4+4 týden a 2 mm. Je vše v pořádku?

vanoce2023
28. pro 2023

Ahoj holky, včera jsem měla 1.prohlídku. 4+4 týden a 2mm, ale bylo to sotva viditelné, sliznice 7mm. Testy mám krásně pozitivní. Ale 1. mi nerostlo a musela jsem na revizi. Tohle je po 5.letech od revize, mám strach. Paní doktorka je také nejistá. Bude vše v pořádku? Zavádím Utrogestan, píchám si Fraxiparin, jím kyselinu listovou a gravital na večer rozpouštím hořčík. 03.01. mám další prohlídku, bude mi brát i krev a moč. Bude to růst, že ano? Tentokrát to vyjde…Trápí mě ta sliznice. Aby ho dobře vyživovala.

palja
28. pro 2023

@vanoce2023 držím palce, ať je všechno v pořádku ❤️🍀

elesse
28. pro 2023

Chapu obavy. Jen tohle je presne duvod, proc se vetsinou na utz chodi az 7-8 tyden, ted fakt nikdo nic nevi a nevidi

vanoce2023
autor
28. pro 2023

Jenže paní doktorka si mě objednala už tak brzo z důvodu, že mi to minule nedopadlo a musela jsem na revizi. Plod mi nerostl. A teď po 5.letech přišel tenhle zázrak a tak budu doufat, co mi jiného zbyde.

bejuna29
28. pro 2023

@vanoce2023 tak hlavně sama doktorka musela ale vědět, že ještě nic neuvidí,nechápu, proč vás tak plaší. já jsem po x ZT a revizích a doktorka si mě nevezme ani tak dřív než 6+něco. byla jsem u ní jednou dřív na krvi, byla jsem 4+2 a sama říkala, že utz dělat nemá smysl, že tam ještě nic nebude...

lencaa11
28. pro 2023

@vanoce2023 držím palce aby bylo vše v pořádku jen tady vám nikdo nedá záruku vše záleží na vašem těle a miminku věř te že bude vše ok ☘️☘️

linusha
28. pro 2023

@vanoce2023 to ti nikdo neslíbí že vše bude v pořádku. Do 1. Screeningu je to furt nejistota veliká a i potom se může cokoliv stát. Standardně se objednává na 1. Kontrolu nejdřív až tak 6.tt a víc . A to že 6.tt bude něco vidět ještě neznamená že se nepokazí něco následně. Vím o čem mluvím: 2* krásně pozitivní testy, v 6.tt viditelný plod v děloze z toho 1* bez srdíčka v 8.tt a po 2. Se zastavilo v 9. TT z obojího byl potrat. Pak 2 leté čekání, na pozitivní test a ze startu pro nás veliká nejistota, která je i teď v 37.tt zda vše bude ok.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru