherné kudrlinky. Žádná alergická reakce se u něj neprojevila.

    NIVEA BABY MY FIRST CREAM

    • vhodný na tvář, tělo, i zadeček
    • inspirován tím nejlepším z prvního NIVEA CREME
    • obsahuje přírodní mandlový a slunečnicový olej.
    • obsah 150ml
    • cena ā 79 Kč
    • příjemně voní
    • lehce se roztírá

    Děti a krémy. Asi to zná téměř každá maminka. Necháte někde omylem dózičku s krémem a Vaše ratolest už v ní boří prsty a maluje. Maluje po zemi, po sobě, po zdi, občas i po televizi, kdo má doma zvířátko, tak třeba i po něm.

    Asi jedinou nevýhodu NIVEA BABY MY FIRST CREAM shledávám právě v tom, že v přítomnosti akčního batolete je použití krému dost nepraktické a riskantní. Třeba našeho Tobiaska to neustále lákalo k tomu, se v krému ,,matlat'', takže jsem ho musela usměrňovat, aby v dóze něco zbylo.

    Věřím, že většina maminek by uvítala raději krém s pumpičkou nebo v tubě.

    Každopádně, krém se dobře roztírá, rychle se vstřebává, nenechává mastný filtr, moc hezky voní a pokožka po něm zůstává hebká a jemná. Alergická reakce se neprojevila.

    S produkty jsme jinak moc spokojeni. Kromě Tobiaska je totiž používá celá moje rodina.

    Na závěr takové moto : NIVEA je jen jedna 😊

    Tímto chci poděkovat #konik_testuje za testování #test_nivea2 .

    Veškeré uvedené informace jsou dohledatelné na webu, tyto konkrétně na www.nivea.cz

    barton
    26. bře 2020    Čtené 433x

    Testování Nivea Baby

    Měla jsem ohromnou radost, když mě koník vybral na testování 🙂 Nikdy se mi to za ta léta nepovedlo a teď s druhým miminkem byla radost o to větší 🙂

    Baby Nivea mne zaujala před pár měsíci, kdy jsem v drogerii viděla už jen obal, hlavně u First baby cream 🙂 Ovšem rozhodla jsem se nekupovat, protože doma ještě nějaké        zásoby dětské kosmetiky byly s tím, že až vypotřebujeme, tak půjdu a zkusím. A když se ukázalo testování zde, nelenila jsem.

    Takže, balíček k testování došel již 13.3. a hned jsme začali.

    Večer jako první přišel na řadu micerální gel, 8 měsíční syn miluje koupání. Vždycky byl krásně jemňoučký opravdu jako to čerstvé miminko 🙂 Nebylo skoro nutné mazat, ale  po každém vykoupání dostal masáž celého těla s first baby cream, ten to jen vše podtrhl a syn šel spát jako novorozeně 🙂 Nesmím zapomenout, že jsme samozřejmě zkoušeli krém i na zadeček, byla jsem mile překvapena. Poté každé ráno jsme namazali obličej, syn měl sušší tvářičky a po testování je má krásně heboučké. Už po pár dnech jsem opravdu viděla výsledky a tak jsem mazala i staršího 8letého syna a též s úspěchem. 

    Za mě opravdu jen samá chvála, mycí gel je super, protože je s pumpičkou, tu opravdu oceňuji a to nejlépe u všeho pro malé děti, kdy si může dávkovat i starší. 

    U krému mám tím pádem lehce problém s balením, kdy je to trošku nevýhoda, pokud je    dítě akčnější a tak i mne se podařilo občas zabořit prst víc, než jsem chtěla a to nemluvě o starším synovi... Ale brali jsme to jako legraci vždy 🙂

    Shrnula bych tedy pro a proti... 

    * MICELLAR GEL 

    PRO      

    • krásná jemná vůně, myslím si že pro Niveu typická 
    • jemná pokožka
    • pumpička 
    • opravdu neštípe 🙂
    • přijde mi přijatelná cena, protože gel vydrží poměrně dlouho 

      PROTI  

    • nezaznamenala jsem nic co by mělo být nevýhodou 

    * MY FIRST CREAM

    PRO 

    • opět krásná jemná vůně, zase pro Niveu typická 
    • hezky se roztírá, není to žádný "hutný" krém
    • skvělé 3v1  na obličej, tělo i zadeček ( to se mi opravdu velmi, ale velmi líbilo, že není potřeba jiných krému a vše zastane jeden)
    • též cena, kdy opravdu stačí na vše jeden krém

    PROTI

    • jediné co beru jako nevýhodu tohoto výrobku je balení, na které musí být člověk opatrný. 

    Celkově jsem mile překvapená a určitě vím, že toto balení bylo sice první, ale ne poslední.

    Jsem ráda, že jsem testování mohla podstoupit a ráda bych poděkovala společnosti 

    Nivea a především Koníkovi, že rozšířil mé obzory co se týká dětské kosmetiky. Rozhodně DOPORUČUJI.

    lucik_1990
    23. bře 2020    Čtené 414x

    Jak jsme s koníkem testovali produkty Nivea

    Díky koníkovi jsme byli vybráni na testování produktů značky Nivea a to krému a micelárního koupacího gelu. Jelikož mají hlavně děti sklony k atopii, je úžasné a zároveň i velká pomoc, když můžete vyzkoušet kosmetiku zdarma. 

    A tak jsme začali hned první den malou koupelí našeho největšího ale nejmladšího "šupináče" 🐟  dvouletého Tomáška. Tomášek kosmetiku přijal velmi dobře, krém se dobře vstřebává a není přehnaně parfémovaný, což se ale nedá říct o Micelárním gelu, který voní naprosto úžasně a oblíbila si ho celá rodina! 

    Celkově kosmetiku obě děti přijali velmi dobře a já jako maminka musím kosmetiku doporučit. Určitě je vhodná i pro děti se sklonem k atopii. My jdeme testovat dál a pokud bude dlouhodobá reakce tak výborná jako doposud, tak u této kombinace "před" a "po" koupání určitě zůstaneme! Ještě jednou musím poděkovat týmu MK za možnost testovat 🍀.

    lucifux
    16. bře 2020    Čtené 347x

    Otíkova první vana

    Ahoj maminy, 

    vůbec poprvé jsem měla to štěstí něco vyhrát, nebo být pro něco vybraná, a proto jsem z toho nesmírně nadšená a to, že to je něco pro mé uličníky, mě těší o to víc. 

    A tak jsme s radostí začali. Moji kluci se hrozně rádi koupou. Do nedávna jsem Otíka ještě koupala ve vaničce, je to asi měsíc, co jsem učila na velkou vanu. Zpočátku se opravdu bál, nechtěl tam být, plakal. Nepomáhalo ho ani zasypat hračkami. Až mě napadlo, že si tam vlezeme všichni, že mu to třeba pomůže. Já byla sice oblečená, ale to vem čert, co bych pro ty moje zlatíčka neudělala. Hezky jsme si tam tak seděli já, Vítek a Otík. Otíka jsem měla na klíně, máchal si jen nožičky a já ho omývala houbou. Snažila jsem se rychle, šup, šup. 

    Další den, už se spolu koupali jen kluci, ano, plakal, snažil se tlačit ven, nechtěl si ani sednout, propnul se v zádech a v nožičkách a ani to s ním nehlo. Rychle jsem ho opláchla a umyla zadeček. Víťa byl nadšený, měl ve vaně kamaráda, se kterým si mohl hrát. Brášku strašně miluje.

    Jak šel den za dnem, tak z drastického a uplakaného koupání se najednou stala zábava. A teď mi pláče, když ho beru ven z vany. #test_nivea2

    maartinka29
    21. dub 2019    Čtené 282x

    Nivea pro naše mláďata

    Ahojte holky, i my se synem jsme byli vybráni do testování produktů od značky Nivea, kterou jistě každá dobře znáte. Některé kousky jsem viděla poprvé, tedy beru jako novinky, jiné zase ověřená klasika, jelikož od Nivey kosmetiku pro malého používám od jeho narození. Celkově všechny produkty jsou příjemně voňavé, žádná silná parfemace, šetrné k pokožce.

    Celkem bylo k testování pět produktů. Dva pomocníci při koupání jsou micelární šampon a micelární mycí gel. Doposud jsem malému vlásky oplachovala jen vodou s pěnou do koupele - taktéž od Nivey, ale teď už nedám dopustit právě na šampón, který jako plus má dokonce dávkování pumpičkou. Beru to opravdu jako velikánské plus, jelikož malý si místo hraček do vany brává a podává právě mýdla, šampony a vše, co vidí na okraji vany. Tohle alespoň neotevře 😀 Vlásky jsou krásně jemňoučké a hladké.

    Dalším na řadě je ochranný krém na tvářičky proti mrazu, chladu a větru. Co si budem povídat, teď v období silných větrů, kdy jen venku fouká, se to opravdu hodí. Domča míval vždycky z venku olezlé tvářičky, začervenalé a suché. Tomu je už konec. 

    Další na řadě je klasický olejíček na tělo. Hydratační, příjemně vonící. Tohle je pro nás osvědčená klasika. Používám ho na malého už od narození od miminka. Vždy si vybavím při přičichnutí, jak byl tak maličkatý 🙂 Navíc jsem si nikdy nevšimla, že by třeba pyžámko bylo od olejíčku mastné. To beru jako velké plus.

    A posledním testovaným je hydratační krém v plechovce. Je to praktické, o tom žádná. Navíc každého zaujme jistě tahle klasika, která je na trhu již několik let a nyní vytvořená na míru přímo našim dětem. Vhodné na klasická suchá místečka, pupínky apod.

    Děkujeme se synem moc za možnost ozkoušet tyto produkty. My jsme spokojeni od začátků. 

    #recenze #test_nivea #zkusenosti_nivea_baby

    viiny
    21. dub 2019    Čtené 281x

    Nivea ''baby'' Zorka

    Výhra testování Nivea Baby přišla zrovna v čase, kdy se Zorka potýkala s ekzémem, takže jsem byla extrémně opatrná v tom, co na ni použiju. Naštěstí mastička pomohla a tak jsem se postupně odvážila použít vše 🙂 Jakmile balíček dorazil, Zorinka nadšeně rozbalovala.

    V balíčku jsme objevily novinky Micelární gel a šampon (ten u nás v koupelně nahradil původní pěnu a gel), dále olejíček na tělo, baby krém na vše a krém do chladu a větru, který používáme již od malička.

    Začnu večerním rituálem:

    Zorinka se koupe každý večer, vzhledem k tomu, že už většinu času trávíme na zahradě, tak je celá od písku, bahna apod. 🙂 Vlásky obvykle myji pouze jednou týdně a povětšinu času pouze smyju čistou vodu od prachu. Ale vzhledem k tomu, co vše si tam dokáže napatlat, jsme šampon využívaly častěji než obvykle :D

    Šampon vlásky jemně umyl, stačilo jej malinko, vlasy jsou po něm jemné, snadno rozčesatelné, lehce voní a umyl i slepené vlasy od nanuku apod. Ke všemu krásně pění, což Zorka má ráda 🙂 A neštípe v očích, takže paráda.

    Micelární gel si zase hravě poradil s počmáranou kůží od fixy, propisky, bahnem a špínou všeho druhu 🙂 Opět parfemace jemná, nic dráždivého, žádná vyrážka se znovu neobjevila a tak jsem jej používala každý den při koupání a vše v pořádku. Tudíž všemi deseti doporučuji na citlivou dětskou pokožku! A když si tatínek spletl gel (nebo šampon?) s pěnou, na kterou byl zvyklý a použil toho hodně do vany, tak z toho měli i parádní pěnu. 

    Jako obrovskou výhodu micelárního gelu a šamponu považuji skvělé balení s pumpičkou, které se nám osvědčilo už u dříve používaného gelu a pěny od Nivey.

    V koupelně naprosto skvělá věc, rozhodně lepší než brát obal do ruky a vytlačovat z něj tekutinu. Takhle prostě zmáčknu a myju 🙂

    Pečující olej je jemný, ale vzhledem k vyrážce jsem jej použila raději pouze na nožičky a ručičky a teprve poslední 2 dny na celé tělo, vyrážka nevyskočila, hezky se vsáknul, takže i tady vše v pořádku. Ale používala jsem jej hlavně já na těhotenské bříško pro budoucí sourozence 🙂 Kde se také osvědčil, mám problém s tím, že mě svědí pokožka na břiše, ale u tohoto oleje ne, voní jako malé miminko a krásně se roztírá a vstřebá. Takže nemám pocit ulepenosti ještě půl hodiny poté.

    Krém na obličej do větru a mrazu jsem mazala poctivě každý den, když jsme šly ven a namazal se s ním i taťka a všechno v pořádku. Žádné červené fleky ani suchá místa. Používám jej už od malička, takže vím, že je skvělý, malý a vozím ho s sebou v tašce u kočárku. Když jsme venku déle a zdá se mi, že tváře začínají červenat, namažu znovu a vše oukej 🙂

    Výhoda: malé balení s otevíracím víčkem, snadno rozstíratelný, rychle vstřebatelný a cena!

    Posledním krémem je krém na všechno - obličej, tělo i zadeček v plechovém kelímku. Je to taková nouzovka, kterou můžete využít, když jedete na dovolenou a nechce se Vám tahat více krémů. Dost mi připomíná SOS krém od Nivey, který známe již z dřívějška. Můžete použít na všechno, je to něco jako klasická modrá Nivea pro dospělé. Parfemace běžná, hutnost také, roztíratelnost dobrá. Na zadek ideální! 🙂

    Výhody celého Nivea sortimentu: Cena, praktické balení, jemná parfemace, účinnost a všechny produkty jsou vhodné na citlivou pokožku těch nejmenších. Dostupnost je skvělá, jak na internetu, tak v kamenných obchodech. 

    Nevýhody: Nevšimla jsem si žádných, u nás Nivea vyhrává na plné čáře, používáme již od malička, gel, SOS krém, pěnu i krém na ven 🙂  Teď pouze obměníme klasický baby gel za micelární gel a šampon. 

    Moc děkujeme za příležitost novinky od Nivey vyzkoušet, jsem nadmírnu spokojená a určitě budeme používat i nadále, nejen pro Zorinku ale i pro dvojčata 🙂

    #zkusenosti_nivea_baby

    pesilka
    21. dub 2019    Čtené 243x

    Naše 1. testování s Niveou

    Poprvé jsem zkusila štěstí a napsala na testování produktů NIVEA BABY. Byla to naše 1. zkušenost s testováním i se značkou. Mikulášek testoval teprve ve 2 měsících. a tedy jsme toho ještě nestihli mnoho vyzkoušet. Velké díky koníku za tuhle možnost. 

    Balíček nám přišel hned ráno a byl plný překvapení:

    a) Nivea krém na tvář, tělo a zadeček

    b) Nivea micelární gel

    c) Nivea pečující olej

    d) Nivea micelární šampón

    e) Nivea ochranný krém proti větru a chladu

    Jako první přišel na zkoušku krém na tvář, tělo a zadeček. Ten u nás frčí nejvíce doteď. Krásně voní, není příliš mastný a hezky se roztírá. Máte potřebu k tomu miminku potom čuchat ještě víc a víc než doteď. 

    Nejvíce jsem se těšila na vyzkoušení gelu. Radost mě i Mikuláška trošku přešla, když se osypal. Nicméně jsme mu dali šanci ještě asi za 4 dny znovu, ale opět se malý osypal a tenhle gel budeme používat maximálně s manželem (krásně voní a dělá pěnu) nebo uděláme někomu radost.

    Ale abychom napravili značce reputaci, olejíček je velmi příjemný. Ocenila bych více, kdyby byl také v pumpičce jako šampón a gel, ale nemastí moc a střídáme ho s již zmiňovaným krémem. Manželovi se líbí, že má po natírání také jemné a voňavé ruce :D

    Vlásků Mikulášek nemá mnoho, ale přesto jsme šampón vyzkoušeli. Nejvíce se mi líbí, že má pumpičku a dobře se tedy dávkuje.

    A jako poslední na řadu přišel krém proti větru a mrazu. Počasí nám ještě nadělilo 2 dny, kdy foukalo, dobře se roztírá, ale je hodně tuhý až hutný. Určitě schováme a více otestujeme na podzim.

    Nivea Baby mohu jen doporučit a krém na obličej, tělo a zadeček určitě budeme používat i nadále. 

    #test_nivea #recenze #zkusenosti_nivea_baby

    misules4
    20. dub 2019    Čtené 218x

    Dokonalá klasika

    Nejprve děkujeme moc Koníku za tuto možnost testovat kosmetiku Nivea. Měla jsme z toho obrovsku radost, protože na této kosmetice jsme se sestrou vyrůstaly. Úplně si pamatuji, jak měl dědeček svoji plechovou krabičku a mazal se s ní! Miluji tu specifickou vůni. Používali jsme vždy celá rodina a my teď s malou také, proto jsem ráda za příležitost testování těchto skvělých novinek!

    A jak se nám testovalo?

    Jako první přišel na řadu micelární sprchový gel a šampón. No na první použití jsme si ho obě zamilovaly a přiznám se, že ho naší Nikče dost často kradu, protože ta miminkovská vůně je prostě dokonalá! Taky tu vůni milujete?

    Obojí nádherně umyje, a i přes dost citlivou pokožku, kterou obě máme, nám vyhovovaly a nedráždily. A to dávkování pumpičkou je opravdu velké plus! Nikča dost často i ochutnávala a vypadá to, že mají i dobrou chuť. 

    Hned po koupání pravidelně přichází na řadu mazání. A tuto službu u nás teď zastává ten úžasný olejíček, který je obohacený o mandlový olej. O té dokonalé vůni už asi ani mluvit nemusím, tak si povíme jeho další super plusy.

    Malá je s ním za vteřinku namazaná, rychle se vsakuje a nezanechává takový ten šílený lepkavý povlak! Takže můžeme rychle oblékat pyžámko, ať není zima. 

    Nedávno se maličké udělala ošklivá suchá místa na ručičkách a na nožičkách. Vypadá to jako atopák, který asi chudinka zdědila po mně. Takže ráno a večer ho promazáváme olejíčkem a přes den tím legendárním krémem z plechovky! A musím říct, že za ty 2 týdny testování je tam vidět obrovské zlepšení!

    Používáme ho ještě ráno a večer na obličej. Tak lehce se roztírá, bleskově se vsakuje a suprově hydratuje. Nemáte po něm pocit, že se musíte za 5 minut mazat zase. Takže krém používám i já a jsem tak spokojená! Také ho doma máte?

    A jako poslední jsme v balíčku obdrzěly krém proti větru a mrazu. No co vám budu povídat, sice nemrzne, ale vítr fouká jako blázen. Takže ten používáme dnes a denně obě dvě! A je super! Vůně, rychle se vsákne takže nemáte bílou masku, se kterou ven fakt nechcete a suprově se roztírá. Navíc je obohacen o výtažky z měsíčku lékařského a o panthenol, takže má i hojivou funkci, kdyby vás ten vítr přeci jen trošku ošlehnul. Používáme ho, i když přijdeme z procházky na zklidnění pokožky. Jelikož obsahuje ten panthenol, bude fajn i v létě “po opalování”. Takže my ho milujeme!

    A my moc děkujeme za možnost testování a za objevení našich miláčků od Nivey! Tak zas někdy, třeba u další recenze.

    #test_nivea #recenze #zkusenosti_nivea_baby

    denisahradecka
    17. dub 2019    Čtené 240x

    Můj test Nivea

    Psalo se jedno krásné ráno, otevřela jsem sociální sítě jako vždy při kávičce, a co nevidím? Na „koňovi“ na mě bliká zpráva od konik_testuje. Byli jste vybráni pro testování Nivea! Čtu poprvé, podruhé, nemůžu uvěřit vlastním očím. Radost, ohromná radost… Balíčku jsme se nemohli dočkat!

    Kurýr nejmenované služby přijel pár dní poté. Pamatuju si přesně, že přijel zrovna, když šel Martínek do postýlky a já měla čas prostudovat výrobky jako první bez něj, v klidu. Co mě překvapilo, jakože fakt moc, bylo to, že všechny výrobky byly velké. Tak jak se prodávají v prodejně. Žádné pidi lahvičky, malé vzorky nebo tak. Všechno jsem si ovoněla a Martínkovi následně, po spinkání, ukázala. Kdo mě sledujete, určitě si pamatujete, jak si z výstelky balíčku udělal senzomotorický chodník 😀 Nicméně, i jeho šamponky potěšily.

    Niveu od té doby používámě poctivě. V balíčku jsme měli micelární gel, micelární šampon, pečující olej, krém na tělo, tvář a zadeček a ochranný krém proti mrazu a větru. Mráz už nás sice nezastihl, ale vítr, ten ano!

    Micelární gel

    Ta pumpička! Ta je top. Do teď jsem žádný sprchový gel s pumpičkou neměla a až teď jsem poznala, jak je to praktické. Samotný sprchový gel krásně jemně voní, zvláčňuje pokožku, přitom nezanechává žádné stopy. Používali jsme ho poctivě všichni, i s manželem. Musím říct, že bylo docela příjemné, když přišel ze sprchy jemně ovoněný Niveou, a ne svými pánskými parfémovanými gely. I jemu sprchový gel vyhovoval.

    Nemám co bych mu vytkla, přitom jsem se ho docela bála. Do teď jsme totiž na Martínka (2 roky) kvůli atopickému ekzemu žádný gel nepoužili, jen vodu. A světe div se, na Niveu žádná reakce, může ji používat dál. Děkujeme!

    Micelární šampon

    Používala jsem já a Martínek. Poznatek hlavní a nejdůležitější: Nepalí v očích. Zjištěno při boji s batoletem. Jak některé z Vás stíhájí při mytí vlásků i fotit, nechápu. Náš malý dráček se se mnou pere, mýt vlasy nechce. Myjeme je jednou týdně, takže šampon zkusil pouze dvakrát, ale i tak jsme byli moc spokojení. Šampon lehce pění, vlasy po něm jemně voní, jsou lesklé ještě dlouho potom, jemňoučké. I já jsem byla spokojená, vlasy se po mytí krásně rozčesávaly. Používala jsem ob den a super. Děkujeme!

    Krém na tvář, tělo a zadeček

    Když jsme začali testovat, Martínek zrovna onemocněl, dostal rýmu, a jak pořád smrkal a slintal přes dudlík kvůli ucpanému nosu, měl obličej celý popraskaný a suchý. Pravidelné mazání Niveou tento problém zažehnalo. Krém jsme používali každý večer na obličej, každé ráno na trup a obličej. Krásně se nanáší, je jemný, dobře roztíratelný. Nezanechává mastné stopy na oblečení. Zanechává po sobě pouze krásně jemnou dětskou vůni. I u krému byl náš syn se sklonem k AE bez reakce. Super! Děkujeme!

    Pečující olej

    Používali jsme po koupeli. No olejování není můj „šálek čaje“. Neměla jsem olejování ráda, ani když byl miminko. Vadí mi ta mastnota 😀 naštěstí se opravdu rychle vstřebává. Měla jsem strach, abychom neměli mastná pyžámka nebo povlečení. Nestalo se tak. Ani olej nezanechává mastné stopy na oblečení. Ubylo nám z něj opravdu málo, protože na celé tělíčko stačí malé množství. Krásně se roztírá.

    Ochranný krém do mrazu a větru

    Jak jsem psala v úvodu, mrazy nás nepostihly, pouze vítr. Krém je hutnější než krém na obličej a tělo, hůře se roztírá. Když se Martínek vysmekával při natírání, měla jsem co dělat, abych mu krém rozmazala a nešel ven bílý jako stěna. Krém jsem ale kvůli jeho vysušené pokožce po nemoci opravdu uvítala. Byla jsem ráda, že se mu pokožka venku na větru nevysušila ještě více. Krém krásně hydratoval a pokožku ochránil. Děkujeme! Mimochodem, i u něj byl náš AE syn bez reakce.

    Závěrem bych chtěla moc poděkovat celému týmu konik_testuje za tuto možnost testovat. Jsem ráda hlavně proto, že jsme s atopickým ekzémem dost zkusili. Investovat do jakékoliv kosmetiky už jsem u malého nechtěla a používali jsme tedy jen vodu a krém na tělo nejmenované značky. Jsem ráda za možnost změny. Zjistila jsem, že nám výrobky Nivea vyhovují a určitě je i nadále pořídíme. Dokonce už jsem v DMku našla, kde je mají 😀 Sprchový gel totiž mizí velice rychle. Testování nás bavilo a nemám nic, co bych vytkla.

    #test_nivea #recenze #zkusenosti_nivea_baby

    svobodpetika
    17. dub 2019    Čtené 341x

    14 dní s Nivea Baby

    Už před narozením miminka hledáte kosmetiku, kterou budete používat na ten váš poklad 🙂 Dnes je na trhu tolik produktů, že je někdy opravdu těžké si vybrat a tak vám možná pomůže alespoň malinko moje recenze.

    Měla jsem to štěstí, že jsem byla vybrána, abych produkty Nivea spolu s celou mojí rodinou mohla vyzkoušet. V balíčku Nivea Baby, který mi dorazil, byly :

    • Micelární gel
    • Micelární šampon
    • Pečující olej 
    • Ochranný krém proti chladu a větru
    • Krém na tvář, tělo a zadeček 

    Protože zbožňuji tu vůni dětských přípravků, musela jsem je hned vyzkoušet na sobě a začala jsem gelem a šampónem. Gel má velmi příjemnou vůni a hlavně moje pokožka nebyla po koupání vysušená. Co mě hodně překvapilo, byl šampón, který krásně voní, to ocenil hlavně můj syn, který zbožňuje moje vlasy. Ale také nebyl problém vlasy rozčesat, a to bez použití kondiconéru.

    No a přiznám se, že jsem neodolala a použila na sebe i pečující olej 🙂 I ten mě nezklamal. Moc pěkně se do kůže vsakuje a nezůstává po něm kůže mastná.

    Během těch 14 dní jsem po těchto produktech ve sprše sáhla několikrát.

    Starší syn byl nadšený. Praktická pumpička mu dovolila pěkně si dávkovat šampón, hlavně bez dohledu rodičů 🙂 Jen občas si pletl šampón s gelem. Jediné, co by možná ocenil, by bylo větší rozlišení šampónu od gelu (třeba jiný obrázek, než jen barevně), přece jen ten gel v očích štípe.

    Ochranný krém jsem zatím použila jen jednou, protože počasí nám zatím přeje a není ho třeba. Ale, jak jsem předpokládala, je mastnější a opravdu na tvářičkách vydržel po celou procházku.

    A nesmím zapomenout na krém na vše, jak já říkám, a to je taková ta věc kterou můžete mít neustále po ruce a použít vždy, když potřebujete. Hodně mě překvapilo, že krém není tak hutný jako klasika v plechovce. Velice pěkně se roztírá a rychle na rukách schne. Během dne, kdy moje ruce trpí domácí prací ho používám několikrát. Malá verze do kabelky by se také hodila 🙂

    Pro mě bylo celé testování příjemným překvapením a minimálně šampón bude u nás doma mít své místo na vaně. 

    #test_nivea #recenze #zkusenosti_nivea_baby

    hance89
    16. dub 2019    Čtené 100x

    Naše první testování 😊

    Když mi přišla soukromá zpráva, že jsem byla vybrána na testování Nivea Baby, byla jsem nadšená a to už jen proto, že se jednalo o Niveu. 

    Po odchodu pana pošťáka jsme se s nadšením vrhli na rozbalování balíčků a ten obsahoval:

    - Nivea ochranný krém proti větru a chladu

    - Nivea krém na tvář, tělo a zadeček

    - Nivea micelární gel

    - Nivea micelární šampón

    - Nivea pečující olej

    Jako první jsme otestovali ochranný krém proti větru, protože zrovna jsme se chystali ven a docela dost foukalo. Krém byl celkem hutný, ale za to se dobře vstřebával.

    Večer přišel na řadu micelární gel a šampón. Na těch oceňuji pumpičky, dobře se díky tomu dávkovaly. O vůni ani nemluvím 🙂 Voní prostě nádherně a přiznám se, že občas i já si dopřeji sprchu s gelem a šampónem. 

    Po koupeli jsme namazali olejíčkem. I na něm bych ocenila pumpičky, jelikož jsem tele a pak je mastné vše 🙂 Olejíček se dobře vstřebával a voněl. 

    Ale můj favorit je Nivea Baby krém na tvář, tělo a zadeček. Po namazání malé zmizela všechna suchá místečka, která měla. Konzistence dobrá, dobře se vstřebával a vůně nádherná. Potom jsme k ní vždy čichala.  🙂

    Takže za mě můžu kosmetiku Nivea Baby doporučit. 

    #test_nivea #recenze #zkusenosti_nivea_baby

    yvonneullmann
    16. dub 2019    Čtené 314x

    Testovali jsme řadu Nivea Baby

    Ahoj mamky, taťkové 🙂

    Díky MK jsme měli s mým malým synkem možnost se zapojit do testování celé řady Nivea Baby. 

    Balíček jsme obdrželi v den, kdy mě se synkem odeslali bohužel do nemocnice k hospitalizaci, ale to nás v testování nezastavilo 🙂 Vzali jsme si produkty s sebou a zkoušeli je tam. A jak se hodily. 

    Popíši Vám tedy první dojem z balíčku i obsahu, který jsme dostali. Po otevření balíčku jsem byla nadšená. Ta typická miminkovská vůně byla cítit prostě hned. Očuchala jsem vše a prostě mě lákalo hned něco vyzkoušet. Tak jsem synka aspoň natřela krémem do větru a mrazu na cestu do nemocnice.  V balíčku se také nacházel velký nivea baby  krém na tělo, obličej a zadeček, který, přiznám se, malému sem tam vezmu a použijí také 🙂 (je dokonalý)

    Mimo jiné jsme testovali i novinku od značky Nivea Baby, a to Micellar gel na koupání a Micellar šampón. 

    V nemocnici jsme s sebou měli sbalený mycí gel. Musím říct, že jsem nebyla spokojená jen já, ale i můj syn byl hrozně spokojený. Ta vůně byla opět neodolatelná.

    Jsem nadšená složením tohoto gelu a hlavně tím, jak zanechává jemnou pokožku miminka. Není potřeba už přidávat žádný olejíček do koupele. A to je pro mě velké plus 🙂 Když už jsem se dostala k olejíčku - dostali jsme k vyzkoušení také olejíček, který používáme na masáže po koupeli a přiznám se, že i já si s ním sem tam namažu břicho.  Je úžasný. Opět typicka vůně kterou prostě milujeme, ale i konzistence olejíčku je dokonalá. 

    Dále jsme vyzkoušeli Micellar šampón, který si zabavil můj starší syn a nechce žádný jiný 🙂 Je mu 5 let a za celá léta neměl tak krásně jemné vlásky a pokožku. Šampón má opět super složení, krásně voní a nevysušuje. Navíc je v praktickém balení s pumpičkou. 

    S celou řadou Nivea Baby jsme na 100 % spokojení. Nemáme žádné zápory. Našli jsme jedině klady 🙂 Děkujeme ještě jednou za možnost testování a věřím že zůstaneme věrní. 

    #test_nivea #recenze #zkusenosti_nivea_baby

    konik_testuje
    23. bře 2019    Čtené 2769x

    Vaše zkušenosti s produkty NIVEA Baby

    Smích, radost, bublinky, voda všude okolo… I u vás vypadá večerní koupel nějak takto? Dětská pokožka je nejen voňavá a jemná, ale i velmi křehká a citlivá. Právě proto je třeba věnovat jí speciální péči a pozornost. Rozmazlujte pokožku svých malých pokladů nejen po koupeli, ale i během ní.

    Co budeme testovat

    Maminky i celé jejich rodiny už více než 100 let důvěřují výrobkům NIVEA Baby. Protože pro svou rodinu chtějí vždy jen to nejlepší. A přesně o to se stará tato ověřená, mnohými generacemi zbožňovaná značka, jejíž příběh začíná už v roce 1911. NIVEA Baby nabízí tu nejlepší péči pro každého člena rodiny. Od prarodičů až po ty nejmladší a nejkřehčí.

    Toto testování bude věnované právě těm nejmenším. Čeká na vás kompletní řada produktů, která se postará o to, aby byla vaše večerní koupel jedním velkým, zábavným a voňavým zážitkem.

    OCHRANNÝ KRÉM PROTI CHLADU A VĚTRU neobsahuje vodu, proto citlivou dětskou pokožku chrání před chladem a větrem. Výtažky z měsíčku lékařského a panthenolu na pokožce vytvářejí ochranný film a nenarušují její přirozené funkce. Pleť je zklidněná a ani lezavý mráz nezpůsobí podráždění a zarudnutí. Snadno se roztírá a nezanechává mastný film.

    MICELÁRNÍ ŠAMPON šetrně myje dětské vlásky a je citlivý k pokožce. Vyzkoušejte jemné micelární složení a užijte si mytí vlásků bez pláče, podráždění a suché pokožky hlavičky.

    MICELÁRNÍ GEL umyje i tu nejcitlivější pokožku – bez vysušování a podráždění. Micelární molekuly v podobě pěny k sobě jemně přichytí všechny nečistoty a vy je jednoduše spláchnete vodou. Dopřejte svému děťátku uklidňující koupel klidně každý den.

    PEČUJÍCÍ OLEJ s mandlovým olejem šetrně čistí a zanechává citlivou pokožku vyživenou a hebkou, vláčnou a hydratovanou.

    KRÉM NA TVÁŘ, TĚLO A ZADEČEK ochrání dětskou pokožku díky jemnému a bezpečnému složení s přírodním mandlovým a slunečnicovým olejem. Při vývoji prvního krému pro vašeho drobečka se značka inspirovala tím nejlepším z originálního NIVEA Creme. Vše, co pokožka vašeho miminka potřebuje, se ukrývá v praktické plechové dóze.


    Pokud vás zaujaly NIVEA Baby produkty připravené pro naše testování a chtěli byste se dozvědět ještě víc, nechte se unést do NIVEA Baby světa. Užívejte si naplno výhody, mějte vždy ty nejnovější informace a nezmeškejte exkluzivní testování a soutěže. Přihlaste se do NIVEA Baby Klubu, je to jednoduché.

    Koho hledáme

    Pro naše testovaní NIVEA Baby produktů hledáme 10 maminek s dětičkami do 3 let. Tyto maminky by se měly zajímat o kosmetiku a měly by rády sahat po kvalitních, léty ověřených značkách. Hledáme aktivní ženy, které rády fotografují, vychutnávají si každý den se svými ratolestmi a s radostí se podělí o svůj názor a zkušenosti z testování.

    Jak se zapojit

    Pokud byste spolu se svými drobečky rády testovaly balíček NIVEA Baby produktů, stačí se zapojit napsáním komentáře pod tento článek. Prozraďte nám, jak vypadá váš večerní rituál před spaním. Užívá si váš malý poklad koupání? Klidně se rozepište a nezapomeňte uvést také věk vašeho děťátka.

    Čas se zapojit máte do neděle 24.3.2019. V pondělí 25.3.2019 proběhne výběr 10 maminek a jejich drobečků, kteří si užijí toto jemné a voňavé testování.

    Všem držíme palce a těšíme se na vaše komentáře.

    konik_testuje