icon

10tt a přestalo bít srdíčko. Jsem na dně...

lucik253
15. kvě 2019

Ahoj holky, včera jsem byla na druhé kontrole a doktor mi řekl že nevidí bít srdíčko 😞 jsem z toho uplně na dně.
Bylo to vytoužené,na třetí pokus vložené embryo 😥

Strana
z3
lucik253
autor
15. kvě 2019

@verca1446 Drzim palce a preju

simi_sek
16. kvě 2019

@lucik253 Ahoj, taky jsem si tím prošla.. Je to moc těžké hlavně po psychické stránce... Také jsem čekala 5 dní na zákrok, hrozné.. Vím jak se cítíš, ale hlavu vzhuru... Přebolí to a za pár týdnů se třeba budete moci pokusit znova 🙂

lucik253
autor
17. kvě 2019

@simi_sek Dekuji 🙂 ja musim do Caru na vlozeni embrya a to mi rekli ze ted urcite pauzu 2-3 mesice ☹

vitezove
17. kvě 2019

@lucik253 buď za pauzu ráda. Já se po prvním potratu taky těšila rychle rychle na transfer, ale kdybych věděla, jak to zase dopadne, tak se do toho nehrnu. 3 měsíce utečou jako voda. Nech tělo aby se uzdravilo, psychika taky. A pak to můžete zkusit znovu.

lucik253
autor
17. kvě 2019

@vitezove Rikam si ze se do Caru obj tak na srpen at to muzem naplanovat

vitezove
17. kvě 2019

@lucik253 jj budu to mít asi podobně. Genetické testy už mám za sebou, v červnu jdu na imunologické testy a ty zase budou trvat. Tak dřív než budou nějaké výsledky tak na další transfer určitě nejdu.

kaja2016
18. kvě 2019

@lucik253 A treba otehotnis prirozene. Nam ta kyretaz pred tremi lety po sp pomohla a mam dnes tri letou dcerku.)

Strana
z3