icon

Budoucí maminky, čekatelky na bijící srdíčko, jste tu?

brunetkavalery
6. bře 2016

Ahoj Holky, cekate take az lekar potvrdi srdecni akci? Ja jdu na kontrolu ted ve stredu. To budeme 7+6. Tesim se,ze bude bit.srdicko, zroven mam obrovsky strach, ze nebude. Naposledy nam tehu zkoncilo v 9tt bez srdicka.... hodiny a dny se vlecou, snad to dopadne dobre, napiste, zda jste tady nekdo na tom stejne...🙂

irci
26. dub 2016

ahoj holky. Dnes jdu na první prohlídku. Měla bych být 5+2. Mám strach co tam uvidíme. Mám za sebou 4zt. Nikdy jsme neměli srdíčko. Vím, že na srdíčko je moc brzy. Věřím, že nám to konečně klapne. Musí 😀

azalka123
26. dub 2016

@timonek když já lám pocit že cítím i pálenítak se bojím abych neměla nějaký zánět, mívala jsem je často

sukynecka01
26. dub 2016

@irci drzim palce ja byla. In tyden 5+2 a byla dutinka 🙂9mm

sukynecka01
28. dub 2016

Ahoj tak co nejake novinky

hankatrdlinka
28. dub 2016

@sukynecka01 ahojky...teď asi nebude nic...všechny čekáme na další kontrolu 😀 😀
Já osobně mám dojít mezi 8-18.5 do nemocnice na odběry a pak se objednat na screening, ale upřímně si nevzpomínám, že bych to tak měla u prvního...myslím, že jsem šla rovnou na ten screening..no uvidíme, doufám, že to bude brzo a bude to ok....zkusím se zeptat i na pohlaví, i když to bude brzo, ale co...kdy už tam budu

jeskio
29. dub 2016

Já jdu holky na kontrolu v pondělí. A to už prý budeme vypisovat žádanky na genetiku. Tak se těším, jak ten zázrak roste a jestli je vše v pořádku. Cítím se jako v permanentní kocovině 🙂 Nejhorší bývají dopoledne. A v jídle, které jsem dříve milovala se rýpu. Nejlepší je kousek chleba 😀

annettkaa
29. dub 2016

Ahojky holky. Ja jsem dle MS 7+1 a na UTZ jdu az pristi ctvrtek. To je k nevydrzeni. Mam ale strasne navaly place a litosti, takze si rikam, ze bude vsechno ok;)

jeskio
29. dub 2016

@annettkaa To víš, že všechno bude dobré. Je to pro nás taková malá-velká životní zkouška co všechno prožíváme 🙂

hankatrdlinka
3. kvě 2016

ahojky holky, jak se máte??? Chci se zeptat, jestli jsem sama, kdo má večerní nevolnosti 😀...ano, čtete dobře...ne ranní ale večerní....každý den od té 18hod až do doby, než jdu spát.....natahuje mě (díky bohu, že nic víc), nafouklé břicho a říhání je skoro jako dýchání ☹, je to hnus, už se těším, až to přejde...
tak co, kdo se přidá do klubu? 😀

jeskio
3. kvě 2016

Já mám nevolnosti spíše dopoledne. Ale večer také pociťuji nafouklé bříško. Včera mi na kontrole paní doktorka našla cystu. Tak teď doufám, že se do další kontroly nezvětší, ideálně vstřebá 🙂

ayperi
3. kvě 2016

Holky? Co myslite? Dnes rano, zitra bych mela mit MS,ale snad neprijde 🙂)

hankatrdlinka
3. kvě 2016

@jeskio o je,to je nepříjemné....ona se udělala sama během těhu? Já ji nikdy neměla, neznám to

pandabox
3. kvě 2016

@jeskio cysta znaci spatnou zivotospravu a spatne hormony - chybejici vitaminy B apod..jatra jsou oslabena a vytvari si nahradni odpadni misto...
da se ji dobre zbavit dobrou zivotospravou...
http://www.celostnimedicina.cz/cysty-na-vajecni...

jeskio
3. kvě 2016

@pandabox Moc děkuji za pěkný odkaz na článek. Já alkohol už dlouho nepiji a kávu také vůbec ne. Co se týká zdravé životosprávy, tak mám značná omezení, jelikož mám velké potravinové alergie. Ale cysta se mi udělala až teď. Protože jsem byla před 14 dny na kontrole a nic mi doktorka neříkala. Teď mi dělala ještě cytologii. Tak uvidíme.

pandabox
3. kvě 2016

@jeskio drzim palce, at se hlavne cysta sama ztrati..muze se stat..

jeskio
3. kvě 2016

@pandabox To paní doktorka také říkala, ale jinak mi nic extra k tomu neřekla. Zkusím použít nějaké rady z Vašeho článku. Docela mě to překvapilo 😒

azalka123
3. kvě 2016

dnes 5.tt myslíte že je tvar dobrý?

smisek19
3. kvě 2016

Ahoj holky, k dr mám jít az příští pátek, dle MS 8+4, tak snad bude vše ok ...mám strach

azalka123
3. kvě 2016

@smisek19 mě dnes doktor řekl, že se nemám stresovat tím co by se mohlo stát, takže klid a brát kyselinu listovou 🙂

smisek19
3. kvě 2016

@azalka123 děkuju, snažím se, listovku beru od posledního cyklu, takže už 2 měsíce... Také mám v hlavě otázku,co v práci. Říct to musím (po potvrzeni tehu Dr), protože taham těžké věci a pracuju i ve výškách... Snad nebude 9tt moc brzy

azalka123
3. kvě 2016

@smisek19 ještě mi říkal at jídlo prokládám zeleninou a ovocem a netahat nic těžkýho.... kolegyně v práci ted v 7 týdnu oznámila že je těhotná, jelikož dělala u stroje, který zapáchal, a v pohodě jí dali na jinou práci.... pokud nejsi ve zkušebce, mužeš jim to oznámit, že jsi těhotná pár týdnů

smisek19
3. kvě 2016

@azalka123 já ted jim hrozne, zeleninu nějak nemozu (normalne ju mám rada), a hodně spim, takze asi budu hodně pribirat :/. Jinak děkuju ;)

azalka123
3. kvě 2016

@smisek19 taky hodně spím, mě doktor řekl at jim na co nam chut, ale at se nepřejídám... spíš at jím zdravěji

smisek19
3. kvě 2016

@azalka123 asi dle možnosti každé, že? ;) nedockave odpocitavam dny...je to dlouhe, objednali me az za 3 týdny od telefonátu

pandabox
3. kvě 2016

@azalka123 a vis hladinu hcg? Podle me tvar dobry

azalka123
3. kvě 2016

@smisek19 to ja už byla u doktora 2x protože poprví mi test ukázal dvě čárky,a za tři dny jsem krvácela, tak mi udělal krevní test a ta hodnota ukázala těhu. A dnes podruhé na potvrzení a příští týdrn jdu na srdícko...

azalka123
3. kvě 2016

@pandabox hcg nevím před týdnem byla 789,5 ted mi to neřekl

azalka123
3. kvě 2016

@smisek19 nevím jaké možnosti myslíš, já vážím 50 kg a i tak mi řekl, nepřejídat,že zbytečně budu přetěžovat organismus

azalka123
3. kvě 2016

@smisek19 ale tak záleží na každém 🙂 hlavně aby bylo vše v pořádku

snehurka86
4. kvě 2016

@hankatrdlinka test na urceni pohlavi?to existuje?☺

Strana