icon

“5”.tt a bolesti v podbřišku. Co je vážné a co není?

flowerstone
19. srp 2020

Vím, že se to řeší všude možně ale asi potrebuju jen tu psychickou podporu. Měla bych být teprve kolem 5 týdne těhotná (před 2 měsíci jsem měla samo.potrat) k doktoři jsem ještě nesla za prve je brzy a za druhé má dovču😃
No k věci... poboliva mě v podbrisku tak mám strach ze se mi zas rozjede ms jak před 2 měsíci :( ale bolest je krátká a pal přestane a nic necitim.. ale opakuje se to parkrat za den. Jednou jsem cítila i takový vlhko tak jsem si rikala sakra ale žádná krev nic... 🤯 a fakt nevim jak rozpoznat co je vážně a co neni (jak chce po me internet 😃)

eviks
19. srp 2020

@flowerstone ahojky, ja bych to v tomto tydnu asi tak nehrotila. Mela jsem SP v 6. Tydnu a bolelo me bricho opravdu dost, neco mezi bolesti pred MS a zacatkem porodu. A pak se spustilo obrovske krvaceni a neslo zastavit, cista krev. Dokud nekrvacis tak by to melo byt v poradku a pokud by se spustila krev tak se to stejne v tomto tydnu neda resit je to proste bud a nebo, obranny mechanismus tela proti poskozenemu embryu mi bylo receno. Sem a tam pichnuti je asi ok, to ma vetsina lidi. Drzim palce, at vydrzi!

91tynka91
19. srp 2020

@flowerstone naprosto chápu tvé obavy. Já jsem SP v květnu a od té doby se snažíme a ještě nic. Ale už teď vím, že u dalšího 🤰🏽budu opatrná a každé píchnutí mě asi vyděsí. Každopádně ti přeji hodně štěstí a ať je všechno, jak má být, jako že určitě bude 🍀🍀🍀🍀😊

flowerstone
autor
19. srp 2020

@91tynka91 opatrná si myslím ze jsem byla i před tím 😃 bohužel to člověk nějak neovlivní takhle brzy.. taky doufám ze je to normální (není to nic extra bolestiveho jak při moji ms) ale však ty mi rozumis❤️ A přeju vám ať se taky brzy zadari. Nevěřila jsem ze to půjde tak rychle po samo.potratu. Před tím jsme se snazili totiž 10 měsíců 🙂 ... držím palce a dekuju

91tynka91
19. srp 2020

@flowerstone já jsem byla úplně normální, protože mě nenapadlo, že by se mi to mohlo stát. O to víc se bojím, že u dalšího 🤰🏽budu až moc opatrná a neužiju si to. Přitom jsem se na 🤰🏽vždycky moc těšila a věděla jsem, že si to budu náramně užívat. 😊 každopádně gratuluji a moc děkuji ❤️ Snad se brzy zadaří 🍀😊

renatkaa1996
19. srp 2020

@flowerstone já jsem 17tt a tohle jsem na zacatku mela taky, porad jsem chodila na WC kontrolovat, zda nekrvacim. Ted je vse v poradku, tak drzim palce ❣️❤️

herousek
19. srp 2020

Ahoj holky měla jsem úplně to samé co vy. Otěhotněla jsem měla jsem sem tam nějakou křeč. Pak jsem nastoupila po vánocích do práce a měla jsem úplně ukrutnout křeč až jsem se bála toho nejhoršího. Druhý den jsem šla na gyndu a bylo mi řečeno že dokud nekrvacim tak každá křeč je zcela běžná jelikož se tam dole vsechno připravuje na plod atd. První měsíc či dva jsem křeče (sice ne už tak velké měla furt) víc odpocívejte občas si i klidně zdrimnete pokud mate možnost přes den. Dneska už jsem 38tt 🥰 držím vám palečky

flowerstone
autor
19. srp 2020

@renatkaa1996
@herousek
Děkuji za povzbuzení ! 🤗❤️ Když lezim hned je to lepší...není to stálá bolest... pevne věřím ze je to tím jak rikate 🙈