10tt, ukažte břicha 😃
Ahojte holky pochlubte se bříškama 🙂 já se teda ještě nefotila, ale pupek mám pořádný na 10tt :D
@ljusli bud naprosto v klidu! Taky jsem nikdy nebyla hubena. Ted jsem ve 12 a sve kalhoty uz daaavno neoblecu :D a bricho mam taky jako v 5. Kasli na to a uzivej si ;)
@stanca11 ty jo, tak to je krasne brisko a super tricko 🙂
@kulihrasekzeleny děkuji..už je to makačka 😅😅
Ahoj holky, tak jak vypadají bříška? Jsem v 9tt a taky nevím jestli je to takový špek, nebo už roste bříško 😊 jsem ale hrozně nafouklá 😊
@blondynkav no já jsem teda nafouklá jak hrom. Špíček už jsem měla před těhu solidní, ale teď si připadám jak v 5 měsíci a to jsem teprve v 9. týdnu. Ale přítel to na mě poznal už ve třetím týdnu, ještě dřív než já 😀 podle břicha. Přitom jsem ještě nepřibrala ani kilo...
tak takhle jsem vypadala ja ve 12 + 0 v prvním tehu. bylo to na me videt brzy.. mela jsem nahore +3 kila...... tak jsem zvedava ted. zacinam na vaze asi o 2 kilca nižší, ted jsem teprve ve 4 tydnu, jsem zvedava kam to dotahnu s briskem tentokrát...poprvé jsem rodila ve 30+ 5.. druhé foto, které vkladam je ve 28. tydnu... mela jsem nakonec nahore jen 7 kilo od sve puvodni vahy..... ale jsem mrnava, kdybych pribrala 30 kilo, byla bych sirsi nez vyssi 🙂))
@veronika182 to je opravdu 10.tt?????? 🙂 jsem v šoku..ale je to krásné bříško 😀
@nevesta2708 bohuzel 😀
@ljusli ja musím nosit těhotenské kalhoty už teď a to jsem 10tt,neřekla bych ze jsem hubená,ale ani silná ale prsa a břicho to teda roste ze to sama nechápu….
Doktor řekl ze je to normální každá žena je jiná. Mě třeba hodně informací poskytuje tahle aplikace je super ukáže vám vše od velikosti dítěte podle ovoce,zvířete po velikost břicha , a je tam psaných i dost důležitých informací ❤️ Tady mate k porovnání bříško ve 4.měsíci

Ahojky holky,cekame dvojcatka..tak prvni foto 10tt nebylo na me jeste nic videt,ale rifle jsem uz nezapla 😀 druhe foto foceno vcera 34tt..a pres pupik 120cm 🙉🙉🙉 vsem preji pekne tehulkovani 😉