icon

Barvení vlasů. Je nebezpečné v 6.tt?

elizavivi
4. únor 2020

Ahoj holky, myslíte, že je nebezpečné barvení vlasů v 6tt? Mám už dost škaredé odrosty a chtěla bych jednotnou barvu, abych odrosty už nemusela řešit.
Slyšela jsem, že se to v těhotenství nemá, ale v 6tt by to ještě snad vadit nemělo, nebo jaký máte názor?
Předem moc děkuji.

barulina
4. únor 2020

Bavila jsem si hlavu u prvidcery, barvim teď. Co by na tom mělo být špatné?

lv
4. únor 2020

Barvila jsem se obě těhotenství

jjasmina
4. únor 2020

@elizavivi Barvím celé těhu a no problém 🙂

elizavivi
autor
4. únor 2020

@barulina Někde jsem viděla, že jsou škodlivé ty “výpary“

barulina
4. únor 2020

@elizavivi ale prd. Klidně se nabarvy

vendelinka08
4. únor 2020

@elizavivi myslím, že nejde o škodlivost, spíše díky hormonálním změnám se může stát, že barva třeba nechytne atd. Jinak nevidím problém, myslím že se barvíme asi všechny....to bys nesměla asi dýchat ani vzduch, i ten je totiž škodlivý

amazonkajanik
4. únor 2020

Jak píše @vendelinka08 . Díky hormonum spíš barva blbě chytne, proto se nedoporučuje se barvit i během PMS. Většina dnešních barev upouští od amoniaku, takže by to mělo být v pohodě. Jinak ségra je kadernice a pracovala téměř až do porodu a co udělala barev za tu dobu 😉

elizavivi
autor
4. únor 2020

@amazonkajanik Dekuji moc, prave barva co chci pouzivat amoniak obsahuje, bohuzel jsem nenasla odstin ktery potrebuji bez nej. :(

alilali
4. únor 2020

@elizavivi barvila jsem se normálně, barvy s drogerie s amoniakem.

makronka222
5. únor 2020

Videla jsi Borhyovou ve zpravach s odrostama??? Tehotna byla 2x... jasne, ze to nevadi, nemusi ti to jen dobre chytnout. Omg.

widowblack
5. únor 2020

Barvila sem se normálně dle potřeby a i sem barvila známý - takže výpary sem taky čuchala ...

lstuchlova
5. únor 2020

Za těhotenství jsem se barvila asi pětkrát.

astyna88
5. únor 2020

Me treba moje skorice chyta do tmave hnede. Ale o to vice drzi a mene se vymyva 😀 neboj se nabarvit. Ten stres z odrostu by pro mel byl horsi 😀

makra1988
5. únor 2020

Jelikož se bavím na rezavo, tak jde vidět. Ale pan doktor mi říkal, že bych se v těhotenství neměla barvit. A to mám z práce dost kvalitní barvy.
Vydržela jsem to v první těhotenství, vydržela jsem to druhé. Teď 33tt a odrosty fest ale nikam mi to neuteče. Ani v práci mne nechtěli jako model pro barvení.
Jako nejsem odpůrce toho, že se někdo barví, taky jsem jedla hermelín v prvním trimestru. Prostě ať každý usoudí podle svého.