6+1 na utz nic. Co říkáte?
Holky zajímá mě váš názor měla bych být 6+1 , poslední ms byla 5.8 a první test jsem si dělala 7.9 kde vyskočily okamžitě dálnice a dnes na utz vůbec nic , vždyť tam už něco mělo být ?
@klchudik take jsem to tak mela vsechny prinzaky tehu, testy pozitivni, ale na ultrazvuku nic.. mimodelozni videli az v nemocnici, ale take ne hned. :( ... dnes jsem znovu tehotna 7+1 a bylo i srdicko, tak doufam, ze ted uz to spolu zvladneme 🙏
Taky tě nechci strašit ale já to měla to samé podle ultrazvuku jsem byla 7+5tt ale nic tam nebylo. Bohužel mimoděložní 🙄 podle toho co říkáš by tam něco bylo aspoň ten váček a v tom tečka.
Já jsem šla poprvé na gyndu kdy jsem měla být kolem 8. týdne podle menstruace a TT jsem měla okamžitě pozitivní, takže jsem nepochybovala, že je těhotenství mladší. Na UZ byla vidět pouze dutinka a v ní nic, ale alespoň jsme věděli, že to není mimoděložní. Gynekolog tomu nedával velké šance, další kontrola za týden. Začalo mi být špatně, bolela prsa, zvracení. Pár dní před kontrolou jsem začala špinit, na to už doktor řekl, že to vážně nevypadá dobře, ale udělat UZ a v dutince krásně ťukalo srdíčko. Kvůli špinění jsem dostala Utrogestan na udržení, těhotenství muselo být mladší, ale nechápu, že se hned ukázalo na TT. Sám gynekolog říká, že mám zázračné těhotenství :D Tak vydrž a nevzdávej to! 🙂
Dva týdny po pozitivním testu si myslím že už by tam něco vidět bylo, to nebude pozdější ovulace... Já jsem byla na první kontrole taky dva týdny po testu a byla vidět už i akce. Ale je tu možnost že má tvůj Dr malo citlivý uktrazvuk a nezachytil to!
@corry21 bylo to 10 dní po pozitivním testu
Tak něco nového?
@klokanka31 zatím nic a nic moc se dnes stejně nedozvim jen mi Dr zavolá jestli je v krvi HCG což je spíš takové potvrzení pro něho ,,já vím že tam HCG je
Ahoj tak jen píšu jak to dopadlo .... Dr nabral krev a na druhý den volal že je to v začátku a mám přijít za 14 dní ... Po 14 dnech jsem šla na kontrolu a dozvěděla jsem se že to HCG při tom odběru v den kdy nic neviděl bylo 17 000 😱 pak byl utz a miminko je tam kde má odpovídá a je o 5 dní starší 😍 takže se někde dobře schovalo 😁
Tak to je super, moc gratuluju ❤

@mzacikova Pokud se to uchytí ve vejcovodu 🤔 ale musíme zakladatelce držet pěsti, ať to je nakonec tam, kde to má být 💓