icon

6.tt - prázdný ultrazvuk a zdvižený prst na mimoděložní těhotenství. Mám naději?

zajusenka
7. lis 2019

Ahoj.
Prosím o naději. 1.11.mněla přijít MS na kterou jsem čekala, abych se mohla objednat na rentgen na průchodnost vejcovodů, po kterém by proběhlo IVF.
MS nikde, ale kvůli nachlazení a nepravidelnému cyklu, jsem tomu nepřikládala důležitost, ale v neděli 3.11. Jsem si udělala tt abych tím ničemu neublížila. Nemohla jsem tomu uvěřit, a tak jsem ho večer a následně i 4. a 5.11. udělala znovu, všechny jasně pozitivní.
Dnes 7.11. Jsem byla u doktora, ale ten na ultrazvuku nic nenašel, a řekl, že je to se zviženým prstem na mimoděložní těhotenství. Nechal mi odebrat krev, s tím, že si mám zítra zavolat, a ve středu 13.11. Tam jdu znova. Po příchodu domů, jsem tt zopakovala, a je stále jasně pozitivní.
Poslední MS byla 28.9. (cyklus 34-35dní /MS 7-8dní). Ovulace je spíše také později, než ukazujou kalkulačky na nettu. Ovulace byla nejspíše 20.10. A Sexík 21.10. což by mohlo trochu pozměnit "stáří těhotenství ". Jinak podle 1.dne poslední MS jsem k dnešku 7.11. 5+5.

Předem děkuji za odpovědi

6.tt - prázdný ultrazvuk a zdvižený prst na mimoděložní těhotenství. Mám naději?6.tt - prázdný ultrazvuk a zdvižený prst na mimoděložní těhotenství. Mám naději?
Strana
z3
sabinka32
19. bře 2021

@veronikav31 ano to vim taky ze to bude nové tehu ale kde o to ze uz dvakrat jsem byla u dr a stále tam nic nevidi a navíc kdyz neproběhla ms tak nevim kolik týdnu bych mohla byt tehotna celarblue mi ukazal 2-3 tydny a od minule soboty mam pozitivní testy

veronikav31
19. bře 2021

@sabinka32 záleží na výši HCG, gynekolog vidí něco na ultrazvuku od HCG minimálně 1500, spíš okolo 2000. Já měla HCG 2500, na ultrazvuku nic,o týden později se objevilo vše i srdíčko. Takze dokud neni známá hodnota HCG tak se nic nezjistí. A jinak u cleare Blue je hodnota pro 2-3 týdny HCG minimálně 200.z toho vyplývá,že toto opravdu nelze vidět na ultrazvuku

sabinka32
19. bře 2021

@veronikav31 moc dekuji za uklidnění ❤️❤️

veronikav31
19. bře 2021

@sabinka32 není zač. Tak pak den vědět výsledek včerejší krve na hcg

sabinka32
19. bře 2021

@veronikav31 tak dnes zadny výsledky krev se údajně Nedostavili do laboratoře Takze v pondeli pujdu na dalsi odběr a ultrazvuk tak uvidim sz v pondeli

Strana
z3