4. týden těhu, bolest podbřišku, píchání na levé straně. Je to v pořádku, že?
Ahoj holky, ještě to nemám potvrzený. Ale podle poslední MS bych měla být 4+0 mám i aplikaci dám fotku ale tam je 5 týden ale pod tím že jsem 4 týdny😂 jinak bolí mě podbříšek a pýcha trochu na levé straně někdy na pravé straně je to v pohodě že?

@mladamamka Děkuji 😊 taky jsem si dělala asi před týdnem 2-3 týdny teď by to ukazovalo 3+ 😊 já bych nejradši už zítra šla na potvrzení na gyndu to čekání je hrozný
@siima12 tak to budeš víc než já, když už ti to takto ukázalo. Je to hrozný to čekání. Mě připadá, že mi ani nic není.
@mladamamka No ovulační test mi ukázal 19 a 20 prosince pozitivní. A poslední MS byla 6.12 😊
@mladamamka Jinak já žádný příznaky nemám tak si říkám to jsem jediná které není špatně? Nic?😅😏 akorát asi 2 dny zpět jsem cítila trochu levou stranu teď už ne
@siima12 oni ty pravy priznaky zacinaji dele😂pro me v prvnim tehu byl nejhorsi asi 7 a 10tt ..to jsem myslela ze umru😂 me je tezd taky o dost lip takze taky uz jedu ty katastroficky scenare
@michaelarousova No už aby bylo toho 21.1 ať už jsem na gyndě 😅
Já doufám, že mě objedná už na 19. Je tam jen v úterý a ve středu.
@mladamamka já bych šla nejradši hned ale snad to uteče
Holky jde to už na vás poznat? Ja jsem nafoukla jako prase 😂😂😂😏... u prvního jsem to vůbec neměla a teď 🙏🙏🙏... přítel říkal že to ještě můžu svést na bramborový salát 😂😂😂😂😂
@wendyv ja byla nafoukla u vsech tehu jako balon
A to jsme si říkali že se to budeme snažit co nejdéle ututlat přede všema🙏🙏😂 ... silně o tom pochybuju 😂😂😂🤰🤰
@wendyv ja to utajila i pres to nafoukle bricho😂 ksem o jedno minco prisla a to vedeli vsichni...takze jsem se bala to vsem rict tak jsem radeji vysrzela😂
@michaelarousova právě taky jsem v dubnu loni měla mimoděložní .... takže mám strach se předčasně radovat.
@wendyv ja mam za sebou zamlkle tejotenstvi ..taky jsem pro to ze do toho 13 tt by to melo bejt tajemstvi☺️ Sice mi tehdy svagrova rekla ze to vedela ale prekvapeni to bylo hezke😂
Tak věřme že teď bude vše probíhat tak jak má 🙏🙏❣️
Migrénou a zvracením jsem si taky už prošla🙏🙏.... musím vždy být najedená nebo mi je hned blbě... a Na večer nesmím čumět do telefonu nebo se mi začíná motat hlava a je mi na zvracení😥 dnes jsem 5+3.
Me je cely den na uvraceni ale k veceru zacne zimnice ,unava a jeste se to zhorsi ☺️Taky porad jim jinak to nejde😂
@siima12 treba budes patrit mezu ty stastne co jin nic neni😂ale je pravda ze to nekomu zacina az dele☺️

@siima12 tak ty jsi taky mlaďounká. Držím palce ať nám všem to tady dobře dopadne. Dneska jsem si dělala ten digital clear Blue a ukázal mi 2-3 týdny tak to odpovídá.