6.tt - prázdný ultrazvuk a zdvižený prst na mimoděložní těhotenství. Mám naději?
Ahoj.
Prosím o naději. 1.11.mněla přijít MS na kterou jsem čekala, abych se mohla objednat na rentgen na průchodnost vejcovodů, po kterém by proběhlo IVF.
MS nikde, ale kvůli nachlazení a nepravidelnému cyklu, jsem tomu nepřikládala důležitost, ale v neděli 3.11. Jsem si udělala tt abych tím ničemu neublížila. Nemohla jsem tomu uvěřit, a tak jsem ho večer a následně i 4. a 5.11. udělala znovu, všechny jasně pozitivní.
Dnes 7.11. Jsem byla u doktora, ale ten na ultrazvuku nic nenašel, a řekl, že je to se zviženým prstem na mimoděložní těhotenství. Nechal mi odebrat krev, s tím, že si mám zítra zavolat, a ve středu 13.11. Tam jdu znova. Po příchodu domů, jsem tt zopakovala, a je stále jasně pozitivní.
Poslední MS byla 28.9. (cyklus 34-35dní /MS 7-8dní). Ovulace je spíše také později, než ukazujou kalkulačky na nettu. Ovulace byla nejspíše 20.10. A Sexík 21.10. což by mohlo trochu pozměnit "stáří těhotenství ". Jinak podle 1.dne poslední MS jsem k dnešku 7.11. 5+5.
Předem děkuji za odpovědi

Ja mam stejnou zkusenost, oteh par dni pred ms, porad jsem to rikala,ale doktor si mlel sve. Pry neprosperujici teh....houby leda, tri tydny strachu, pote zmena doktora,ktery me konecne slysel a najednou vse ok...ted mel ctyri roky.
@zajusenka aha to už je dost, ale zase pokud nemas potrvzenou ovulaci..mužeš ji mít v druhé pulce cyklu,...ty znáš možný den oplodnění? tělo není stroj...někdo to tak měl a měl normální těhotenství...moc brzy jsi valila ke gynekologovi 🙂..zbytečně te vystredoval a jesli mas dlouhy cyklus a neznas den ovulace...tak zbytečny stres....a dulezity je narust hcg...i test by ti měl sílit viditelně...
@donika ahoj, tak jsem tam volala, a sestřička mi řekla, že je to pozitivní, ale přesnou hladinu nevěděla, a na že mám tedy přijít toho 13.11. ... Jinak jsem jí upozornila na den poslední MS 28.9. A předpokládaný den ovulace 20.10. A den oplodnění 21.10. A že chci aby to při posouzení výsledků braly v úvahu. Že mne včera doktor dost vyděsil možností mimoděložního těhotenství. A na rozdíl mezi stářím těhotenství dle MS dnes 5+6 a dle oplodnění 4+4
@donika tak jsem tam dnes byla, a už tam je dutinka 🤩😍🥰 mám tam zhruba za týden zas přijít a už by tam mělo být i ❤️ termín mi řekl zhruba na 14.7.2020 což bych dnes byla 5+1 ☺️
Jinak kdybych mněla silné křeče, motala se mi hlava a bylo by mi špatně tak mám jít urychleně do nemocnice, že by to ještě mohlo být to mimo...
@zajusenka super zprava!!! Tfuj tfuj tfuj, ať je vše v pořádku ❤️🙏
@veroniquecz děkuji ☺️
@zajusenka děkuji, sice srdíčko je a vše v pořádku, ale mám za sebou ZT a pořád nějak nejsem v klidu a všechno mě děsí.. 😇 Ale už snad bude dobře a tentokrát to dopadne. 😍✊ Budu se těšit na další zprávy, 🍀 moc dobře vím, jak se člověku vždy uleví. Takový sutraky, co padaj k zemi.. 😌😅😂
@donika Jako trošku to poleví určitě, ale já jsem kolikrát nervozní i ted, malá furt spíš a někdy snad ani nekopne a přitom každá říká, že ty mimča je kopou furty a perdy nebo nemůžou spát apod. Někdo si kupuje angelsounds pro poslech srdíčka, taky jsem chtěla, ale nakonec jsem si řekla, stejně co se má stát tak se stane.. Hlavně se snažit na to nemyslet a bejt v pohodě 🙂
@donika ahoj, tak jsem tam dnes byla, a trochu se to zas posunulo... tak jsem 8tt 7+3 a TP 12.7.2020 miminko měří 7cm a 11.12. Už jdu do poradny a dostanu průkazku.
Jinak už jsem dost unavená.. v pátek jsem mněla ranní pak oběd atd, a od 15 do 18 jsem to prospala, pak celou noc, a v sobotu jsem až na pár unavených chvilek prospala celý den😴, film, chvilka převalování a pak zas celá noc... V neděli mi naopak bylo celý den blbě🤢, což mi je teď už skoro pořád... A v UT jsem už i zvracela 🤮.... V práci😖... Do koše 🙈... Pak už mi zas bylo jen blbě, a stále je... Dnes se už jen přidala bolest hlavy, a nesnesu kalhoty😳... Tak uvidím co zítra.
@zajusenka ahojky, 😉 No, to jsou krásně zprávy!! 👍😁 ...teda až na to zvracení do koše. 😜😅😂 Jsem moc ráda, že to takhle pokračuje a jsme téměř fakt o měsíc. Já zatím TP 11./12.6. 2020. 😉 S tím špatně asi nic moc nenadelame, nezbývá než se snažit to ustát. 😉 Já mám ještě ke všemu asi pěkně nalomenou imunitu, asi je těhu pro tělo záhul, protože se mi furt něco střídá. Ať už různý moribundusy, nachlazení, zuby.. pořád něco. 😬 Příští týden jdu na screening, tak se trochu třesu a modlím se, ať je vše ok. 🙏 Tobě přeji to samé, jen tak dál. 😉😘
Dobry den mam dotaz 😔 minuly mesic jsem potratila v 5 týdnu .. hcg bylo negativní krvacela jsem od 4.2 do 13.2 od te doby zadny ms jen pozitivní testy které i Krasne zesilili uz dvakrat jsem byla u dr na kontrolu a stále na ultrazvuku nic Takze nevim jaké je staří tehu nic nevim dnes mi brali krev na test hcg tak zitra se dozvim jestli je pozitivní ... dnes jsem delala test celarblue a ten mi ukazal 2-3 tydny ... tak co si o tom myslite ?????
@sabinka32 zeptám se blbě,ale byl styk?
@veronikav31 ano samozřejmě byl nechráněný hned od toho 13teho byl pohlavní styk a pak jeste několikrát dnes dalsi pozitivní test
@sabinka32 je pravděpodobné nové těhotenství,ale víc napoví odběry krve a ultrazvuk.

@donika hrozně moc děkuji ❤️ a určitě dám zítra vědět.
Jinak gratuluji a přeji hodně štěstíčka a hlavně zdravíčka a taky tu lásku ☺️