Bolest v podbříšku a v zádech

klaudi00
6. črc 2019

Ahoj, chtěla jsem se zeptat už asi 4 dny mě bolí v podbříšku na obou stranách. Bolest je taková nárazová, nečekaná a tupá. Tuhle bolest jsem ještě necítila. Bolí mě i záda hlavně dole. Nemůžu být těhotná? Ms mám zpoždění už měsíc cca ale To je u mě celkem normální. Mívám tuhle poruchu. Děkuji moc za jakékoliv odpovědi budu jen ráda.

zizibou
6. črc 2019

@klaudi00 udělala bych si test 😉

klaudi00
autor
6. črc 2019

@zizibou Udělám, budu muset 😀

mimisef
6. črc 2019

@klaudi00 zdravím mám to samé bolest pánve a podbřišku mám 4 dny do ms tak přikládám.k tomu i když takovou bolest nemám ale asi i ta moje cysta k tomu přidává,možná už se vám blíží ms a nebo jste těhu, udělejte si testik

klaudi00
autor
6. črc 2019

@mimisef vždy když měli přijít ms tak jsem žádnou bolest necítila a už vůbec ne tak intenzivní.. prostě je znát že mě tam něco bolí 😀 Jo a díky za odpověď 😻

aurelie34
6. črc 2019

@klaudi00 já mám přesně takové bolesti jak popisuješ a jsem v 7tt. Tak že je klidně možné že jsi těhotná a roztahuje se ti děloha. Udělala bych test a uvidíš na čem jsi.

klaudi00
autor
6. črc 2019

@aurelie34
@aurelie34 děkuji moc za odpověď ❤️

zizibou
7. črc 2019

@klaudi00 vypadá to, že by se tam mohlo něco odehrávat 😉
Já jsem momentálně taky zmatená a nejraději bych testovala, ale vím, že je strašně brzy. Ta psychika je fakt teror 😂. Před nehodou jsem na to vůbec nemyslela a žila jsem v představě, že další mimčo budeme zkoušet až na podzim, no a teď si připadám jako blázen a vidím příznaky úplně ve všem 🙈. A samozřejmě si přeji, i když mě to samotnou zaráží 🤔, abych měla pozitivní TT 😁.
Tak přeji, ať ti to dopadne přesně tak, jak si přeješ 😉❤️

klaudi00
autor
7. črc 2019

@zizibou taky se bojím testovat, protože si myslím že je ještě brzy. V úterý jsem objednána na gyndu tak uvidíme co dr. řekne.

Děkuji mockrát ❤️❤️

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru