icon

7tt podle MS u silnější maminky a špatně viditelný ultrazvuk

petulinda29
14. bře 2019

Ahoj holky, prosím je tu někdo kdo je silnější postavy cca 85kg je tehotny v 7tt podle menstruace? Proč tento dotaz... Byla jsem na kontrole u svého gynekologa a ten mi udělal vyšetření jsem v 7tt plod odpovídá stáří, gestacni Vacek, zloudkovy Vacek vše v pořádku ale nemohl na UTZ najít orgány prý něco tam je ale jelikož jsem silnější může to být špatné viditelné poslal mě do nemocnice na HCG jestli roste.. V pondělí jdu znovu HCG A V ÚTERÝ K NĚMU NA kontrolu myslíte že se mám obávat nejhoršího nebo je opravdu možné že nemusel kvůli mě silnější postavě UTZ vidět tolik?Děkuji za každou odpověď

Strana
z2
lucijee95
15. bře 2019

@petulinda29 buďte v klidu a počkejte na další kontrolu ❤️

petulinda29
autor
15. bře 2019

@lucijee95 právě tě další kontroly se strašně bojím 😞

kittyy17
15. bře 2019

@petulinda29 vydrž ten týden, nejspíš byl plůdek špatně natočený a nebylo nic vidět.
A gratuluji k vůli jít do třetího, mě ty dva pytle blech stačí 😂

petulinda29
autor
16. bře 2019

@kittyy17 no my máme 2 kluky tak jsme si řekli do 3tice ta holka že by mohla vyjít 🤣 ale samozřejmě počítáme i s klukem a vlastně je to jedno hlavně aby vše bylo v pořádku 😉

petulinda29
autor
16. bře 2019

@kittyy17 a hlavně už jednomu je 10 druhému bude 5 tak si myslím že by se to dalo ukocirovat 😂 i když někdy máma hlavu jak balón 🙈

petulinda29
autor
18. bře 2019

Tak holky mám výsledky HCG začátek středa 41593,0 a dnes 71616, 0 myslíte je to ok?

sister05
18. bře 2019

@petulinda29 to vypadá dobře, kdy bude ultrazvuk?

diva_ziva
18. bře 2019

Joj, presne preto som isla na prvy ultrazvuk az tesne pred prvotrimestralnym screeningom. V predchadzajucom tehotenstve doktorka tiez v 7tt nevidela srdecnu akciu a hned z toho usudila, ze to moze byt mimodelozne, nech sa na to pripravim. Proste, doktori vedia povzbudit. 🙂

petulinda29
autor
18. bře 2019

@sister05 zítra jdu k doktorovi 🙄

lvl16
18. bře 2019

@diva_ziva Co to bylo za doktorku? Vždyť je to úplný nesmysl. V 7tt doktor na ultrazvuku vidí v děloze miminálně gestační váček a z toho přeci hned může určit, že se nejedná o mimoděložní těhotenství. Srdeční akce na to vliv nemá. To jako, že by byl váček v děloze a embryo se srdíčkem se zahryzlo někde jinde? :-O

moly001
18. bře 2019

@petulinda29 Já myslím, že HCG je super. věřím, že se zítra na kontrole dočkáte ❤. držím pěsti.

sister05
18. bře 2019

@petulinda29 dejte vědět!!!!!!❤

petulinda29
autor
Autor odpověď smazal
petulinda29
autor
18. bře 2019

@moly001 no já doufám už jsem z toho taková vyčerpaná 😔 moc děkuji za podporu jste hodná 😉

petulinda29
autor
18. bře 2019

@sister05 určitě dám a moc děkuji 😉🙏

diva_ziva
18. bře 2019

@lvl16 No tvrdila mi, ze sa moze urobit gestacny vacek v delohe a zaroven sa miminko uhniezdi vo vajcovode. To bude zrejme nejaky super raritny pripad. Ale bolo to trochu nestastne, na babatko sme cakali 1,5 roka a namiesto gratulacie som dostala taketo info, ktore ma akurat rozplakalo. Oni doktori casto nie su moc citlivi.

lvl16
18. bře 2019

@diva_ziva O tom jsem v životě neslysela :-O. Ale dopadlo nakonec všechno dobre, ze?

diva_ziva
18. bře 2019

@lvl16 Jasne, vsetko v pohode. Proste je to jednoduche, ultrazvuk je nepresny pristroj, je lepsie to s nim prilis neprehanat a doverovat, ze vsetko ide ako ma, co vo vacsine pripadov naozaj tak je. To urcite zisti zajtra aj zakladatelka, ze dietatko sa ma k svetu. <3

petulinda29
autor
19. bře 2019

Tak holky hlásím že vše dopadlo jak nejlépe mohlo jsem 9tt srdíčko bije o 106 a po téhle zkušenosti všem maminkám doporučuji při zjištění těhotenství nikam se nehnat radši pár týdnů počkat jít déle než jít z nedockavosti co nejdříve a pak se stresovat 😉 všem vám moc děkuji a teď už jen doufat že celých 7 měsíců bude ok 🙏

saminomimino
20. bře 2019

@petulinda29 v 7tt uši a oči????prosím 😂😂to není vidět ani ve 12tt hlavně ne oči 🤣🤣🤣

petulinda29
autor
20. bře 2019

@saminomimino já vím 🙏😂 jen jak jsem byla vystresovaná a řekl mi že nejsou viditelné orgány tak jsem si nějak neuvědomila že mysli srdce no 🤷‍♀️ pak mi to došlo 🙈

kos_atka
20. bře 2019

@petulinda29 Gratuluju! Přesně tohle jsem si mimochodem řikala já po prvním stresu (i když nezdar), ale i tak Každopádně narovinu říkám, že podruhé jsem k té doktorce stejně nakonec šla brzy 😃 Nešlo to vydržet a ono ve finále se buď stresuješ, jestli je to OK a chceš vědět, abys pak nečekala dlouho a nezjistila něco špatného a vyjde to nastejno jak když člověk jde a vidí prd 😃, ale třeba něco vidí. Je to hrozně o povaze Ideální to mají ženské, co ty první týdny vůbec neřeší, že otěhotněly, protože to mají hozené "uvidíme, jestli se letos zadaří" (jenže ty, co to plánují a strašně se těší, to málokdy vydrží) 😃 Tak hodně štěstí a ať hezky rostete!

petulinda29
autor
20. bře 2019

@kos_atka Děkuji no já abych pravdu řekla u prvního jsem nic ani řešit nestačila protože jsem do 12cteho týdne ani nevěděla že jsem těhotná menstruaci jsem měla 3 měsíce... Pak jsem šla na kontrolu až když jsme to 4ty měsíc nedostala a to už jsem byla nějaký 14 týden 😁 při druhém jsme byly na mesic na chatě takže k dr. Daleko a když jsem šla tak už jsem byla také v nějakém 9 těm týdnu a teď jsme se snažili přes 2 roky takže je to pro mě zázrak a hlavně uz jsem starší než jsem byla s kluky a asi vse víc řeším a stresuji ve 20ti to člověk tolik neřešil a neuvědomoval si že by taky mohlo být něco špatně prostě jsem byla těhotná a myšlenka Ježíš a je vše v pořádku mě ani nenapadla 😉

Strana
z2