icon

6.tt - prázdný ultrazvuk a zdvižený prst na mimoděložní těhotenství. Mám naději?

zajusenka
7. lis 2019

Ahoj.
Prosím o naději. 1.11.mněla přijít MS na kterou jsem čekala, abych se mohla objednat na rentgen na průchodnost vejcovodů, po kterém by proběhlo IVF.
MS nikde, ale kvůli nachlazení a nepravidelnému cyklu, jsem tomu nepřikládala důležitost, ale v neděli 3.11. Jsem si udělala tt abych tím ničemu neublížila. Nemohla jsem tomu uvěřit, a tak jsem ho večer a následně i 4. a 5.11. udělala znovu, všechny jasně pozitivní.
Dnes 7.11. Jsem byla u doktora, ale ten na ultrazvuku nic nenašel, a řekl, že je to se zviženým prstem na mimoděložní těhotenství. Nechal mi odebrat krev, s tím, že si mám zítra zavolat, a ve středu 13.11. Tam jdu znova. Po příchodu domů, jsem tt zopakovala, a je stále jasně pozitivní.
Poslední MS byla 28.9. (cyklus 34-35dní /MS 7-8dní). Ovulace je spíše také později, než ukazujou kalkulačky na nettu. Ovulace byla nejspíše 20.10. A Sexík 21.10. což by mohlo trochu pozměnit "stáří těhotenství ". Jinak podle 1.dne poslední MS jsem k dnešku 7.11. 5+5.

Předem děkuji za odpovědi

6.tt - prázdný ultrazvuk a zdvižený prst na mimoděložní těhotenství. Mám naději?6.tt - prázdný ultrazvuk a zdvižený prst na mimoděložní těhotenství. Mám naději?
Strana
z3
zajusenka
autor
7. lis 2019

@donika hrozně moc děkuji ❤️ a určitě dám zítra vědět.
Jinak gratuluji a přeji hodně štěstíčka a hlavně zdravíčka a taky tu lásku ☺️

astyna88
7. lis 2019

@veroniquecz

Ja mam stejnou zkusenost, oteh par dni pred ms, porad jsem to rikala,ale doktor si mlel sve. Pry neprosperujici teh....houby leda, tri tydny strachu, pote zmena doktora,ktery me konecne slysel a najednou vse ok...ted mel ctyri roky.

astyna88
7. lis 2019

@jituli84

Take se podivj,jak holky s tt sili. Testuji pomalu hned po soulozi, pak to nevyjde a hned se to bere jako zt. Driv to bylo taky, jen to zeny nevedely a verejne se o tom nemluvilo. I kolik zen chodilo na tajnacku na preruseni,protoze to byla hanba....

klea81
7. lis 2019

@jituli84 vím o dvou známých 50-60 let co měly těch potratů i 7 v řadě

jituli84
7. lis 2019

@klea81 všechno je možný, citovala jsem jen co říkala moje mamka, určitě to nebylo myšleno tak, že potraty nebyly vubec, myslím , že ostatní to pochopily.

europa00
8. lis 2019

@zajusenka aha to už je dost, ale zase pokud nemas potrvzenou ovulaci..mužeš ji mít v druhé pulce cyklu,...ty znáš možný den oplodnění? tělo není stroj...někdo to tak měl a měl normální těhotenství...moc brzy jsi valila ke gynekologovi 🙂..zbytečně te vystredoval a jesli mas dlouhy cyklus a neznas den ovulace...tak zbytečny stres....a dulezity je narust hcg...i test by ti měl sílit viditelně...

zajusenka
autor
8. lis 2019

@donika ahoj, tak jsem tam volala, a sestřička mi řekla, že je to pozitivní, ale přesnou hladinu nevěděla, a na že mám tedy přijít toho 13.11. ... Jinak jsem jí upozornila na den poslední MS 28.9. A předpokládaný den ovulace 20.10. A den oplodnění 21.10. A že chci aby to při posouzení výsledků braly v úvahu. Že mne včera doktor dost vyděsil možností mimoděložního těhotenství. A na rozdíl mezi stářím těhotenství dle MS dnes 5+6 a dle oplodnění 4+4

zajusenka
autor
8. lis 2019

@europa00 poslední MS 28.9. Ovu nejspíše 20.10. Oplodnění 21.10. tt pomalinku sílí ale jasně vyditelná čárka je od začátku... A s termínem kontroly jsem počítala v 8tt, ale vzali mne už včera... A další 13.11

donika
8. lis 2019

@zajusenka ono, je v podstatě jedno ta hodnota, když budeme mít jen jednu. Každopádně je super, že to tam je! 👍 Moc držím pěsti!!🍀 Teď se opatruj, nenervuj.. kéž je všechno dobré!! Jen ale kdyby náhodou, nějaká větší bolest, neváhej a supej na pohotovost.
Myslím na tebe. ✊😊

zajusenka
autor
8. lis 2019

@donika děkuji ☺️

zajusenka
autor
13. lis 2019

@donika tak jsem tam dnes byla, a už tam je dutinka 🤩😍🥰 mám tam zhruba za týden zas přijít a už by tam mělo být i ❤️ termín mi řekl zhruba na 14.7.2020 což bych dnes byla 5+1 ☺️
Jinak kdybych mněla silné křeče, motala se mi hlava a bylo by mi špatně tak mám jít urychleně do nemocnice, že by to ještě mohlo být to mimo...

donika
13. lis 2019

@zajusenka no, tak to je krása.. 😍 Moc gratuluju k dutince.. 😁 👍 Máš to opravdu jako já.. jen mám termín o měsíc dříve. 😜 Tak ať krásně rostete a určitě se budem těšit na další zprávy! ✊😊

veroniquecz
13. lis 2019

@zajusenka super zprava!!! Tfuj tfuj tfuj, ať je vše v pořádku ❤️🙏

zajusenka
autor
13. lis 2019

@donika moc děkuji 😁 určitě budu zase informovat co s jak ☺️... A také gratuluji ❤️ hodně štěstíčka, ZDRAVÍČKA a lásky

zajusenka
autor
13. lis 2019

@veroniquecz děkuji ☺️

donika
13. lis 2019

@zajusenka děkuji, sice srdíčko je a vše v pořádku, ale mám za sebou ZT a pořád nějak nejsem v klidu a všechno mě děsí.. 😇 Ale už snad bude dobře a tentokrát to dopadne. 😍✊ Budu se těšit na další zprávy, 🍀 moc dobře vím, jak se člověku vždy uleví. Takový sutraky, co padaj k zemi.. 😌😅😂

jituli84
13. lis 2019

@donika Já měla samovolnej v dubnu a naprostej klid mám jen po ultrazvuku, jinak nejistota no :(

donika
14. lis 2019

@jituli84 to věřím, já myslím, že to taky už jen tak nepřejde.. 😌 Teď jsem ještě hodně našponovana kvůli NT screeningu ve 13tt, tak pak to snad aspoň kapku poleví. Ikdyz je mi jasný, že ne úplně. 😬😲😵😱

jituli84
14. lis 2019

@donika Jako trošku to poleví určitě, ale já jsem kolikrát nervozní i ted, malá furt spíš a někdy snad ani nekopne a přitom každá říká, že ty mimča je kopou furty a perdy nebo nemůžou spát apod. Někdo si kupuje angelsounds pro poslech srdíčka, taky jsem chtěla, ale nakonec jsem si řekla, stejně co se má stát tak se stane.. Hlavně se snažit na to nemyslet a bejt v pohodě 🙂

zajusenka
autor
27. lis 2019

@donika ahoj, tak jsem tam dnes byla, a trochu se to zas posunulo... tak jsem 8tt 7+3 a TP 12.7.2020 miminko měří 7cm a 11.12. Už jdu do poradny a dostanu průkazku.
Jinak už jsem dost unavená.. v pátek jsem mněla ranní pak oběd atd, a od 15 do 18 jsem to prospala, pak celou noc, a v sobotu jsem až na pár unavených chvilek prospala celý den😴, film, chvilka převalování a pak zas celá noc... V neděli mi naopak bylo celý den blbě🤢, což mi je teď už skoro pořád... A v UT jsem už i zvracela 🤮.... V práci😖... Do koše 🙈... Pak už mi zas bylo jen blbě, a stále je... Dnes se už jen přidala bolest hlavy, a nesnesu kalhoty😳... Tak uvidím co zítra.

jituli84
28. lis 2019

@zajusenka jj to já znám, já si to přetrpěla víc než dost, od 10tt doma, zvracela jsem , naproste migreny a vyčerpanost jako , upřímně nevolnosti mě opustily teprve nedavno a to jsem 29tt, ale v druhem trimestru mě aspon opustila ta vyčerpanost . Držím palce 🙂

vineta
28. lis 2019

@zajusenka 7 centimetrů v 8 tt, to je asi omyl, ne? Jinak gratuluju a neboj, ono se to zlepší.

donika
28. lis 2019

@zajusenka ahojky, 😉 No, to jsou krásně zprávy!! 👍😁 ...teda až na to zvracení do koše. 😜😅😂 Jsem moc ráda, že to takhle pokračuje a jsme téměř fakt o měsíc. Já zatím TP 11./12.6. 2020. 😉 S tím špatně asi nic moc nenadelame, nezbývá než se snažit to ustát. 😉 Já mám ještě ke všemu asi pěkně nalomenou imunitu, asi je těhu pro tělo záhul, protože se mi furt něco střídá. Ať už různý moribundusy, nachlazení, zuby.. pořád něco. 😬 Příští týden jdu na screening, tak se trochu třesu a modlím se, ať je vše ok. 🙏 Tobě přeji to samé, jen tak dál. 😉😘

astyna88
28. lis 2019

@vineta

Asi se prepsala,spis kolem 1cm. Takze 7mm bude pravdepodobnejsi....7cm ma az kolem 13-14.tt

zajusenka
autor
28. lis 2019

@donika děkuji. Přeji ti hodně zdravíčka, a držím palečky, ať je vše v pořádku 🙏 a brzy se ze všeho uzdravíš. 😘

zajusenka
autor
28. lis 2019

@vineta jj... omlouvám se za překlep 😅 7mm ... respektive na ultrauvuku je 7.4mm

sabinka32
18. bře 2021

Dobry den mam dotaz 😔 minuly mesic jsem potratila v 5 týdnu .. hcg bylo negativní krvacela jsem od 4.2 do 13.2 od te doby zadny ms jen pozitivní testy které i Krasne zesilili uz dvakrat jsem byla u dr na kontrolu a stále na ultrazvuku nic Takze nevim jaké je staří tehu nic nevim dnes mi brali krev na test hcg tak zitra se dozvim jestli je pozitivní ... dnes jsem delala test celarblue a ten mi ukazal 2-3 tydny ... tak co si o tom myslite ?????

veronikav31
19. bře 2021

@sabinka32 zeptám se blbě,ale byl styk?

sabinka32
19. bře 2021

@veronikav31 ano samozřejmě byl nechráněný hned od toho 13teho byl pohlavní styk a pak jeste několikrát dnes dalsi pozitivní test

veronikav31
19. bře 2021

@sabinka32 je pravděpodobné nové těhotenství,ale víc napoví odběry krve a ultrazvuk.

Strana
z3