icon

4. týden těhu, bolest podbřišku, píchání na levé straně. Je to v pořádku, že?

siima12
3. led 2021

Ahoj holky, ještě to nemám potvrzený. Ale podle poslední MS bych měla být 4+0 mám i aplikaci dám fotku ale tam je 5 týden ale pod tím že jsem 4 týdny😂 jinak bolí mě podbříšek a pýcha trochu na levé straně někdy na pravé straně je to v pohodě že?

4. týden těhu, bolest podbřišku, píchání na levé straně. Je to v pořádku, že?
Strana
z6
mladamamka
7. led 2021

@siima12 tak ty jsi taky mlaďounká. Držím palce ať nám všem to tady dobře dopadne. Dneska jsem si dělala ten digital clear Blue a ukázal mi 2-3 týdny tak to odpovídá.

siima12
autor
7. led 2021

@mladamamka Děkuji 😊 taky jsem si dělala asi před týdnem 2-3 týdny teď by to ukazovalo 3+ 😊 já bych nejradši už zítra šla na potvrzení na gyndu to čekání je hrozný

mladamamka
7. led 2021

@siima12 tak to budeš víc než já, když už ti to takto ukázalo. Je to hrozný to čekání. Mě připadá, že mi ani nic není.

siima12
autor
7. led 2021

@mladamamka No ovulační test mi ukázal 19 a 20 prosince pozitivní. A poslední MS byla 6.12 😊

siima12
autor
7. led 2021

@mladamamka Jinak já žádný příznaky nemám tak si říkám to jsem jediná které není špatně? Nic?😅😏 akorát asi 2 dny zpět jsem cítila trochu levou stranu teď už ne

michaelarousova
7. led 2021

@siima12 oni ty pravy priznaky zacinaji dele😂pro me v prvnim tehu byl nejhorsi asi 7 a 10tt ..to jsem myslela ze umru😂 me je tezd taky o dost lip takze taky uz jedu ty katastroficky scenare

siima12
autor
7. led 2021

@michaelarousova No už aby bylo toho 21.1 ať už jsem na gyndě 😅

mladamamka
7. led 2021

Já doufám, že mě objedná už na 19. Je tam jen v úterý a ve středu.

siima12
autor
7. led 2021

@mladamamka já bych šla nejradši hned ale snad to uteče

wendyv
7. led 2021

Holky jde to už na vás poznat? Ja jsem nafoukla jako prase 😂😂😂😏... u prvního jsem to vůbec neměla a teď 🙏🙏🙏... přítel říkal že to ještě můžu svést na bramborový salát 😂😂😂😂😂

michaelarousova
7. led 2021

@wendyv ja byla nafoukla u vsech tehu jako balon

siima12
autor
7. led 2021

@wendyv Já jsem taky nafouklá jak prase🤣🤣 si říkám to vypadám jako bych byla v 5 měsíci 🤣🤣

wendyv
7. led 2021

A to jsme si říkali že se to budeme snažit co nejdéle ututlat přede všema🙏🙏😂 ... silně o tom pochybuju 😂😂😂🤰🤰

siima12
autor
7. led 2021

@wendyv U nás to vědí všichni

michaelarousova
7. led 2021

@wendyv ja to utajila i pres to nafoukle bricho😂 ksem o jedno minco prisla a to vedeli vsichni...takze jsem se bala to vsem rict tak jsem radeji vysrzela😂

wendyv
7. led 2021

@siima12 téda to brzo 😮😮... já si to chci nechat pro sebe co nejdýl to půjde. Teda v práci to bude zajímavé v březnu se vracím z5 do práce a hned to na ně vybalím tak budou mít ze mě radost 🙏🙏

wendyv
7. led 2021

@michaelarousova právě taky jsem v dubnu loni měla mimoděložní .... takže mám strach se předčasně radovat.

michaelarousova
7. led 2021

@wendyv ja mam za sebou zamlkle tejotenstvi ..taky jsem pro to ze do toho 13 tt by to melo bejt tajemstvi☺️ Sice mi tehdy svagrova rekla ze to vedela ale prekvapeni to bylo hezke😂

siima12
autor
7. led 2021

@wendyv Já už jedno měla 😔 chtěla jsem si to nechat pro sebe řekla jsem to jen sestře a ta hned dělej zavolej mámu atd... no měla jsem být ticho

wendyv
7. led 2021

Tak věřme že teď bude vše probíhat tak jak má 🙏🙏❣️

siima12
autor
7. led 2021

@wendyv Přesně tak

pipiinka
10. led 2021

@siima12 a kolikaty den jsi dnes? Ja 4+6tt 🙂 a kontrola je 20.1.

siima12
autor
11. led 2021

@pipiinka Dnes jsem 5+1 kontrolu mám 21.1 příznaky teda žádný nemám

ovesova
11. led 2021

@siima12 taky swm neměla v 5+1. Začalo mi to 5+5 a to hned migrénou a zvracením. Teď mám nechuť k jidlu přes den vecer ok. Naštěstí bez blití

pipiinka
11. led 2021

@siima12 🙂 to jsme skoro stejne

wendyv
11. led 2021

Migrénou a zvracením jsem si taky už prošla🙏🙏.... musím vždy být najedená nebo mi je hned blbě... a Na večer nesmím čumět do telefonu nebo se mi začíná motat hlava a je mi na zvracení😥 dnes jsem 5+3.

siima12
autor
11. led 2021

@ovesova Jsem zvědavá jestli budu mít nevolnosti. 😁 já už chci aby mi to hlavně potvrdili

michaelarousova
11. led 2021

Me je cely den na uvraceni ale k veceru zacne zimnice ,unava a jeste se to zhorsi ☺️Taky porad jim jinak to nejde😂
@siima12 treba budes patrit mezu ty stastne co jin nic neni😂ale je pravda ze to nekomu zacina az dele☺️

pipiinka
11. led 2021

@siima12 Ja taky. Byla jsem minuly týden kvůli krvácení a byla jen zvýšena sliznice. 😌 tak doufám, ze příští týden už něco vidět bude. Musí.

siima12
autor
11. led 2021

@pipiinka Určitě bude. Já doufám že tam uvidím taky toho mrňouse 😊

Strana
z6