Bolest jako při MS. Je to normální na začátku těhotenství?
Ahoj,
Jsem úplně na začátku těhotenství. Na testu dálnice ale bolí mě podbřišek jak kdybych měla dostat ms. Občas tupá bolest občas skoro křeč jak na ms. Je to normální?
U prvniho tehu jsem to mela taky☺️
Normální, neboj 🙂 ja mela i hnědoruzové spineni. 🙂
Roztahuje se děloha, trošku pomůže magnézko 🙂
Ahoj já to taky měla před měsícem a bylo s toho mimodelozni těhotenství 😪
Děkuju za uklidneni 😊 tak snad to bude ok
@martinececka to mě mrzi 🥺
Jojo, já když ještě nevěděla že jsem těhotná, tak jsem měla silný bolesti břicha i v kříži, jako bych každou minutou měla mít MS. No nic, nakonec na testu dálnice ☺ bolesti mě přešly nějak v 6.tt
Já to tak taky měla a občas to mám i teď na začátku 9tt. 😊
Ano, je to normální, roztahuje se děloha, pak i vazy, které dělohu drží. Pak to na chvíli přejde a pak znova. Neroste plynule, ale skokově.
Ahoj ano je to normální 😊 na začátku tehu sem měla to stejné 😊... Vymizelo to cca ve 12tt ❤️
Děkuji holky. Už je to lepší nejhorsi to bylo v den ms a den po něm. Děkuju za utechu 🤗
Do kdy jste mely tyhle pocity MS?
@bluehorse2020 do 10tt 😊
Ahojte, dievčatá. Chcela by som sa vas opýtať, momentálne som 27DC a približne 14DPO, už asi tri dni mám bolesti v podbrušku, občas ako slabé kŕče, niekedy pichanie, tlaky a tak. Krvácanie ani spinenie nemám. Ale mám strachy že to nie je v poriadku, lebo to brucho cítim stále. Tehotna som po dlhej snahe prvý krát, moje testy vypadaju takto, prikladám fotku. Myslite, že je to v poriadku? Aj tie bolesti a to ako vyzerajú moje testy. Ďakujem za odpovede.

Ani, měla jsem to stejně, kolikrát strašná křeč