icon

5. nebo 9.tt? Jak to počítat?

gregia
12. srp 2018

Prosím o radu. měla jsem menstruaci 14.6. (mých standardních 5 dnů) a pak jsem pouhé dva dny krvácela 10.7. a nevím, jestli to mám taky brát jako menzes a od kdy tedy počítat. U doktorky jsem ještě nebyla. Zítra se objednám.

dmiska
12. srp 2018

@gregia to řekne doktorka podle velikosti plodu ;) a pokud jsou na testu už poradne dálnice, bude těhotenství spíš starší, pokud je druhá čárka pořád spíš slabší, určitě teprve kolem 5tt

baruda
12. srp 2018

@gregia test tedy vyšel pozitivní? já mela menstruaci 15.6.,pak další jen jakoby začátek nové,ale nerozjela se a sem normálně 8+2.....zajdete k dr a uvidite,jak to bude velke

vendelinka08
12. srp 2018

@gregia na to ti opravdu odpovi gynekolozka...stari tehotenstvi ti urci dle utz..bud to bude zacatek a moc toho jeste neuvidi nebo uz bude i srdicko a plod vetsi...

vendelinka08
12. srp 2018

@dmiska ja mela ms 19.6. A ovulaci kolem 8.7. A kdy ti vysel pozitivni test?

gregia
autor
12. srp 2018

Test pozitivní, dělaný 8.8., slabá čárka. Mě je divná ta dvoudenní menstruace, to jsem nikdy neměla...

vendelinka08
12. srp 2018

@gregia tak to bude asi nejlepsi zaji na gyndu at se na to dr.mrkne...ja mela pozitivni test 22.7. Ohledne te ms..nevim..tezko rict proc byla tak kratka...

gregia
autor
12. srp 2018

Uvidím tedy u Dr.

martinka_33
13. srp 2018

Jo takhle jsem vůbec nevěděla, že jsem v tom, pak mi doktorka řekla, že 10.týden, já měla za to, že šestý, spadla mi brada šokem 😀