icon

6+1tt a prospala bych celý den - stalo se to někomu?

rosiesd
22. dub 2019

Začínám 7 týden a prospala bych cely den. Mate to tak taky některá ?

misicka1988
22. dub 2019

@rosiesd Taky jsem byla vždy strašně spavá. Od druhého trimestru to bylo ale už v pohodě 😊

kac9
22. dub 2019

Joo, kdybych nebyla doma na RD s prvním synem, tak bych v práci spala asi i ve stoje... asi do 15.tt jsem byla věcně unavená a byla bych prospala celé dny, ještě že syn po obědě spí 3 hodiny a já si chodila lehnout s ním, to jsem pak byla schopná tak nějak fungovat až do večera... teď jsem 19.tt a už je to v poho, občas jsem vyčerpaná, tak si pospím po o, ale už to zdaleka není tak hrozný 🙂 neboj, bude líp 😊

malinkaelinka
22. dub 2019

Asi 8-11 tt jsem spala i 15 hodin denně :D musela jsem si vzít na 14 dní neschopenku, fakt jsem byla úplně nemožná. Od 12 tt návrat energie, a teď jsem 23 tt a už pár týdnů zvládám své obvykle tempo (práce, domácnost, sport, túry, pes...), za 3 týdny hodlám pokořit Tatry :D jestli bude to dítě taková motorová myš jako já, mám se na co těšit.

luckylee
22. dub 2019

Mi povidej.Jsem v 10tt a tu unavu mam uz tak od 6tt.
Ovsem mam jeste triletaka ktery pres den nespi.Vstava cca 6-7h a usne vecer kolem 21h.Ja pak jsem rada za chvilku klidu a jdu spat kolem 23h.
Takze slusne padam na hubu 😂

marketa1218
22. dub 2019

Je to normální, první trimestr jsem usinala i v práci 😁. U mě snad jediný příznak těhotenství, druhý trimestr už únava pominula. Takže vydržet

rosiesd
autor
22. dub 2019

Holky díky za pozitivní vyhlídky a já budu čekat až ta únava nebude tak strašná 😀

sticker
slunecnice358
24. dub 2019

Taky se těším až nebudu tak ko, jsem 9tt a jsem totálně mrtvá. Do toho je mi pořád špatně. Zajímalo by mne co pomáhá na nevolnosti?? Víte někdo? Nezvracím jen mi je pořád zle, někdy i celý den.

kac9
24. dub 2019

@slunecnice358 U prvního jsem cucala lizatka nana nevolnosti, teď u druhého pomáhala maličko jen ledová cola... jinak nic, počkat než se to překulí... teď bych pro změnu pořád něco jedla 🙈😁

ada22
24. dub 2019

@slunecnice358 pomáhá průběžně jíst. Měla jsem to obě těhotenství . Věčné se mi navazovalo a na nic jsem moc neměla chuť. Přešlo kolem 15tt. 🙂

ada22
24. dub 2019

Jo a nejhorší to bylo tak od pěti odpoledne. 🙂

rosiesd
autor
25. dub 2019

To já až na tu únavu bych to snad ani nepoznala :D

lvl16
25. dub 2019

Jo, já tak do 10tt chodila spát klidně hned po příchodu z práce (v pět...) :D.