6+1 na utz nic. Co říkáte?
Holky zajímá mě váš názor měla bych být 6+1 , poslední ms byla 5.8 a první test jsem si dělala 7.9 kde vyskočily okamžitě dálnice a dnes na utz vůbec nic , vždyť tam už něco mělo být ?
Nechci ti brát naděje, ale já byla 6+3 a také jsem na utz nic neměla a bylo z toho mimoděložní 😞
Ach jo , já to prostě nechápu no prsa bolí je mi zlé břicho nic mě jinak neboli žádné špinění nic 😔
7+1 jsem už měla srdíčko. 14 dní předtím už byl vidět váček... On nekontroloval vaječníky? Jestli to není mimoděložní...
Mě tenkrát taky nic nevidel... Ani na vajecnikach, zjistili mi to až v nemocnici na pořádným utz, že to je v pravým vejcovodu. Zle mi bylo taky, prsa mě taky bolely... Klasické příznaky..
já sem při mimoděložním v 5+4 začala špinit a bolelo mi fest břicho - na ultrazvuku dělohy samozřejmě nic, jen zvětšený levý vaječník a na něm stín - bylo to tam ☹ ... Nevím na kdy si tě doktor pozval, ale rozhodně se hlídej a kdyby tě začalo hodně píchat v boku nebo to břicho bolelo jinač než jen jako třeba při MS nebo prostě při jiných obtížích - hned do nemocnice (kdyby) to bylo mimo at ti to nepraskne a v nejhorším případě nevykrvácíš. Což se v případě mimo ve vaječníku může lehce stát, protože krvácíš do dutiny břišní a né viditelně vaginou do kalhotek...
Zítra tě určitě pozve, hcg by se mělo sledovat do negativního výsledků. Držím palce ať bylo jen schované a příště už ať ukázkové bliká srdíčko, v opačným případě, co nejméně komplikací a v případě mimoděložního a hcg do tuším 1500 se zkuste zeptat na metotrexát, nemusela by si přijít o vejcovod nebo vaječník.
@jjasmina vím , jenze nebylo v děloze ani ve vejcovodu nikde nic ani dutinka nic prostě žádné těhotenství
@jjasmina a v podstatě i kdyby byla ovulace o tyden později tak bych byla 5+1 a i tak by tam nějaká aspoň tečka na utz musela být a aby to bylo ještě mladší je nesmysl protože bych měla pozitivní test ještě před ovulaci a to je blbost
Jako nebudu ve vás živit klamné naděje, je potřeba počkat, segra měla srdíčko kolem 8tt, já třeba v 6. je to prostě ruzné
Váček se srdíčkem může naskočit , ale také nemusí. Většina z nás co tu je si tím prošla.
Při 1. dni cyklu 5.srpna už by opravdu něco vidět byt mělo ... vydrzte do zítra na výsledky te krve a uvidíte. Pokud bude ve vysledcich hcg vyšší než 1000, tak by v děloze těhotenství mělo byt v pohodě vidět a pokud vidět nic nebylo, muže to byt opravdu bohužel mimo .... kdyby vás cokoliv bolelo, pichalo, tak jedte na pohotovost. A pokud by vás na kontrolu nepozval vás gynekolog tak si zaridte vyšetření u jineho! Hlavně tot o nepodcenit ..
Držím pesti
@nanyh asi nikdo si tu nemyslí, že jo. Ale trocha empatie by neškodila - žebrákovi taky neukazuješ své štěstí v podobě výherního losu... 🙂 ... tazatelka má strach a pochybnosti a ty jí tu ukazuješ, jak si to měla ty suprový a ukázkový, víš? Tak to hold někomu přišlo tak trochu necitelný....
Já při mimoděložním od 5.tt špinila, a v 7.tt se zjistilo že je to ve vejcovodu. Ale je divný že by u tebe doktor nic neviděl, jestli je vejcovod zvětšený nebo tak...
@nanyh Jak můžeš říct že sis zažila hůř než zakladatelka? Nikdo nevíme co si zažila nebo zažije...
@mzacikova Já měla krásná srdíčka už v půlce 7.tt, u mimoděložního i u třetího těhotenství z kterého mám malou.
Buď v klidu, zatím.ja jsem měla to samé,dokonce mě nechali 3 dny v nemocnici napíchnutou na kanyle, že je to mimoděložní,protože v děloze nebylo nic vidět a to jsem měla hCG 400, pak 1100 a pak 3000 a bylo něco malého co zdánlivě připomíná gest. Váček.. jelikož ve vejcovodu nic neviděli, poslali mě domu a za pár dní byl vidět gest. Váček...takže jestli nevidí nic ve vejcovodu, ani když máš hCG vyšší,jako já, ještě není nic ztraceno ;))) držím moc pěsti,ať to máš stejně jako já✊🙏❤️ teď jsem v 15. tt a vypadá to na holčičku, asi se jen rady schovávají 😀
@kate013 a v jakém TT jsi mela to HCG 400? Já budu vědět HCG zítra ale to mi zatím nic nenapovi no
Myslím,že 4+3 tt, 3300 jsem měla. 5+3 tt podle ms...ze začátku to vypadalo,že je prcek o týden menší, ale dohnal to a je cca o 2-3 dny menší.. co jsem koukala na tabulky,tak u každé je to ale úplně jinak, někdo může mít třeba o 400 méně a těhotenství je v pořádku.
@klokanka31 ale mimoděložní musí vidět ve vejcovodu, to na utz kontroloval jako první

Vím že tu je ta možnost že je to mladší jenže kdyby to bylo mladší o 1-2 týdny aby to odpovídalo že tam není nic vidět tak potom co ty testy ty by nebyly tak moc pozitivní 🤷 takže se spíš můžu přiklánět k možnosti mimoděložní