icon

8 kg dole a to teprve ve 13tt

sarivojvodova
15. pro 2015

Ahoj holky, jsem ve 13 tt a už jsem zhubla 8 kg. Za jeden týden konkrétně 3 kg. Nutno dodat, že jsem na inzulínu a moc toho taky nesnim, ale ta váha mi přijde už dost. Na diabetologii se na mě koukali divně, ale nic neříkali. Na gynde mi jen primář řekl, že doufá, že 4.1 na kontrole v 16 tt bude váha lepší. Co si o tom myslíte a jak jste to měli vy? 😕

anetka1701
15. pro 2015

hubla jsem hodně - ve 12tt jsem se vdávala a měla jsem dole 10kg - byla jsem jak lunt... Rodit jsem šla obě dcery s výchozí váhou a nechala v porodnici 10kg... oni to budou hlídat, ale chce to víc jíst 🙂

sarivojvodova
autor
15. pro 2015

@anetka1701 Tak to je fakt síla. Já bych ráda jedla, ale nejde to. Stále zvracim, mám nechutenství a do toho ta cukrovka. Takže nemůžu jist jen tak něco, spíš nic dobrého. 😀😀 Přítel mě nutí jist a já u toho brecim.

ppejskova
15. pro 2015

Já taky hubla,ne sice tolik ale hubla no a od někdy od 16-17tt jsem začala nabírat zpět, a od 24tt už to leze pěkně nahoru,no jen přeji aby tvoje doktorka měla rozum, ta moje mi vyhrožovala kapackama,a že chudak dítě... No co člověk asi měl dělat když nemůžeš nic sníst 🙂 pokud na gyn.nic nenamítá tak se tím netrap ;)

sarivojvodova
autor
15. pro 2015

@ppejskova Tak děkuji. 😘 NN mě jen řekl, že kdybych se cítila slabá má mm přijít s věcmi a dá mi kapacku a nechá 3 dny vykemovat, ale nevyhrozoval. 🙂 Taky nutno dodat, že jsem měla 74 a mám 66, takže jsem hubenour nebyla. 😀

smallinka
15. pro 2015

Já jsem začla přibírat až v druhém trimestru. Protože mi nevolnosti nedovolily v prvním moc jíst. Nevím jak je to s tvoji nemocí, ale věřím, že přibírat určitě budeš 😉

sarivojvodova
autor
15. pro 2015

@smallinka Oni mi práce řekli, že každá těhotná na dietě a s inzulinem zhubne a pak pribere na svou původní váhu a to mě děsí. 😀 Ale přitom bříško mi roste dost rychle.

ppejskova
15. pro 2015

@sarivojvodova no tak to neřeš... Ono si to tělo stejně udělá věci po svém, jinak aby si byla ještě klidnější tak teď jsem přišla z 3. Posledního screeningu a malá je v pořádku, váha i velikost v normě ;) prostě nejsme všechny stejný 🙂

smallinka
15. pro 2015

@sarivojvodova Hlavně se nenervuj......začíná ti nejlepší trimestr v těhu tak si ho užívej 😉 😎

sarivojvodova
autor
15. pro 2015

@smallinka Tak děkuju moc!😘