3. těhotenství, nejhorší těhotenské nevolnosti. Zažila také některá?

apemi
16. srp 2020

Ahoj, jsem po 3. těhotná (12. týden), je mi 33 a zažívám ze všech těhu nejhorší nevolnosti, už skoro 2 měsíce mi je každý den děsně blbě, furt mě natahuje, nejhorší je to večer, nic nepomáhá jen to zaspat. Zažila jste to některá taky?

michaela_2
16. srp 2020

@apemi ano. U třetího mi bylo regulérně nejvíc blbě. U předchozích dvou jsem to nezažila 🙂
První ve 21 letech.
Druhé ve 24 a třetí ve 29.
Také jsem u třetího měla tehotenskou cukrovku (poprvé)
Ty nevolnosti přešly nějak do cca 18. týdne myslím a druhá polovina těhotenství už ok

sylvusska
16. srp 2020

mam ted u tretiho tehu, 9.tt, uy me to trapi 3.tyden. 2x jsem byla uz v nemocnici na kapacky. Ted mi vcelku zabira Degan proti zvraceni. Predepsali mi ho pri propusteni. Jen vecery jsou stale krusne.

tasimia
16. srp 2020

@apemi ano. Ve 13tt se mi konečně ulevilo..

kate013
16. srp 2020

Já teď při druhém (první ve 20, teď 28) to snáším taky hrozně, je mi blbě každej den,večer hrozny...spím skoro v šedé a až k ránu si ležák normalne...modlím se,aby to úderem 12-13tt úplně přestalo🤦🙄

hankaros
16. srp 2020

Ano, preslo to cca po 4 měsících, já zas měla.dost omezený jídelníček, že všeho mi bylo blbě.. celkově bylo 3. těhotenství nejnáročnější.

misicka1988
16. srp 2020

Měla jsem to samé. U prvních dvou těhu ani náznak nevolností, a při třetím mi bylo šíleně blbě 🙄 První ve 20 letech, druhé ve 25, a třetí ve 37 letech.

apemi
autor
16. srp 2020

@hankaros jo to mam taky. Doma chudaci zivori se mnou, vareni mi nejde,cokoliv uvarim tak na to nemam chut....

panihk
16. srp 2020

U třetí mi taky bylo nejvíc blbě. Jedla jsem v podstatě jen meloun (ideální, když to bylo v říjnu a v listopadu...). Ale jak mě ujišťoval můj doktor, takovéhle nevolnosti jsou dobré znamení. 🙂

krupka3
17. srp 2020

Ja myslim, ze to zazila vetsina tehotnych. Mne pomohla akupunktura.

fandysek_1
17. srp 2020

@apemi ustoupilo to kolem 16.tydne. Taky čekám třetí a bylo mi u všech stejně. Teď ani nevím, že jsem těhotná nebýt břicha.

terinka86
17. srp 2020

Ano, třetí jednoznačně nejnáročnější ve všech směrech. První relativně v pohodě, u druhého nevolnosti přešly cca v 6. měsíci, u třetího nepřešly vůbec. Měla jsem i cukrovku, vysoký tlak, ke konci náběh na preeklampsii, vyloženě "nejkrásnější období" 😂

apemi
autor
17. srp 2020

@terinka86 no já měla náběh na preek. u prvního, hraniční cukrovku u druhýho a teď....:DNo ještě že je to naposled .

terla
17. srp 2020

No tak to jsme na to m stejně. Je mi taky 33, třetí prcek na cesttě v 13 tt. A zaplať nyní je mi třetí den přes den dobře. Večer je to horší, to jím naposledy kolem 18hod. A to opravdu malé množství. Nezvracela jsem, ale ta nevolnost byla nejhorší z těch tří těhotenství. Nic nepomohlo, ani Cocca cola, ani se najíst, nic... Celkově to nějak špatně snáším z těch tří těhotenství...no tak uvidíme. Já mám ještě navíc varixy a ty už pracují taky teď. No co budu dělat nakonci....

monikavitezslav
19. srp 2020

Já Teda cekamtreti ale ani u jednoho ani u druhého a teď ani u třetího vůbec nic. Špatně mi není vůbec jen mě občas tahá jizva po cisarich. Kdyby mi nerostlo trošku břicho tak snad ani nevím že sem tehule. Zítra jdeme na kontrolu tak sem zvedava. Občas mě to děsí, že mi je tak dobře ale snad vše dopadne dobře

apemi
autor
19. srp 2020

@monikavitezslav no tak to Ti dost závidím 🙂 a přeju 🙂 Je pravda, že když mi bylo asi dny dobře, tak jsem se taky strachovala, jestli je vše ok. Tak ať to zítra všechno dobře dopadne🙂 Já jdu na kontrolu příští týden.

monikavitezslav
19. srp 2020

@apemi doufám, že vše bude v pořádku

apemi
autor
22. srp 2020

@monikavitezslav ahojky, tak jak dopadla kontrola, vše ok?

zelenaesmolda
22. srp 2020

@apemi
ja mela nevolnosti cely den u prvniho tehu,mela jsem kvuli nim nemocenskou,nebyla jsem schopna vubec nic a trvaly v podstate cele tehotenstvi v kombinaci s palenim zahy.

monikavitezslav
22. srp 2020

@apemi ahojky vše naprosto v pořádku. Sice sem měla strach ale doktor mě ujistil ať nemám že každé těhotenství je jiné a moje prospívá více než dobře tak sem ráda.

jajulin
22. srp 2020

@apemi mám 4 děti a 3. těhotenství + 3. porod byli nejnáročnější. Jednoznačně.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru