Budoucí maminky, čekatelky na bijící srdíčko, jste tu?
Ahoj Holky, cekate take az lekar potvrdi srdecni akci? Ja jdu na kontrolu ted ve stredu. To budeme 7+6. Tesim se,ze bude bit.srdicko, zroven mam obrovsky strach, ze nebude. Naposledy nam tehu zkoncilo v 9tt bez srdicka.... hodiny a dny se vlecou, snad to dopadne dobre, napiste, zda jste tady nekdo na tom stejne...🙂
@irci drzim palce ja byla. In tyden 5+2 a byla dutinka 🙂9mm
Ahoj tak co nejake novinky
@sukynecka01 ahojky...teď asi nebude nic...všechny čekáme na další kontrolu 😀 😀
Já osobně mám dojít mezi 8-18.5 do nemocnice na odběry a pak se objednat na screening, ale upřímně si nevzpomínám, že bych to tak měla u prvního...myslím, že jsem šla rovnou na ten screening..no uvidíme, doufám, že to bude brzo a bude to ok....zkusím se zeptat i na pohlaví, i když to bude brzo, ale co...kdy už tam budu
Já jdu holky na kontrolu v pondělí. A to už prý budeme vypisovat žádanky na genetiku. Tak se těším, jak ten zázrak roste a jestli je vše v pořádku. Cítím se jako v permanentní kocovině 🙂 Nejhorší bývají dopoledne. A v jídle, které jsem dříve milovala se rýpu. Nejlepší je kousek chleba 😀
Ahojky holky. Ja jsem dle MS 7+1 a na UTZ jdu az pristi ctvrtek. To je k nevydrzeni. Mam ale strasne navaly place a litosti, takze si rikam, ze bude vsechno ok;)
ahojky holky, jak se máte??? Chci se zeptat, jestli jsem sama, kdo má večerní nevolnosti 😀...ano, čtete dobře...ne ranní ale večerní....každý den od té 18hod až do doby, než jdu spát.....natahuje mě (díky bohu, že nic víc), nafouklé břicho a říhání je skoro jako dýchání ☹, je to hnus, už se těším, až to přejde...
tak co, kdo se přidá do klubu? 😀
Já mám nevolnosti spíše dopoledne. Ale večer také pociťuji nafouklé bříško. Včera mi na kontrole paní doktorka našla cystu. Tak teď doufám, že se do další kontroly nezvětší, ideálně vstřebá 🙂
@jeskio o je,to je nepříjemné....ona se udělala sama během těhu? Já ji nikdy neměla, neznám to
@jeskio cysta znaci spatnou zivotospravu a spatne hormony - chybejici vitaminy B apod..jatra jsou oslabena a vytvari si nahradni odpadni misto...
da se ji dobre zbavit dobrou zivotospravou...
http://www.celostnimedicina.cz/cysty-na-vajecni...
@pandabox Moc děkuji za pěkný odkaz na článek. Já alkohol už dlouho nepiji a kávu také vůbec ne. Co se týká zdravé životosprávy, tak mám značná omezení, jelikož mám velké potravinové alergie. Ale cysta se mi udělala až teď. Protože jsem byla před 14 dny na kontrole a nic mi doktorka neříkala. Teď mi dělala ještě cytologii. Tak uvidíme.
Ahoj holky, k dr mám jít az příští pátek, dle MS 8+4, tak snad bude vše ok ...mám strach
@smisek19 ještě mi říkal at jídlo prokládám zeleninou a ovocem a netahat nic těžkýho.... kolegyně v práci ted v 7 týdnu oznámila že je těhotná, jelikož dělala u stroje, který zapáchal, a v pohodě jí dali na jinou práci.... pokud nejsi ve zkušebce, mužeš jim to oznámit, že jsi těhotná pár týdnů
@hankatrdlinka test na urceni pohlavi?to existuje?☺

ahoj holky. Dnes jdu na první prohlídku. Měla bych být 5+2. Mám strach co tam uvidíme. Mám za sebou 4zt. Nikdy jsme neměli srdíčko. Vím, že na srdíčko je moc brzy. Věřím, že nám to konečně klapne. Musí 😀