Budoucí maminky, čekatelky na bijící srdíčko, jste tu?
Ahoj Holky, cekate take az lekar potvrdi srdecni akci? Ja jdu na kontrolu ted ve stredu. To budeme 7+6. Tesim se,ze bude bit.srdicko, zroven mam obrovsky strach, ze nebude. Naposledy nam tehu zkoncilo v 9tt bez srdicka.... hodiny a dny se vlecou, snad to dopadne dobre, napiste, zda jste tady nekdo na tom stejne...🙂
Zdravím holky, tak se k Vám přidávám. Ve středu potvrzeno těhotenství 4+4tt (dle mudr, dle měsíčků 4+6tt) na další kontrolu jdu 1.6. a nemůžu se dočkat a zaroveň jsem hrozně nervozní 😎
@martisek11 ahojky další kontrolu mám 23.6.2016 a 24.6. jdu na scrinig 🙂 jak jsi na tom ty? 😉
@hankatrdlinka děkuji za držení palecku 🙂 vše je v pořádku a miminko je zdravé
@pavlinpaj tak parááááda 🙂..já jdu zítra, mám to na 14hod. Už aby to bylo 🙂
@hankatrdlinka budu na tebe myslet a držet pěsti 🙂 verim, že to bude v pořádku
Holky,kdy,je vidět gestační váček,jsem pět plus tři a masivně krvácím,v caru řekli,že ultrazvuk nemá cenu dělat,že nebude nic vidět,že musím čekat,mám jet do nemocnice,jsem bezradná
Už jsem tam volala,mám přijet,vezmou mi krev,jen ted jsou všichni doktoři na sále,akutní císař,za chvíli vyrážím
Ležím v nemocnici,v děloze nic,masivní krvácení,nemám s těhotenstvím počítat,ted mi řekli,že hcg je přes 9000,že tekutinu v břišní dutině nemám,že zítra krev a ultrazvuk a zmínka o mimoděložním
Ahojky taky cekam na další kontrolu 13.6, kdy by mel byt vidět mimisek i se srdíčkem. Toto pondělí od doktorky potvrzeno těhotenství a ted už jen ceka, je to nekonecne 😀
@salenas Ahoj, je mi moc líto, čím procházíš. I když to moc neventiluju, taky jsem si prošla lecčím .. zeptám se úplně blbě, ale hned mě trklo - copak je možné, aby při IVF šlo o mimoděložní těhotenství? Nemám absolutně žádné lékařské vzdělání, ale copak může to embryjko z dělohy někam "utéct"? Každopádně opravdu moc moc držím palečky, ať je konečný verdikt co nejlepší!
@salenas tak to je mi moc líto, opravdu ☹.....nechápu, jak ti mohli říct, aby jsi čekala!!!!!! Neumím si představit, jak ti je a snad to bude časem lepší, ale na druhou stranu, kdyby jsi nikam nejela, mohlo jít i o Tvůj život ☹.....DRŽ SE!!!!!!! :-*

Taky jsem mela vzdycky hrozny strach, ono kdyz se prcek jeste viditelne nehybe tak je to do kazde dalsi navstevy doktora silne o nervy, navic kdyz mas jeste takovou zkusenost. Nastesti u nas uz jsou kopance, takze vim, ze je v poradku, ale naopak kdyz se v zajetou hodinu nic nedeje tak jsem zase na nervy, ze se nic nedeje :D uz aby byla venku.. drzim palce a preju pevne nervy ! 🙂